Дайър Стрейтс идват за грандиозно шоу в Русе

Част от легендарната рокгрупа Дайър Стрейтс ще изнесе грандиозен спектакъл "The Dire Straits Experience“ в зала "Булстрад Арена" в Русе на 21 март догодина.

Обратно в новината

Коментари - Дайър Стрейтс идват за грандиозно шоу в Русе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да де, бях и на 2та концерта на Марк, но... През 2008ма някак си преглътнах, че не изпя най - емблематичната Money for nothing", но когато през 2013 освен нея спести и "Brothers in arms" за сметка на някакви си негови кънтри експерименти - мерси, ще пропусна негови бъдещи изяви, колкото и да е добър, хората са отишли заради името и спомените, а не да оценяват колко е добър. Бих отишъл в Русе, ама ми е малко далеч, за да ходя само заради това. Надявам се да си изкарате чудесно

Прочетох коментарите до тук. Верни са. Но... Все пак е по-добре някакъв рок, отколкото никакъв. Както онази овца загроби Каварна.

А Хамбургера, Кренвиршите, Солената сланина както и моногамното семейство са въведени и изобретени от Германците 16 - 17 век. Преди това е имало полигамия . Традиционно Германско Коледно ястие е кисело зеле със свинско месо .

НЕма ли го Нопфлър да ми мърмори и да мърка с китарата, мерси!

Дааа, от оригиналния състав присъства само саксофонистът, другите са сбирщайн. Може да са много добри музиканти, но това Дайър Стрейт ли са?! Не! По-скоро пътуващо шоу, наречено Дайър Стрейтс Експириънс.

Не се казва качествени храни а ДЕЛИКАТЕСИ и на френски език ГАСТРОНОМ И ТУЖУР - ОТЛИЧНО

Дайър Стрейтс без Нопфлър - мерси, да си го гледат селяните.

Подобно на банди като "Уайтснейк", "Дио" и "Дъ Кюър", "Дайър Стрейтс" е типичен пример за група, формирана около една ярка водеща фигура, чрез която е известна и винаги разпознавана. Та, какъв ще е тоя "Дайър Стрейтс" без Марк Нопфлър, не ми го побира главата...

Абе то ясно, но да не стане като концерта Едит Пиаф. Не се състоял поради "логистични" проблеми и събитията в Париж. Какво смешно обяснение на факта, че продадените билети са били двуцифрено число.

Заглавието е подвеждащо. Това е толкова Дайър Стрейтс, колкото Куийн с Адам Ламбърт е Queen...