Катрин сияе в синьо на среща с кадети от Кралските ВВС

Херцогинята на Кеймбридж Катрин сподели пред кадети от Кралските военновъздушни сили, че синът й принц Джордж много си падал по самолети.

Обратно в новината

Коментари - Катрин сияе в синьо на среща с кадети от Кралските ВВС | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стройна и елегантна е, но има селска физиономия. Няма фини черти, няма устни, няма мекота и сексапил в тази английска кобила.

земи 1 мокър парцал и изтрий кинескопа пред тебе

Въпрос на вкус! Не ми харесва, виж я в профил, дървена и изкуствена е:(

Най-добре е тази жена да стане манекенка. С какво се занимава, освен с това да показва тоалетите си?

им нещо неясно, опитват се да ни замажат очите с измислици

Аман от псевдо елити.

И колички от формула 1 да му бяха показали, пак щеше да си "падне". Значи щеше да иска да става пилот във формула 1?

Много стилна и чаровна жена!

До кога бе мили Дир-ници с този просташки изказ. Двугодишно дете си "падало" по самолетите. Едва ли една британска принцеса в официалното си изказване ще използва точно тази дума или пак се объркахте в превода. По-добрата дума би била " харесва самолети ". Явно в желанието си да бъдете оригинални вие не се усещате, че сте смешни.

Това е стил,който тук никой от по-високите етажи няма да има...просто Европа,а не Балкани...или още по малко хемороида на задника на Балканите...булгаристан.

Чудно ми е как така за свръхамбициозен човек като нея не е обидно да я коментират само в светлината на тоалетите й, които дори не е избирала сама.

Абе тя сияе в синьо, ама горките кадети, ще се скъсат цяла нощ от "ножки".

Защо не оставите английският народ да ги обсъжда, осъжда или да им се радва. Ваша работа ли е да мрънкате?

Имам един поочукан ТАС от стара общественна баня. За повишаване на интереса и значимостта на тази новина за България предлагам този ТАС за следващата шапка на пеицесата. Може да бъде използван и от бабата, ще бъде по значимо за ,,българите,,.

ооо Котьооо и те й се радвали със сигурност.:)

Тази от риптилски род ли е? Или е взета само за разплод от фамилията, като принцеса Даяна...

Чак сияене не, ама младостта е чаровна.

Victoria

Много прости хора коментират тука.

каква важна новина за държанката на рептилските паразити

Катрин и сияе?Познавам поне 20 българки които наистина сияят, а пък облечени в нюанси на синьото просто са ослепителни!Е, и те са брюнетки, единственото общо което има тази на снимката с тях

...и със сигурност са със силикон в джуките, та се пръскат от сияние...

да не засияе в бяло при тия срещи....

Нито е приятна, нито мила, още по-малко красива. Излъчва напрежение и болна амбиция. Напрежението й идва вповече за възможностите. Но не ми пречи, де. Щом на англичаните им харесва да инат монарси и тая да им е принцеса, моля!

Ти психолог ли си, френолог ли си, какъв си, че си седнал анализи неподготвен да правиш?! Как стигна до извода, че е напрежение?!

Катрин е Козирог, с асцендент Овен - това обяснява всичко.

стига сте се превъзнасяли по тая мухлясала монорхия-отживелица -ние откога го минахме тоя етап -погнусявам се някой да прокламира подобни връщания на трупове в историята

мда...новината е от изключителна важност.От съдбоносно значение може би. И другите новини, но особено пък тая са от неизмеримо по-голямо значение от референдума на Слави например, която справедливо не е намерила място никъде. А сега очаквам да ми резнат коментара

Само "Левски", Катрин, ние сме с тебе! И да народиш още левскарчета, че имаме нужда от умни глави, не кухи като тукашните, за които току-що настъпи китайската нова година на маймуняците.

Таа булка не ще да е английска пръчка по ген. Ъпсурт! Виж, за тия оръфлячки около нея с униформите моем да повервам, че са англичанки по ген, рийш!

Все пак е може би време да се обяви и новината, че до края на годината кралицата ще отстъпи трона на Уилям и Катрин. Тази новина се появи преди няколко седмици в английската преса...

освен че е много красива за англичанка, изглежда и приятна и мила... обаче и лейди Ди така изглеждаше.

Тази млада жена е най-приятното нещо от нар. публични фигури, които ни се предлагат. Тя излъчва едновременно свежест, сексапил (без вулгарност) и предразполага към общуване. Принцът трябва да е на ниво, за да консумира изцяло тези дадености на съпругата си, защото жените тъкмо това очакват от мъжете.

"Тази млада жена е най-приятното нещо от нар. публични фигури, които ни се предлагат. Тя излъчва едновременно свежест, сексапил (без вулгарност) и предразполага към общуване." Много добре казано!!!

Много пък са нблюдателни тези журналисти. Нали има две деца, ударила се е като е играла с тях.

Боли ма ....

Довечер ако вятъра задуха откъм казармата на кадетите, може да стната големи бели. :)

с густо да я ....

"Британски таблоиди не пропуснаха да отбележат, че на лявата си ръка Катрин има лепенка за рани" Е некой не видя ли дали е с дамски превръзки..

Като прочетеш писаниците във форума и си отговаряш защо сме най-бедната страна в ЕС. Всеки народ си заслужава управниците. Иначе англичаните не ги мислете..

Глеам, че ръцете ѝ са зели да ся сбабичасват. Мислим си, дека сал един секс с подфръгяне, мандръсяне и смучки под мишниците мое я оправи. Ма де да види.

Коментарът ти е в десятката. Това за ръцете се отнася като цяло за западните жени. Особено амешриканките. Установил съм го отдавна (ТВ репортажи, филми...) и съм се чудил на какво се дължи. Имам предвид богатите жени. Нашите отрудени жени са много по хубава кожа от тези на запад. Може би тази измислена козметика, която непрекъснато ни рекла,мират има голяма вина за това.

тоалет понеже не е ясно палто ли е или рокля или що?

Голема мръсница е тая!

моментът с лепенката беше много важен да се спомене!

Е, нали нещо трябва да се каже. Какво друго. Там новините са това. Яли, пили, посетили, усмихнали се, сияе... каква друга й е работата?

Ще сияе по-силно, ако е без дрехи! Направо ще ме заслепи!

покланяйте се на императрицата оо дан е забравяме а другаря бойко дали е получил званието СЪР, нали Юженито Минчев стана сър?

Чаровница! Да ми дойде на село у плевнята да се поовъргаляме малко!