Учени: Оцетът лекува язвен колит

Оцетът потиска действието на предизвикващи възпаления протеини, свързани с язвения колит, и влияе позитивно върху чревните бактерии.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Оцетът лекува язвен колит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласно изброените желани бацили , да си ядем по-често нашето прочуто българско мляко.

Уточнявайте за какъв оцет става дума, а именно т.нар. Raw Apple cider vinegar with mother, за когото вече са публикувани множество изследвания, доказващи полезните му свойства за храносмилателния тракт.

Уточнявам, че написаното на английски не е нещо, което не се среща в България и не е използвано още от старо време. Означава суров,органичен,непастьоризиран ЯБЪЛКОВ оцет-т.е. майка/mother/ е една утайка на дъното на бутилката, а това не е нищо друго освен сурови ензими, на които се дължи лечебни ефект. Това го разбрах след като изхвърлих около 3-4 бутилки като мислех, че оцетът е развален. Използвам само ябълков оцет- не дразни и е широкоприложимкакто в кухнята, така и извън нея за почистване на стъкла и повърхности. При висока температура, при ниско кръвно, при проблеми с косата и кожата и мн. др. Има го и във вид на капсули като хранителна добавка , но там цената е по- висока и най- често го купуват за отслабване.

А тъпотия и курварлък с какво се лекуват?

НЕ СЕ ЛЕКУВАТ и ти го знаеш