Къванч Татлъту се ожени за дизайнерка в Париж

Известният турски актьор Къванч Татлъту се ожени за дизайнерката Башак Дизер в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Къванч Татлъту се ожени за дизайнерка в Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представям си колко клетви ще отнесе жената от мама Тътлъ.

Човек и добре да живее, се жени.

Евалла, машаала, ашколсун, аферим!

Хубава двойка, да им е честито!

Не плюйте.Турците идват като завоеватели.Всеки завоевател/даже сега има за американски войници женени за Иракчанки в тубата/ ,бие,е.е и взима всичко ценно.Та турците отдавна сас със сменен генофонд.Те са владели огромна империя на 3 континента.Правилното обаче е било,че всеки който е искал да е турчин е бил такъв.Не са се делили.Сега е модно да си рус лансират руси.Утре ще е модно да си чер,ще лансират черни.Но все турци.Проблема на българите в момента е,че мразят всички,но най-вече себе си.Та ние нямаме деца.Значи сме свършени.

турски новини - турски серяли, направо не знам в турция ли съм ?

Язък,не можа ли нещо по-умно.Сега всички дизайнерки.Бих казал шивачка.Най-обикновенна шивачка.Че то се нароиха дизайнерки до дизайнерки ,модели,закачалки и прочие.

Този ми се види обратен.Прилича на Дж.Майкъл.

По техните места мъжете са бисексуални. Хем обичат да поебават, хем и те дават да ги поебават.

Идеално! Заминавам за там!

През 11 век част от тях се заселват в анадолското плато, където се смесват с множеството други етнически компоненти на малоазийския полуостров (арменци, кюрди, асирийци, гърци, араби, перси и др.). По оценки през 11 век населението на анатолийските провинции на империята (в общи линии припокриващи се с територията на днешна Турция) възлиза на около 12 милиона византийци. След битката при Манцикерт през 12 и 13 век в Анатолия се заселват приблизително около 1 милион огузи. Съжителствайки заедно със завареното многобройно население, заселилите се тюркски племена били асимилирани и изгубили характерните за хората от Източна Азия антропогенни черти. Ето защо в днешно време физически те по почти не се различават от европейците.

Няма турци. Така е. Тези хора не са нация.

те не са народност, но нация са. Имат общи пазари, обща валута, подчиняват се на една и съща държавна организация, на едни и същи закони. което означава, че са една нация. но в рамките на тази нация битуват мноооого народности.

ти иди в Цариград, поробения Константинопол, сега истанбул, разходи се из чаршиите и сокаците, пък тогава ела и ми кажи дали ти мязат на европейци.

Иди и на Женския пазар в София и ще решиш, че си в Близкия изток. Араб до араба, мангал до мангала.

Нека са живи и здрави.Красотата трябва да е не само физическа ,но и духовна. Гледам понякога турски сериали ,но български никога.Още от рекламата разбирам ,че не са за гледане.Какво да гледам все тази яна маринова ,голямо чекнене бе голяма работа.То ако така се ставало артист,и тони димитрова и тя.Ега ти и простотията.

По- времето на,,Таралежите се раждат без бодли ,, и,,На всеки километър,,улиците са опустявали и всяка ученичка тайно е носела снимка на Стефчо. Ето това се нарича харизма .

Да е живо и здраво момчето. Хич не мяза на турчин. Май дедо му е от нашето село. Викаха му Тотьо кълвача..А булката хич не е арна. Ееех аз навремето бях парче и половина. Ако бях пристанала на Тотьо, сега щях да съм баба на малкия кълвач Къванч.

аз пък мразя българите!!!!!те са крадци мързеливи същества!!!!!!!

Мразя турците.Но Къванч е най-хубавият екземпляр едва ли не в света.Момичето което си е избрал не ми изглежда красавица,но както казват "хубавите ябълки ,свинете ги ядат".

"Най-хубав" определено не е. А наплесканият траверс до него е направо страшен, с тая широка и остра брада и обратна захапка. А моделчетата са шити за някоя наша чалга звезда.

Свинете ядат само ябълките, паднали на тяхното ниво.

Само в Люлебургаз българите помаци са били 21 хиляди!Да не говорим, че селата чак до Цариград повечето са български, отколкото турски.А по време на балканската война цели села български помаци, уплашени от неочакваното българско настъпление бягат и са натоварени на турски кораби и заселени в област Коня, предимно.И има разлика от турчин и български турчин, на последните потеклото им тръгва от българки и турски аги, мелези са, синеоки и рижи.Според еврейте каквато майка те е родила, от тавава народност си.

Майка му е мелез, значи и той е такъв.

роните ли сълзи хахаха. Брех тоя червенокос "турчин" дет е световно неизвестен защо ни го навирате? Хеххехе кви са тия глупости бере. Я за Васко Азиса да ни пущате че нещо го забравихте.

тоя само името му турско, чертите му славянски

Не са славянски, такива са турците селджуци - руси/рижи и със светла кожа.

След демокрацията в България имам чуството , че който поиска маже да стане актьор. Повечето от тях имат ужасна дикция, а някои и с дефект на говора. Кошмар е да гледаш български филм. За да разбереш диалозите трябва да са със субтитри. Като се абстрахираме от някои от сценариите на турските филми, играта на техните актьори /без НАТФИЗ/ е превъзходна!

ай да не се отваряте. Играта им е най-обикновенна и задачата им да прокламират "великата" турска култура.

Ти си абсолютно неадекватен/ Критикуваш говора на българските актьори, а на какъв език говорят в турските филми? Всички са дублирани и там слушаш български актьори, ахмако

Това е идея, българските филми да се дублират/ ако няма субтитири/. Дублажа е едно, а директния звукозапис на плащадката е друго, ако озвучаването на нашите филми се прави там. Някой от Вас да разбира всичко на СИМВОЛА Блатечки????!!!

Мислех си, че само аз не гледам български филми, заради безобразната дикция на актьорите.

Сериалите са дублирани от български артисти и то на много високо професионално ниво. А това никак не е маловажно. Хубаво е нашите артисти да се научат на дикция от българските дублажисти, а на игра от артистите ни в миналото. Имахме добри сценаристи и режисьори. Всичко това е свързано,за да се получи добър филм или сериал.

Ние нямаме такива красиви артисти. Нашите артисти особено мъжете но и жените са все грозници да ти е гадно да ги гледаш

вероятно славянските му гени са повече от тези на българите

Като говорим за красота- не е все едно да избираш от 75 милиона и от 7 милиона.За тях наистина е красота този тип- повечето са мургави и с мустаци. А по- хубави са сериалите без Къванч- като сценарии и като главен герой. Буран от,,Завръщане,, ,Керим от ,,Фатмагюл,, са по- хубави и дори играят по- добре. Малко ми е захаросан Къванч, женствен и склонен към напълняване...

Външния вид да беше проблема на бг актьори. Липсата на талант, дървената игра, тъпото рецитиране на репликите,тотална липса на естественост. Не става дума за тези от соца. Възрастните играят.

Глупости, ама големи глупости говорите!

Ей този Къванч, невероятен е - красавец и голям чаровник и много талантлив актьор.Турция е била векове наред смесица от различни етноси, силни и красиви хора събрани от съдбата от три континента. Всички светли турци са наследници на местното население на Византия, а също и на целия Балкански полуостров. Невероятна смесица от гени. А в днешно време разкрасяването там е сериозна индустрия. Булката на Къванч сигурно е голяма хитруша, щом прелъга този красавец. Е така е. Желая им хубав семеен живот!

кажи си го направо наследници на българските гени. Не се срамувай на Балканския полуостров е имало две доминиращи държави България и Византия. Няма нищо срамно да кажеш че в вените на повечето светлокожи, червенокоси, синеоки турски граждани тече българска, византийска кръв и малко англосаксонска дошла от кръстоносните походи. НЯМА СРАМНО ДАКАЖЕШ ЧЕ ИМАШ БЪЛГАРСКА КРЪВ!

Кълвач Татарлъ се омъжи за Ташак Дриснер да ге.Ша спа спокойно вече.

Бавно и неусетно светските хора се измъкват от Турция. Няма да ме учуди, ако тези двама младежи останат в Париж за дълго време.

А наша Анелия, нали тя му беше изгората. И тя е стигала до услугите на Турското посолство но нещо не и се отвори парашута. Иначе как звучи само, сватба в Турското посолство.....

абе всички турци на сапун.казах.

Каванч Татлату прилича на сина ми, но не е той.

Сладки, но различни жени са колежките му от сериалите. Съпругата му е най-красива.

Уф, ама как ми замириса на лой.. от тъз новинъ :)))

иди се изкъпи.

Аз пък не мразя турския народ, навсякъде по света има хора и "хора"!

Не мразиш, щото си от същата боя ...

С големия.....нос. Колко тъжно, тази новина потопи в скръб нежната половинка от човечеството, девойките сега ще мастурбират масово.

Този се е оженил за една абсолютно обикновена черна туркиня. Нищо особено.

Обожавам Татлуту,страхотен артист! Да са живи,здрави и щастливи!

Хубаво момче, ама турче.

Турче, ама с българско потекло. Русокос, синеок... Родом от Адана, в района има славянско преселение преди векове. Иначе и цаните в прикавказкаия район на Черно море имат светла кожа и рижа коса. Изобщо в Истанбул и на много места има доста български ген от вековното робство, кръвния данък и робини, и присвоените територии в Източна Тракия и Странджа.

Дори е да е нашенец, погледни жена му - черна туркиня. Дори и неговите родители и прародители да са опазили гените чисти от турската сган, този ще ги омърси! Щом се е прежалил с такава, значи и той като самосъзнание е турчин. Тук цветът на кожата, очите и косата нямат значение.

Каква полза, че е с българско потекло? Те помаците дето знаят, че са българи и само религията им ги отличава (като знаят, че са я приели насила техните деди) нямат намерение да се връщат в пътя. Какво остава турчето да се сети, че всъщност е повече българче?

Къванч е от Адана, но майка му е от Одрин, а там Балканската война българите са били 80 процента. Нищо чудно да има български гени от майка си -руса и хубава жена. Но кой ще признае, затова казват че била босненка. Баща му е тъмен анадолец. Ех гени.

Ама как са еволюирали откъм очите туркините, а? Повечето им артистки имат страаашни очи :)) Избират ги красавици наистина. И няма как да не са хубави, след като векове турците са си вземали най-хубавите жени на Балканите, пък и не само там. Хубави са и двамата, да са живи и здрави и щастливи.

За съжаление наистина е така, вземали са красивите момичета. Макар че турските гени са много кофти, напоследък и сред тях могат да се видят красиви момичета. А сръбкините традиционно са много красиви. А какво да кажем за румънките - изключителни! За сметка на това и при нас са останали предимно грозофили, но с огромно самочувствие, нещо подобно на гъркините са!

Е, недей така. Като махнеш превзетите чалгарки-муцки, независимо от социалния им статус, остават още много хубави момичета и съвсем читави, учещи, работещи, с разнообразни интереси. Обаче сега почти всеки има кола, девойките също. И няма къде да ги видим много-много, както навремето в градския транспорт. По моловете не се брои, там е раят на муцките.

Горкото, гроздето е кисело май и май- май освен дясната/лявата ръчичка друго в женски род скоро не си пипал:)Изсечените муцуни на сръбкинчетата по-скоро на мъжки бият...латентност, кво да праиш:)

Уаууууууу невероятно развълнувана съм и едва сдържам сълзите си. токлова са сладкиииииии Къванч е най-добрият актьор, който съм гледала някога. НААААААЙ-ДОБРИЯТ Да бъдат винаги много жастливи им пожелавам

Аууу, лошо! Щом той е най-добрият, когото си гледала, няма да е зле да погледаш повече! Има доста на брой актьори, все по-добри от него (като актьори)! Обогати си общата кинокултура!

:) Ленче ле, стига си ги фъргала на пързалката, че ще се изтрепят!..

Учен ли е, спортист ли е? Интересно как не съм му чувал името никъде....

актьор, и то НЕВЕРОЯТЕН АКТЬОР НАЙ-ДОБРИЯТ!!! Съжалявам, че не сте чували името му. Определено ще ви се отрази добре да поразширите малко културата си

Култура? Как да я разшири? Като гледа турски сериали ли?

То и турските сериали са част от общата култура, ама вашата ми се вижда доста конкретна, а не обща - щом за Вас Кавънч е най-добрият актьор! А дали пък любовта не ви заслепява малко? Или не е никак малко, а? ;-)

Злобари,момичето е много хубаво.Хубава светска двойка са.Дано и в Турция се умножават светските двойки и забрадките да падат.

Виж, момчето може и да е хубаво - не знам, аз от мъже не разбирам, но гледам мадамите го харесват. Момичето (както го наричаш) обаче ника не ми харесва. Колкото до ТРЕТОТО твое изречение - ПОДКРЕПЯМ ГО С ДВЕ РЪЦЕ!!!

Има голяма разлика между помак и турчин.

Не разбрах към кой е репликата, но ще ти отговоря и аз. Да, разлика има, единия се е родил турчин, другия е станал такъв по своя воля. Мнозина са умрели, за да не приемат чуждата вяра, но помаците са се възползвали по най-подлия начин. И са участвали в управлението, и са колили и бесили българи. Затова няма как да ги уважавам. За мен са по-долни и от турците.

Не разбрах към КОГО е репликата. Като наливаш мозък - наливай го правилно. Относно помаците и турците - и при тях е валидно правилото за мършата в стадото. А и помаците не са станали турци, приели са исляма.

Шеговито,ама и истина: Много рус,ма,како!Дизайнерката е по-симпатична.А какво ще кажете за бъдещия мъж на Кайли Миног-повече ме възбужда :)

Ще му омръзне,защото както я виждат очите ми,нищо особено.Няма нищо чаровно в нея.Дано да не съм пророк.А вижте,той е елегантен хубавец.Може наистина само името му да е турско.

Не знам дали човекът има българска кръв,но чист турчин определено не е,баба му е емигрантка от Босна,а иначе браво на турското посолство в Париж -по-добре да прави сватби,отколкото да крие разни уплашени политици в София

Баба му може да е от Босна, но майка му е помакиня, демек - турчин си е. Всеки, който по някакъв начин си е сменил вярата или е станал семейство с турци, децата му също са турци. Ç

трябва да се провери дали е турчин защото носи скришом златно кръстче,подарък от баба му която сигурно му е разказала историята си и му е дала подаръка да не си забравя етноса и религията към която принадлежи.на мюсюлманите им е забранено да носят златни украшения.

Даже и жени, които само са спали с турци, без да имат деца и да са се женили, ако после родят деца от мъж - българин, и техните деца са турци. Ç

От кога в Карлуково има интернет ?!

ха-ха,ти трябва да си осама бин ладен или везира на ислямо-османската държава в сирия

Само името му е турско на Къванч Татлъту . Гена му е български ! Етническите турци са дребни с азиатски черти , кривокраки и черни . За 500 години попречистиха кръвта си турчулята .

Нищо не са пречистили, само замърсяват нашата!

Уреди се момчето. Умен е. Сега са му на разположение Турция, Франция и целия ЕС. Напред към цивилизацията. Но явно има славянски корени, така че го заслужава. :)

Вай, Вай, каква драма, какъв съспенс ... впечатлен съм от историята на тези млади влюбени! Трябва да се направи сериал за тях, и то не какъв да е сериал, а турски! За главната роля може да вземат Хайван Трътлату - голям актьор!

Изглеждат щастливи.

ама Башак прилича на преоблечен мъж.

Абе то и името май е мъжко, напомня на т.ашак :)

Да , помислих си го :)

то освен турски сериали - други няма.Верно и индийски, но са като на забавен каданс та не се изтрайват. Прави ми впечатление красивите актьори - тук ще ми се нахвърлят българите. Ами красиви са - Чучулигата, Север-Юг,, Ифет, Прости ми - това са сериалите - не им помня имената на актьорите. Да са живи и здрави младоженците и имат дълъг и щастлив брак. Дизайнерката ми изглежда много млада и с младостта си, а не с красота покорява.

Като,,небългарин,, се излагаш...,,Чучулигата ,, е един прекрасен роман на Решат Нури, а сериалът е пак по него и се казва,,Листопад,,.

Е не се казва!Казва се ,,Чучулигата"!

По-известен като "Глистопад".

Явно вече е достигнал до извода, че мъж не може да забременее, затова е преустановил опитите в Анадола и е заминал в Париж да се ожени.

Какъв е пък този. За първи път го чувам. Сигурно е от пампайска страна

Хубава двойка- стилна и елегантна.Някои от нашите,,звезди" се женят с много повече шум, кич и чалга!