Никол Кидман сподели тайната на щастливия си брак

48-годишната Никол Кидман разкри каква е тайната на щастливия й брак с музиканта Кийт Ърбън.

Обратно в новината

Коментари - Никол Кидман сподели тайната на щастливия си брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

любовта е хитрост на природата за продължение на рода а други казват че господ е измислил любовта за да ни гледа сеира

...с което отричаш, че е възможно човек да се влюбва и да обича след фертилна възраст?! - лъжеш се...

ти се лужеш. но така живота е по хубав:)

най-ВЕЛИКАТА истина на света е че всяко щастие е измамно Ги дьо Мопасан -блажени са верующите и всеки един ден проглежда

Xубавица си е Hикол, дано е щастлива както го казва, желая и го от сърце! ;) A, любовта е болест, разгорещяваш се, разболяваш се изпотяваш се няколко пъти, после изтиваш и ти минава!! ;))

Пише се "изстиваш", иначе съм съгласна с теб!

мерси, за забележката! ;) права си, точно така се пише, както казваш!;) но,пък,.. ако съм влюбен, ми е простено нали??! ;)

Любовта не минава непременно, когато "хронифицира" остава завинаги! Иначе нямаше да има такава дума като привързаност, която прави връзката още по-силна!

хубаво, но докога, тези хора се женят до 90 години и за всичките си бракове казват, че са били щастливи! А защо се развеждат?

Колкото пъти съм чела, някоя известна персона да ни обяснява тайните на щастливия брак, да говори колко се обичат и как добре си живеят, толкова пъти броени дни след това чета за предстоящия и развод. Истината е, че истински щастливите хора не изпитват нужда да се обясняват за това, колко са щастливи. Щом някой смята за нужно да ни убеждава, то определено има голям проблем.

ВЯРНО!НИЕ СЪС СЪПРУГА МИ СМЕ ЗАЕДНО ОТ 36 ГОДИНИ,ИМАМЕ ДВЕ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА ,А ВЕЧЕ ИМАМЕ И ДВАМА ВНУКА.ТОВА АКО НЕ Е ЩАСТИЕ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

Дай, Боже, всекиму да е щастлив........

не разбирам,нали той няколко пъти вече изневери?

10 години са малко, за да се хвалиш с успешен брак. Проблемите може да дойдат и на 15, и на 20 година. Никой не е застрахован. Факт е, че любовта се изчерпва и остава дълг, привързаност, обич, семейни празници, роднински срещи ...

Проблемите започват много по-рано, ако не си сляп разбира се или се правиш, че не ги забелязваш. Винаги има крайни случаи, но принципно след многогодишни успешни връзки рядко се появяват такива проблеми, които да прекъснат връзката. За да се появят такива проблеми, това би означавало, че един от двамата се е прикривал успешно дълги години или е претърпял наскоро някакви сериозни промени в мозъчната си дейност. Любовта не се изчерпва, както си го описал. Това са глупости, които пишат хората с проблемите, които имат множество краткотрайни връзки. Любовта е съвкупност от много качества, чувства, състояния, нагласи и т.н. Прочети по въпроса, за да разбереш какво означава любов. Май много хора не са изпитвали любов никога и въобще не знаят за какво става въпрос.

Супер хаотичен стил на писане...ужас!

АБСОЛЮТНО ВЯРНО!ЛЮБОВТА Е СЪВКУПНОСТ ОТ МНОГО НЕЩА,НО ТАЙНАТА ЗА ИСТИНСКО ЩАСТИЕ Е- ДОВЕРИЕ!!!

Разбира се, че при дълъг съвместен живот се изчерпва любовта. Който твърди обратното - явно няма достатъчно дълъг семеен стаж или е наивник, който се самозалъгва и вярва в небивалици. Всичко е толкова преходно в света, в който живеем. Само копнежът по любовта е вечен. Такъв е света, в който живеем. Няма вечни неща, всичко е преходно. Всичко омръзва и живота е един голям компромис. Единствено мечтаният/ата любовник/ца изглежда съвършен/а, до момента в който не го опознаеш и не заживееш с него/нея.

Рецептата е хората в една връзка да са без патологични отклонения. Има ли някаква патология, започват проблемите. За да има разбирателство, трябва да има взаимност. Много хора изобщо не знаят какво значи думата семейство, любов и т.н. Не може да има нормална и дълга връзка с егоисти, меркантили, нарциси, насилници и всякакви други психопати. Всички подобни личности са изкуствени и перфектни в началото на всяка връзка, след което се повтаря един патологичен цикъл. Те буквално си търсят жертви.

Том Круз точно за това я шитна, защото Кидман притежава всички тези отрицателни качества. Освен това е психопат.

А знаеш ли колко жени досега изхвърлиха от живота си Том Круз? Най-трудно избяга Кейти Холмс.

горката, не ми изглежда много щастлива, дано да греша