Ким Кардашиян се хвали с гола снимка, че е отслабнала

Ким Кардашиян, която роди второто си дете Сейнт Уест през декември, пусна своя гола снимка в социалните мрежи, за да се похвали, че е отслабнала.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян се хвали с гола снимка, че е отслабнала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изродът си е изрод откъдето и да го погледнеш...Нека се съблича иа се прави на клоун...

Крайно противно женище! Направо гнус изпитвам!

Форма камертон.Дава ла ла ла в най-ниска октава. Подходящ акомпанимент за ориенталски зурни.

Айде стига толкова превземии, че ще си помисля, че всички тук смешници спите с модели и супер красавици. Единствената ми забележка е, че малко мяза на циганка в главата иначе може да и се удари една патка, че дори и без ракия преди това.

Нема значение с кво си легаме, куерти! Тая пача продава мечти. Ама стоката й не струва! Сеш`лисе? Поради което я плюваме с около 60 литра на квадратен метър. Ти я удряй с к`вото искаш, аз ще си я плюя. Не става за продавачка на мечти. Само тезгяха й голям. Стоката калпава...

Е какво очакваш - в Лайфа влизат само жени и ученици. Мъжете са в другата секция: за катастрофи, хуманитарни кризи и политика - все войни на всякакво равнище.

Тази има силикон в задните части. Много е несъразмерна, нещо е пипала. Талията и д..то са лягали под ножа. Явно е искала ефект - бразилско д..е.

Да има силикон в задните части. Тя не го и крие. Това за тези (колкото и да е странно, че има такива) които се прехласват по неестетичното и странно тяло на тази пародия кардашката. Женицата пари е дала да се напомпи дирнището и сега ще ни го натрапва.

ЗА ПОРНО ФИЛМ.

наложи ми се да изпия 2 опаковки диазепам,за да се успокоя,толкова се стреснах от тази грозотия

за гъза не знам, много го е навирила, ама цицорите и са като на крава с 2 вимета!

Каква е тая циганка?! Изобщо, защо ни ги бутат непрекъснато такива фльорци??? Направила си селфи кикимората, много важно, нещо друго по-полезно да е направила??

Ще напълнее.

става след бутилка водка

Дай бутилката, задръж циганката!!

Чес'но, Пришълеца е по-симпатичен от това......нещо.

А, Ким, която е известна със задълбочените си нАучни изследвания на повърхността на... собствения си дирник, излезнала от нАучното си поприще и се снимала в необичайно за нея амплоа - колко съм изненадана от развитието на тази творческа личност.

Отвратих се.

Василка-азис е същото нещо.

прочетох какво сте писали , и разбрах ! за едни гроздето е кисело , ама много , а на други от завист този месец ще им дойде два пъти !

Нещо не ми харесва, не че е кисело гроздето - за всеки влак/г.з/ си има пътници, но тази ми е леко противна даже.

Да наречеш "кисело грозде" такъв дирник, все едно нищо да не кажеш. Има пари н агърба на хораската простотия. И това не е "кисело грозде". Но! Не изключвам за теб да е ценностно всичко това! Не е изключено. За мен лично не е.

че "ще им дойде 2 пъти"! Представяш ли си ужаса за цялото племе българско, ако са срещнали "той" и изобщо не им дойде...

Задница като на ген. Стойчев кобилата! Сигурно като ака пуска по три пъти водата...

с такава задница бих я поканил да ака в къщи.само да не пръдне, че после целия блок без мръсен канал...ще напука пвц то

Кво и харесвате на това несъразмено прасенце??? Жена ми е с 5 години по-голяма и е доста по-красива от тази кифла и то без никави корекции. Тази е като тунингован пернишки голф. Имаше една песен на Хиподил едно време - ''Чифт очи, останалото г.з, лека и пръст'' за нея ще да е писана.

то па едни очи, батенце...

Задницата и е като Белаз! Еха, сега ще видиш как Саранска мечка клати бор!!!

охх, на чичоооо!!де да можех да и сложа бор в задния двор.ще пращи като узряла диня...

сичко е пластмаса, чиче, че ти скръца

От пластмаса е онова което се тресе отзад, и онова което виси отпред. Страничните ширини обаче са си дело на природата майка. Разбира се яко е падало кръцкане на сланини в кръста, за да заприлича на средно между Барби и Барбарон!

отвратително

Ей това жените сте много завистливи - виждате че ни текат лигите по Ким и се побърквате - да, харесва ни и е супер секси - яко секс има в тая мадама - разберете че рахиичните ви дупета не са хубави!!

Някой няма ли да й обясни, че и в Плейбой голите мадами не са вече на мода?

талията си й е нормална, хубава, но дупето е несъразмерно, на такъв широк ханш талията трабва да е малко по широка. в кръста е като Жизел примерно, но на Ким не и отива така. Тава се казва съразмерност. Жени с плоски кореми примерно си мислят, че са готини а не са виждат че са равни отвсъкъде това е друга крайност пак грозна.

Как не се намери един да признае - проблемът е в противоествено тънката талия, затова е и тази оптична измама с дупето. Жената е нормална, като изключим талията :)) Хайде разбирам, жените я виждаме грозна, заслепени от завист, ама мъжете слепи ли са?

Талията си е ОК, просто гъза е огромен!

Ненормална талия за дебелана - даже си е махала ребра, за да постигне този (д)ефект. То си личи, че при тази визия с толкова излишни кила трябваше да е налята доста в кръста. Не е само махане на ребра, липосукции и Бог знае какво, направо се е изсмукала като оса, ето защо всички виждат само гз, та гз :)

Да влезе в учебниците като "патологично голям гъ3"!

Дааааааааа

Я бих казАл "платонично голем гъз". Като на комшийката Мара у наше село. Само тука да ме не види моЯта Пена, че има голем скандал, пу пу.....

На първите две снимки не прилича по нищо на Ким, освен по ширината на ханша. И не само в косата има разлика. Съвсем други очи, друг нос, уста, ЛИЦЕ. Това не е тя.

Съвсем тя си е. Всъщност в реалити шоуто й имаше епизод, който показваше въпросната импровизирана фотосесия.

А Канието флюбен като идиот... :))) Орео-тата като видят голема дупара, душичката им прималява!

Коя е таз торба?

Беше хубава женствена миньонка, ама от много зор да го докара на вид на бившата Амбър Роуз на благоверния й - ей каква стана тя!

пускат перверзни реклами..

Страхотна мацка! Ех, как имам мерак на арменка, ама пустите без да ти наденат пръстен не пускат.

Слаб и елегантен хипопотам няма.

Ох, котьооо

Това нещо ли игра Джаба в междузвездни воини първите серии

Много сочно арменче. А за тези дето много знаят си има приказка: "Кой подбира - онанира". Големите майстори работят на голям тезгях!

TIREX

сашка васева ли таз? аоуу кво талпе...

Като кентавър е бе да го ева

Китовете са далеч по-симпатични, макар и по-дребнички. Новините за подобни креатури ме карат да кажа, цитирам "Спрете Земята, искам да сляза!"

Кими, тоз задник не е за хвалба, мойто момиче...

Ехх таа да ми се изсери в доматите в градината сабален......

Циганска му работа хаха