Маги Желязкова се сгоди

Тв водещата Магдалена Желязкова се сгоди за приятеля си Георги Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Маги Желязкова се сгоди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази от Столипиново ли е?

Не е от наш'те, питай във Факултето?

Не понасям мъжа си,но не ми стига смелост да го направя.Браво Маги!Когато човек е щастлив,то просто си личи.

Хахахахахаха

Не ти харесва вече съпругът ти, ама си кюташ, защото не можеш да хванеш, някой по-заможен! А, си хванала някакъв такъв балък, а си била дуспата на абдала до теб! Да, ама сигурно сигурно нямаш данни на златотърсачка като Маги, Златките, Николета, Алисия и други не толкова известни, но ефективни!

ТВ-водеща, манекенка, влюбена... Нито едно не е вярно за тази увяхнала лелка, която се гърчи тунингована и напомпена около млади жребци. Сегашният и поредният е ноеият наивник, чиито сметки в банката скоро ще се стопят като бурната любов на леля Маги. Абе, докога ще ни дразнят с купешки водевили на кухи лейки?

Айде, Джоро! Аирлия вук! И да го проснеш с опашка накъде камината, че на обратно било на лошо :)))).

Убряяяя!

много "важна " новина , не можах да мигна, че един травестит се е сгодил за един хубав младеж ... Кой им плаща рекламата , или просто журналята пишат бадева ?!

магията с краката, от него - желязото. И ето ти какво? Маги Желязкова-а!Но да не стане като с другата "девойка", онази шестата в света?!

че никъде не я откривам ?

Той е зодия Кози рог, а тя -дева. Много си подхождат

И двамата са овен

Ейй, отиде продължението на Планетата на маймуните по дяволите..Сега Магиту като стане домакиня и я оттървахме.

Е ,успокоих се вече. Еба ти дивотията...

Дано да е флейта или кавал , а не някоя туба или валхорна

Хубаво момче, ама с тая грозна чалга. Чак ми се повдигна.

Не че е срамно да се влюбиш на тези години,но не е най - удачно да се държиш като влюбена ученичка по всички медии.Госпожата явно е забравила че подобно поведение е повече присъщо за сина и тинейджър.Горкото дете ,как ли го подиграват в училище заради майка му!

Аз не храня симпатия към тази двойка, но се шокирах, че било било имало възраст за любовта ?!?! И това кой го казва?! Защото аз пък знам, че за любовта възраст няма!

Ще излезе ли нещо. При такива "обществени" персони това е спорно и браковете им са като смяна на носни кърпички, но знае ли човек, току-виж дала пример на детето си и се кротнала на тази възраст. Остава и Ива Екимова да се сгоди и картинката ще е пълна. поне няма да ги чуваме и виждаме толкова често. Защото, да ме прощават, ама малко ни поомръзнаха, не се ли усещат?

Първото при Маги.... така да я наречем е ,,,,,,,,, Тя прилича на маймуна и действията са и маймунски !!! Лети от клон на клон..... оглежда се и си избира на кой клон да кацне ,,,,,, извинете ме ........седне ,,,,, Това от мен. Хубава вечер.

Това е просто една жена, която иска своето място под слънцето.

Винаги съм се чудил, как жена женена 15 години за един, казва на друг - ти си мъжът на живота ми. А 15 години как е живяла? В лунно затъмнение?

Тя и тогава се е пооглеждала - изобщо не се е спирала, един вид ...

А блага ракия пиха ли на сутринта?

"сега съм смирена и кротка" - направо се разчувствах от умелиние...

Човек и добре да живее се жени, някои от нас повече от веднъж.

ДИР - Направете клуб на младите старици и за всяка пишете ежедневно!!! Само ви насочвам с няколко имена ....Днес ,.. Маги Желязкова.......от утре ...Ива Екимова, Юлиана Дончева, Гала и всички по сутрешните блокове дето са абонирани ........... Дир така ще станете номер 1.

Да не забравите Женито Кавалджиева.............. колко кока издрусала и колко бутилки е пресушила ....... моля!!!

Като и давате минуси на Женито ........значи нищо не знаете за нея !!

Халваджаните .............те не са ли тема ..........тази измамна династия ........няма ли кой да я подбере .........Типичните арменски трикове ............циркаджийте а ..!!!!

Лора крумова с дир-ника като кардашян!!! Тя си е супер тема ...за слаб журналист .............и поставено лице !!!

Тая дето игра в Планетата на маймуните.

Магиииии А коги Дубай ? ? ? Чаками снимки ! Муцки X X X X

Голям праззззз !!!

Може ли някой да ми припомни това същество с какво точно се прочу, как стана известна и с какво се занимава?

прекрасно на кавал

"Роба се бори за свобода,свободния за съвършенство."И сега искам да попитам ние и в частност дира за какво се борят ,рекламирайки ми съмнителна борческа натура с големина на бицепса обратно пропорционална на ум и морал и силно захабена труженичка на най-древната професия?Нищо друго не ме интересува.Какво искате да постигнете с непрестанното лансиране на тези твари????.Моля за отговор,а не за скриване на коментар примерно?Само днес тез двамцата,ким кардашарян и задника и голям като бостан и т.н и т.н.Вие за какво се борите ?

Усетиха .............тварите ,че сега им е дошло времето в България.........и изпълзяха !!!

Всички кифли (и тая не прави изключение), кат се появят в някое женско предаване по телевизията обясняват как си търсят мил и интелигентен съпруг. В същото време, когато се появи някой напомпан ММА боец, дето ги спуква от бой, веднага им увисва ченето. И колкото повече ги бие, толкова повече го обичат. Вижте, ако щете Калканджиева, Десислава, Преслава, Гала . . .

Обяснявам простичко схемата.Значи кифлата-пайнерка,миска или друго ефимерно название за труженичка ,има ММ боец и друга борческа натура за съпруг или приятел ,защото.Те работят заедно.Ето как.Клиента звъни поръчва кифлата.Боеца е води до адреса,на вратата клиента плаща на боеца и кифлата влиза.Той я чака или в колата или наблизо.После си я прибира.Готов да се отзове ако има проблем.В обществото богатите не се чувстват застрашени,че ще му се окачи на врата,щото тя е с мЪжо си или приятеля си.Това е просто бизнес.Древен бизнес.А боеца вече се отчита на по-големия.Това е схемата.Другото е за раята и някоя тъпа ученичка да повярва и влезе в играта.Реално секса за пари са пари от въздуха.Ти взимаш на някой 1000 лв за какво,за нищо.Те затова непрекъснато ги въртят тези конкурси и са по предавания и вестници.Реклама на мЕсото ,да му дигат цената.

Е, дерт ми беше .Днес деня ще ми е спокоен и плодотворен.А, пропо на какво е водеща?

Хубаво е, че има хора, които не се водят от закостенели предразсъдъци и следват сърцето си. Всеки човек заслужава да е щастлив. Злословниците да се опитат и те да бъдат щастливи вместо да ръсят отрова и да се опитват да развалят чужди партньорства и приятелства.

Само да попитам когато след 3 години пак DIR-а пусне новината: Маги Сидерова се сгоди ... тогава ние злословци ли ще сме или просто реалисти?

Ако ще и след три месеца пак да се сгоди, просто пий едно за тях и не я наричай каква ли не. Всеки сам избира пътя си.

Когато на умните хора им се случи нещо хубаво те го споделят само с близки хора. Когато неумните хора си помислят, че им се е случило нещо хубаво те искат да го споделят с целия свят. Когато целия свят прочете за нещо хубаво - той си прави извод дали хората, които касае са умни или не. Хубавото нещо се случва на всички хора, но се задържа само при умите хора. Нехубавото нещо се случва на всички хора, но най- се забавлява да се мотае около неумните хора.

Истината е, че няма нищо вечно на Земята. Глупаво е добротата, откровеността и честността да се считат за простотия. Но то се е видяло трябва да крием щастието си, че злобата на някои хора край няма.

Мяза на мутра.

Само едно не мога да разбера: И Маги и Десислава, и Юлияна уж интелигентни, образовани жени, бият се в гърдите какво образование имат, пък вместо да се сгодят за образовани мъже, например някой инженер, физик, историк, който да им подхожда на образованието, те се хващат със спортисти?????Някой може ли да ме светне защо. Скитаха, жениха се, развеждаха се, все за известни и богати мъже, пък май се оказва, че колкото е по-богат един мъж толкова е по-стиснат, и че не чака Маги да му се лепне , че да я лигави и да я хрантути цял живот. Аз за себе си имам изводи....

Макар, че отговора трябва да дойде от жена, аз смятам, че основна роля за избора играе уменията на съответния индивид с неговия кожен атрибут, явно такива липсват в посочената от вас интелигентна прислойка.

Козата си сака пръч и това си е ...

Що бе? Има и интелигентни спортисти. Въпросът е, че тоя е твърде, ама твърде напомпан. Ръката му е голяма колкото главата й. Ама щом такива си ги харесва - да са живи и здрави.

И представяте ли си в коя графа ще бъде заглавието: Маги Желязкова се сгоди за професор от Института по физика на твърдото тяло или по-яко е за доцент в Институт по металознание към БАН (нали е Желязкова) Как къде ...? В графата ... вицове!

Въпросът стои по обратен начин - за какво му е на инженер, физик, лекар да се хваща с някоя от изброените, ако го направи трябва да излезе от средата си и да нагази в блатото.

Ти сериозно ли го задаваш тоя въпрос ?!!!! Всички изброени едноклетъчни нямат нищо общо ни с интелект , ни с образование , да не говорим за елементарно възпитание . За чар и хубост пък съвсем :))) Обаче са оборотни по бардаци и катуни , плащат си и " журналистите " пишат за тях . Всички им се присмиват , а парцалесите си мислят , че са голямата работа . Жалка история !

сега чакаме снимки от дубай или от някоя тоалетна"и да пише че е от дубай" иначе за какво са се сгодили ако не идат до там

Не! Няма да има от ДуБай защото е град на раздялата - щото първо Дуду, а после БайБай По-добре от Баден Баден или Бора Бора

се тая баце,и там има тоалетни да се снимат и след некоя годинка хоп пак маги се сгодила

Маги е магнетична, блазя му на тоя щастливец до нея.

Браво, Маги, д-р Енчев добре е поработил. Това не е Маги отпреди година, две. Карай все така, това ти осмисля животеца.

След една определена възраст и когато жената е баберка - сиреч вече била омъжвана и с няколко деца, подобни изявления идват в повече в публичното пространство. Не мога да разбера защо сами плещят глупости, а после реват, че жълтата преса се занимава с тях. Все едно слушам и чета за Ива Екимова, Юлиана Дончева, Гала. Верно, че всеки иска да има любим до себе си и всеки има право на щастие, но лиготиите след една определена възраст, особено когато се афишират публично и без мяра и такт, наистина минават добрия тон. Евала ти на самочувствието!

За Юлиана Дончева не съм съгласен. Тя не е проста , не се бута под светлините на прожекторите.

Ми то това е системата на простите хора .............да се бутат където не им е мястото !!! А тя е просто болна амбиция ...селска при това......................виждали ли сте и първия мъж ...........какъв расов вол е ............ ама понеже е бил нещо и тя хитрушата шумерска се е закачила навремето за него .........на нея всеки ход е цел....тя и до кенефа ходи само ако има далавера !!!

Чета си тук в любимата ми разтоварваща рубрика коментарите и си мисля. Бах м..му, дали не съм попаднал в някой клуб по изящно слово. Такова удоволствие изпитах, да като четях. Дайте малко по леко-ще го убиете с лаф това Маги. А някаква си Сиси написала цяло есе по темата. Сиси, къде ходиш, та не пишеш по често. Ени уей-благодаря за приятните минути, прекарани с вашите коментари.

Момент да проверя ..... не, не ми пука! Занимавате хората със събиранията, после с разделите на "звездите" български.

честито ! надяваме се сега да емигрират заедно нанякъде и никога вече да не чуем за нея.

Е, ти пък, те живеят, за да се показват. В чужбина трудно ще стане.

Тази "новина" ще импонира повече на жълтата преса и на такъв вид предавания но тук е по-скоро смешна ,защото от това вероятно се интересуват роднините на двамата влюбени но не и хората , които четат сайта.