Емил Чолаков стана баща за втори път

Синоптикът на bTV Емил Чолаков стана татко на момиче за втори път.

Обратно в новината

Коментари - Емил Чолаков стана баща за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли ме фара, че е станал татко.

Да са живи и здрави!!!

Еми... художник е човекът. Да са му живи и здрави и двете дъщерички

Живи и здрави да са!

Крайно време е Ема да научи баща си, че е неграмотно да се членуват дните на седмицата и географските посоки.

Време е да се превърне и в нормален човек.

Честито!Здраве и щастие на цялото семейство!

Честито! И само слънчево време им пожелавам!

Да ти е жива и здрава рожбата, Емо! Да ти е здраво и сплотено семейството! И ти най-вече - бъди все така усмихнат и позитивен! В сравнение с едно вечерно шоу на телевизията, в която работиш, в което се разнася такава злоба и омраза, вулгарност и подигравки, обиди и заплахи, гняв и инсинуации, че ти с твоите прогнози ни правиш по-малко гневни и по-малко напрегнати за следващия ден!!!

Честито! Да са им живи и здрави децата, много да ги радват.

Дано да не си приличат, че Емо не е голям красавец.

Честито на любимия ми чаровен и уникален синоптик!

Браво Емо ! Браво Чолаков !

Обичам по принцип такива новини, а още повече когато се отнасят за уважаван и харесван от мен човек. Честито, Емо! да сте живи, здрави и късметлии всички в семейтвото! Наздраве!

Браво Емо, браво Чолаков! Радвай им се, макар на простора ти да има -бикини,бикини, бикини и един потник:) Честито!

мъже правят дъщери и това е щастие, защото дъщерите са деца за цял живот, а синовете докато се оженят.

Няма дума на света с която да те обидя за великото ти изказване, но явно живота много те е шамаросал

Да ви е живо и здраво бебчето, да ви радва, да се гордеете много с него! Г-н Чолаков, много Ви харесвам, бъдете жив и здрав!

РАДОСТ

Честито,бебче-българче.

ЧЕСТИТО ЕМО!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!МНОГО ТЕ ХАРЕСВАМ,ЗА УМА И ЛАФОВЕТЕ,КОИТО УПОТРЕБЯВАШ!

Е, за лафовете можем да поспорим- малко като от селска вечеринка са му ...като наеме една рима...може да "баялдиса" човек, ама нейсе! Да му е жива и здрава рожбата и да са щастливи всички !

Честито! Да расте живо, здраво и щастливо! Хора, нещо тотално е сбъркано в ДНК -то ни...щом и под такава новина пишете пропитите си от злоба и комплекси коментари - за нас определено няма бъдеще!

Честито! Да ви е честита новата рожба, и да ви радва много!

Честито на остроумния и позитивен синоптик Чолаков. Да му е жива и здрава дъщеричката , да са живи и здрави и всички Български деца .

Емо , честито дете, да ти е живо и здраво! Зарязвай телевизията и си гледай дечицата. Метереологията не е за тебе, това са сериозни неща, тия глупости дето ги говориш за снегояди и за това хората да си събират саксиите от балконите може не подхожда за един синоптик, научи са за това как се представя прогноза от колежките ти в твоята телевизия, от колегите ти в канал 1. Това , че наивни и глуповати зрителки те харесват, това е чете възприемат като шут, като палячо, а не като синоптик.

Казал си го много точно. Затова ще те пометат с минуси - просто такова е нивото тук. Опростачаването върви с пълна пара с писане на минуси тук

Глупако си ти, който е написал тази простотия, а Емо е супер готин!

Е, за лафовете можем да поспорим- малко като от селска вечеринка са му ...като наеме една рима...може да "баялдиса" човек, ама нейсе! Да му е жива и здрава рожбата и да са щастливи всички !

Никой не е казал, че Емо не е готин- просто прекалява с римите, шегичките му са много ниска топка и докато човек му слуша глупостите, не успява да чуе прогнозата...това е, аз съм съгласен напълно с колегата!Аааа, забравих за снегояда- Емката успя да ме накара да намразя тая дума..;-)

Да Ви е Честита новата рожба!Да са живи и здрави дечицата! Дай Боже винаги слънчеви дни в семейството Ви!

Да му е жива и здрава!!

Този с минуса - да не е жива или да не е здрава, или и двете? Ти кое пожелаваш... леле... дете се ражда, пожелават му да расте здраво и някой цъка минус... потрес!

Има си хас плешив, позитивен и известен провинциалист с поприще да не създаде второ дете. Това щеше да е против всички закони ;) Да са живи и здрави!

Емил Чолаков може да се хареса само на ниско интелигентни, необразовани и комплексирани хора. От рода на тези, дето вилнеят в чалга -клубове или с труд са завършили основно образование. Само на тях им прави впечатление долнопробният му "Хумор"

Е ,не може всички да са изискани като Преслава ,Галена и подобни.

Ама си тъп като галош. Нали това е казано - че Емо се харесва на почитателите на Галена , Преслава и т, н. Още повече тази нощ го гледах колко се прегръща и целува с друга "ваша любима мега звезда" - Бони. Все сте от едно котило

българи отдавна не са в България, тука останаха само роми, мошеници и селяци, та не се учудвай, че го харесват.

АКО ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА БЯХА С ТОЛКОВА ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ КОЛКОТО ИМА ЕМО НЯМАШЕ ДА ИМА ПОБОИЩА И УБИТИ!ВЗЕМЕТЕ МАЛКО ОТ НЕГОВОТО ПОЛОЖИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТА И ВЯРВАЙТЕ ЩЕ СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ! ДА МУ Е ЖИВО И ЗДРАВО СЕМЕЙСТВОТО! НА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО ТОЙ НИ Е ЛЮБИМИЯТ СИНОПТИК!ОБОЖАВАМЕ ГО!

него обожавате и чалга слушате и ракия пиете с две думи българска действителност - простотия

Да са живи и здрави цялото семейство и много ЩАСТЛИВИ И ЗАДРУЖНИ !

Е, не се вълнувайте толкова - който не го харесва, да не му гледа прогнозите, както правя аз. Има други канали. Иначе да му е живо и здраво детето.

Честита рожба на Емил ! Голям фен съм му :))) Определено е мега готин и положителен човек . Здраве и късмет !

Не е мега готин! А ултра-хипер-мега готин! Ей, не се научихте.... А жена му дали знае?

Хипер или трипер?!

Да му е жива и здрава! И само хубаво време да има в живота! Честито Емо, продължавай да ни зареждаш с положителна енергия всеки ден от екрана!

Честито!

честито емо ,карай до момче.

... той се държи по "Европейски", нали така дир-а? ... сега ако ме изтриете ще потвърдите, че е ГЕЙ!!!!!!!!!!!

.. е не те изтриха ! Това показва че дира не са расисти и разрешават на всякакви идиоти да се изказват.

Честито! Да Ви е жива и здрава дъщеричката и да си ги ледате двечките в обич и топлота! А що се отнася до чувството за хумор и неговото притворяване по TV-само високоинтелегентните хора могат да си го позволят! Успех!

А официален брак с майката на детето си има ли?

А кво значение има за теб??Новината е,че има детенце.Кажи да е живо и здраво и не се занимаваѝ с клюки.

Точно пък на тебе какво ти влиза в работата женени ли са , не са ли ? Какъв ти е проблема ? Какво ще промени този факт твоя живот ? С какво ще промени общественото мнение ? Най-официално такива като тебе така да ги обичам, недок......тко такъв! Има една приказка - прекален светец и Богу не е драг.

Чудесна новина ! Честито и от мен ! По босфор тв гледам само Емо , много свеж пич с ведро чувство за хумор . Да е живо и здраво малкото Българче :)))) Усмихнат ден , хора !

Димитър Пенев и той е с подобно чуство за хумор!!!

Глупости ! Двамата нямат нищо общо , най-малкото щото пенев не притежава въпросното чувство :)))

Още едно незаконно извьнбрачно дете се е родило ! Дано да не стане като " баща " си телевизионен смешник !

!!

Да Ви е живо и здраво момиченцето.С радост Ви поздравявам, защото винаги с удоволствие гледам прогнозата за времето с Вас. Честито !!!!!

Да са им живи и здрави дечицата! Оценявам чувството за хумор, с което Чолаков запознава публиката с прогнозите за времето, но се надявам в личния си живот да е сериозен и децата да не са от "съжителство с приятелка", а от законната му съпруга. Важно е преди всичко като уважение към жената, която му ги е родила. Щом двама души се обичат и живеят щастливо, няма проблем да са истинско семейство.

Ми честито, ма да спре да бръщолеви тъпотии то телевизията, че обърка годишните времена на планетата.

С това недоразумение Чолаков тряябва да се занимае СЕМ или някой съд за гаврата над българския език, която упражнява всяка вечер. По национална телевизия да кълчиш, извърташ и насилваш българския език - това е престъпление, да не говорим че показва образователното, умствено и морално ниво на клоуна Чолаков.

"за да заеме докторско място в Софийския университет" - Това пък какво значи? Какви "докторски места" има в СУ? Има обявени места за ДОКТОРАНТИ или някакви преподавателски позиции , за които се изисква титла доктор. Това е написано от някой пълен неграмотник.

Да им е честита рожбата!Нека има повече българчета,които в утрешния ден да станат и достойни хора!

... на селоооооо!

че човека има чувство за хумор и ви кара да се усмихнете в скучните ви вечери не означава,че е клоун.Човек с професия,с дом и семейство не може да бъде клоун.Защо сме такива дребни душици и завистници българите не мога да си обясня!!????Каква е новината ,а докъде го докарахме в коментарите???

По-добре клоун, поне нещо позитивно, а не такъв депресивен и комплексиран злобар като теб!

Браво бат Емо ! Довечера ще ударя една водка за Ваше здраве !

национална телевизия, да държи такъв прост- шут на работа.Да си ходи в родното място да разсмива учениците, а не и кьорово и сакато се навлече в София.

...ПРОСТ-НЕГРАМОТНИКО?

... нещо не издържаш на критика, е то това е всъщност присъда и патология, но за нас ти си просто причина ДА ПРЕВКЛЮЧИМ НА ДРУГ КАНАЛ.

са хора от простолюдието, вечер на масата напили се го гледат с удоволствие, не е възможно един интелигентен и учен човек да го въз0приема.

А вие от факултета ли сте сложнолюдието , бе орка ;))))) Или си аристократка от столипиново?

Честито Емо честито Чолаков

Да ти е честито, Емо! С най-добри пожелания за здраве и късмет на цялото ти семейство!

Е браво !