Холандската кралица Максима очарова Франция

Една от най-красивите кралски особи - кралицата на Холандия Максима, очарова французите с безупречния си стил.

Обратно в новината

Коментари - Холандската кралица Максима очарова Франция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото у царицата - такова и у магарицата .

С тая изрусена коса , дебели черни вежди и кило руж на бузите прилича на боядисана ро м ка. А с кръпката на бедрото - избива гаргите по "елегантност".

Хората говорят за стил, а не за данните на стриптизьорка.

Най-обикновена кранта без стил и без вкус.

Породист крокодил.

Аз се чудя де ми е пеньоара, а то тази мискинка ми го е свила.

Както казаха гърците да се пръждосва.

тая с кво всъщност се занимава?!

Бащата на Максима (Зорегуета) в Аржентина е бил министър в правителството на аржентинския диктатор генерал Хорхе Видела - по време на неговото управление са били избити нежду 10 000 и 30 000 човека - просто са ги качвали на самолети и хвърляли далече в океана... Затова родителите на Максима са персона нон грата в Холандия...

Прочетох статията и се сетих и аз за баща и - какъв е произходът на тази"очарователна?! жена". Но такива са и " високо просветените монархии " - не им дреме откъде си вземат жена, кой кого трепе, убива или му съсипва живота - те са си добре.Гадна холандска демагогия и двуличие спрямо народа на Аржентина

'Ми не видиш ли с какво се занимава? А иначе медийте често показват как кара колело из града. А по некой път кара ски с мъжа и децата в австрия.

Хубава жена. Няма какво повече да се каже.

Лелката я спукаха от подыгравки в Париж защото е overdressed в 9 часа сутринта, типична провинциална нагласа да смаеш Париж И скъсаха нервите на парижани, блокираха целия Париж за безмислената визита

Как ли в Париж са казали "overdressed" на френски - че французите не са безмозъччни като някои българи и предпочитат да си говорят на френски.

Рабира се че особено медиите използват англицизми и особено Canal+ (разбира се ако тази френска медийна рефенция ви е известна)

а колко милиони струва идражката и на година от джоба на данакоплатеца. французите са републиканци и не скланят глава пред кралска особа още повече без кралска крав.

Максимална е, наистина. :-) Жалко, че децата й са момичета, ще станат женища като нея. Иначе вероятно е готина и в повечето случаи се облича добре. Ще е още по-добре, ако избягва светли панталони и поли над коляното - не са за нейната фигура.

Но това не е достатъчно; всъщност какви други задължения има тя!Французите се впечатляват от ефектите... защото им липсва дълбочина. Те отдавна изглеждат нелепо и събуждат съжаление, вкопчили се за миналото. Извън протокола - Катрин е по-вълнуваща и естествено женствена от холандската кралица.

Тази кралица е недаразумение в облеклото-като селянка! Да вземе премер он испанската!! Срамота е да си клиун с корона!

Холандски стил и й прави чест на дамата, че е облечена така. Но за балканскио вкус тези неща не са понятни, затова той се е превърнал в нарицателен.

100+ за балканите особенно ме впечатли с истината!!;)) Tам, дето пият боза и праскат сланина, само завист, злоба и плюене!! Hаистина са за съжеление този "лош мат*рял"!! ;))

Тук не е въпрос на холандски вкус, а на твоето блюдплизачество - да го кажа по-цензурно, макар че нецензурното е много по-точно. Но сигурно " кралското " ти харесва повече.

Каква е тази "стилна рокля", цялата препасана с галони, ширити и въжета?

Наща Аднана е по хубав

Но тя определено е чаровна ....И това е в пъти по добре от красива , защото с времето красотата си отива. Кейт е стилна, безупречна дори , но нито е красива нито е чаровна . ФАКТ. Кейт след 10-15 години ще изглежда като суха слива , докато тази дама само като се усмихне и ти е все тая с каква шапка е и кой е дизайнерът....

И на мен ми допада Максима. В интервюта и по събития е много естетствена и чаровна. Освен това знае какво да каже.

Искам да кажа само, че външният вид лъже понякога, но все пак това е стилна и класна жена, не само видно от средите в които се движи. Но каква е отвътре?

3апочва се!! ганю от балканите, плюе и ръси гневни завистливи слюнки, миришещи на боза сланина и чесън!! простотия! лош мат*рял това е!! ;))

Ако очарованието идва от "безупречния стил", да си завре очарованието дълбоко. Очарованието би следвало да идва от интелект, цялостност на личността и принос. Точно на обратното учат журналистите. Цяло поколение остана с впечатлението, че може да очарова, ако си надене еди какъв си парцал. ... а под парцала си остава парцал...

Максима е интелигентна, лъчезарна, естествена и мила. Достатъчно интервюта с нея съм изгледала.

Оланд е до пъпа ѝ

Максимална оценка и давам!

Ще си замълча...

Красива и стилна жена! Харесва ми.