Максима и съпругът й крал Вилем Александър са на официално двудневно посещение във Франция. Визитата на кралската двойка цели задълбочаване на икономическите и културни връзки между двете страни.

Вижте снимки на Максима >>

След церемония при парижката Триумфална арка, кралят и кралицата бяха посрещнати от френския президент Франсоа Оланд в Елисейския дворец. Те посетиха Лувъра, за да видят два портрета на холандския художник Рембранд, които френското и холандското правителство откупиха от собственика им за 160 млн. евро. Вилем Александър и Максима ще присъстват на официална вечеря в Елисейския дворец, в тяхна чест ще бъде даден и прием в музея за изящни изкуства "Пти пале".

44-годишната кралица облече за първия ден от официалното посещение бежова рокля с дантела и големи джобове на Claes Iversen и добави към тоалета си широкопола шапка. Медии веднага разпространиха нейни снимки и коментираха, че отново демонстрира безупречен стил и изглежда прекрасно.

Максима, която е родена в Аржентина, бе обявена за най-добре облечената дама на 2014 година. Тя винаги избира красиви тоалети, които "хващат окото", а ярките цветове задължително присъстват в гардероба й.

Кралицата не се притеснява да облича често яркожълто, розово и националния цвят на Холандия - оранжево. По време на посещение в Канада тя се появи на официална вечеря в цикламен тоалет на "Бенито". Повече от впечатляващо бе съчетанието между роклята и короната на кралицата, украсена с цикламени скъпоценни камъни.