Великата Лайза Минели на 70

Лайза Минели навърши 70 години. Много знаменитости я поздравиха за празника й вчера.

Обратно в новината

Коментари - Великата Лайза Минели на 70 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честит юбилей на легендарната жена, да е жива и здрава!

Бъдещото гадже на един български тенисист :)

Велика .. е била. Сега е по-добре да не се показва пред камери, защото винаги е неадекватна и като друсана, което я злепоставя и става неловко. Трябва да и се пази достойнството, защото наистина беше добра актриса.

Леле тука някои застаряващи индивиди много са общували с Лайза Минели като са били млади чрез дясната си ръка. То бива ревност, ама чак толкоз...

Защо си губите времето да обяснявате коя е Лайза Минели. Човека расте в затворена кутия, в друг свят, ценности и идеали. Стой си в чалготеките и друсай снага, а аз сега ще си пусна няколко парчета на Лайза с едно уиски и една пура...БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА ОЩЕ ПОНЕ 70 !!!

ТехноПопФолк - Просто си жалък! Не ми се коментира повече.

Ай сиктир, десет дена ше й свиря под прозореца Да не е Лайза Минели!

Велика актриса, невероятна, изключителна. Една от малкото живи легенди. ЧРД

Тъжно нещо е старостта. Беше прекрасна! Красива, талантлива, чаровна, наистина велика! А сега е просто една гротеска. Много тъжно!... Все пак да е жива и здрава!

Приятелю, някои хора не се оценяват само по това дали са млади и по външната си красота .... примери мога да ти дам много. Е, Лайза Мители е един от тях.

Така е какъвто и да си бил на седемдесет години човек заприличва на крокодил.

Ами да се ожени за друг. След смърт на съпруга или съпруг след 3 г. може нов брак - закон, излязъл наскоро, който иска разбира се.

Да обиждаш възрастните хора, като ги оприличаваш с гротеска е извратено и противно деяние! Старостта е естествен процес и деформациите трябва да се приемат като нещо нормално от всички. Казах като нещо нормално, а не със снизхождение, още по-малко с обидни определения. Младият човек дължи на възрастния уважение - най-малкото. А умният човек има разбиране за естествените процеси в живота. Дано разбереш - просто нямаш право да се изказваш така - лошо е!

Менторският ти тон е жалък и смехотворен. Аз съм съвременниЧКА на Лайза Минели, на най-прекрасните и години. Всички остаряваме, неизбежно е. Но все пак е тъжно, защото някои остаряват красиво, а други - не. Блестящ пример за първата група - на красиво остаряващите, е Тина Търнър. Лайза е имала всички предпоставки да се грижи добре за себе си и да остарее красиво. Но тя не е съумяла да се възползва от привилегиите на социалното си положение. И затова да кажа, че прилича на гротеска може да е тъжно, но е вярно. Майка ми е на 78, цял живот е работила, за да получава сега 200 лв пенсия... но остарява по-красиво от привилегированата, прекрасна на младини Лайза Минели. Не е ли парадоксално?!

Тя, красива никога не е била, за разлика от майка си. Ама сега вече хептен мяза на крокодил

е чак пук гротеска? кое му е тажното? това че е жива?

Велика е Лайза Минели! Да е жива и здрава още дълги години! И като гледам снимките очевидно остарява величествено и красиво!

Елате в нейното КАБАРЕІЕ!!!!! Велика! Като майка си! А ние си имахме не по-малко великата и талантливата Леа Иванова, но по стар обичай нали сме си тъпи и завистливи, изпуснахме я!

Абе хора, що обръщате внимание на някакъв лумпен бе! Не го ли усещате от кое поколение е? Кой ти е гледал "Кабаре" или е слушал "Maybe this time"? Ами то и писането му, и мисленето му е чалга - така е закърмено горкото. Как да усети Лайза? То е говедо. И съвсем не искам да обидя цяло поколение. Просто смятам, че е крайно време смислените млади да намерят начин да се разграничат от говедата!

Ей Симо,като не си наясно с известните артисти от не чак толкова далечното минало,не пиши глупости да се излагаш,а си слушай спокойно чалгата. и няма стари и млади артисти,а известни и не.

Уважаеми тат, Вие очевидно можете да пишете, но явно не можете да четете, защото написаното от Вас няма никаква връзка това, което е казал Симо.

писал/а в 12:19 От написаното личи, че си: 1. Неграмотен/неграмотна 2. Глупав/а 3. Невеж/а 4. Комплексар/ка 5. Почитател/ка на Божинката и на неговата разпоретина. 6. МНОГО ПРОСТ/А. 7. Селски бек или тъпа кифла. 8. Толкова си смотан/а, че нормален човек даже не може и да ти се ядоса. 9. Може само да се изсмее с пълно гърло- МБУХАХАХАХА-ХА-ХА-ХА-АХААААА...

За пръв път вярно заглавие ВЕЛИКАТА

ЧРД, Лайза! Страхотна си! Някога ни зареждаше с толкова плам, страст и житейска вяра!

One of best actress /singer! Happy birthday!

Честно казано мислех, че е по-възрастна, а тя защото от малка е известна, затова съм се заблудила, че е много по-стара. Уникална е, филмите й са много добри.

Нищожество, ти просто си написал своята автобиография, повече не е нужно - ясен си!

За да няма объркване - касае се за попфолкаджийското нищожествоа!

защо ни заминавате с ископаеми разкопки от камената ера. Коя е тази не е никак хубава? майка и я влачела по подиумите,, и тази кака така се е вредила. пенсийте може да я познават но ние младите не. и тез подмазвачи кадето са писали жива легенда уникална чаровница много знаят коя е тя. подига ми се.

Тъпак, марш в селската чалготека да щракаш с пръсти и да мяташ салфетки.

Ако бяхте получил/а още малко и напишете в Google Името и (на английски разбирасе) щяхте да се пообразовате още малко! Иначе както колегата по-долу предлага "чалготеката... Салфетките..т.н"

Е, как ще знаеш коя е Лайза Минели като се полуграмотен/полуграмотна. Като ти гледаме "правописа" и съдържанието на коментара ти, ни става ясно, че и с четенето имаш сериозни трудности. Затова, ако има някой около теб, който да умее поне да чете - нека ти прочетат нещо за чудовищно големия артист Лайза Минели, пък току виж си станал/станала и по-добър човек. Случват се и чудеса все пак!

душевно оскотял неграмотник - това си ти.

Не мога да си обясня какво удовлетворение изпитват някои хора, които избиват комплекса си за малоценност като коментират уникално талантливи хора, чийто талант дори не биха могли да оценят, защото са елементарни, лишени от каква и да било чувствителност комплексари.

А на мен ми се повдига от тебе техно ...не знам кой си тотален невежа. Не знам колко си "младеж " и какъв си, но че си пълен тъпанар и нещастник - това е ясно на всички във форума. Марш оттук глупако!!!

Жива легенда.Една от малкото останали.

Уникална чаровница! Да е здрава и щастлива!