Люси Дяковска иска да осинови дете

Люси Дяковска е решила да стане майка, след като навърши 40. Юбилеят на певицата е тази събота.

Обратно в новината

Коментари - Люси Дяковска иска да осинови дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

люси ще се справи и с отглеждането на дете, както и с всичко до сега, беше наи-добрата в но енжелс, както в шоуто на лед, автомобилните ралита на про 7 . успех люси , толкова много деца се нуждаят от сигурно бъдеще и любов, a ти можеш да им ги дадеш.

Възможно е, само да не е мюсюлманче .В България ще им бъде трудно.

Браво, Люси.

По постовете на хомотата тук виждам, че са десетина души - демек целият БХК и отбора на ЛБГТ е впрегнат в обиди към хетеросексуалните! Жалки сте!

Като гледам колко коментари в защита на хомотата има, стигам до извода че нормалните хетеро ще са кът в близко бъдеще. Извратенията и простотията нямат край. Да живеят Содом и Гомор.

Ама како, цял ден ти чета простотиите и това каква майка си...я бегай в кухнята да готвиш, че децата ти ще останат гладни

На хонорар ли си тук, бе, "Тя"? Първоначално се смеех на писанията ти, сега вече те съжалявам. Излагаш се.

Люси, що ти трябваше в български ефир да споделяш това твое намерение? Прави каквото намериш за добре и не се обяснявай на никого, щото винаги ще се намерят "морални стожери", които ще те упрекват и сочат с пръст. Актрисата Снежина Петрова има вече две осиновени деца, но никой не я знае и поради това не я оплюва.

Gost

Базов учител? Такава злоба към една непозната жена, която я дават по телевизията при това, решила да направи благородно дело, не ми се мисли колко "добре" се държите с невинните ученичета. Горките. Кажете от кое училище сте, догодина имам отново първокласниче, не искам да ви попада в лапите.

Аз не съм учител! Нещо се объркахте.

Gost

Плюенето е вид спорт за масовия консуматор. Ако не беше споделила за детето същите тези "морални стожери" щяха да я плюят защо гледа куче вместо да осинови дете, или ако тръгне да ражда- къде е тръгнала на 40 години, от любов към спорта, да плюем и да се самоизяждаме.

Да, така е, за това е по-добре човек да живее живота си според разбиранията си, щом не пречи на никого и да не се обяснява какви ги върши, щото на никого не е длъжен с нищо. А стадото да си блее, като няма друга работа.

Точно!

Правилно се наричате "пре - подавател". За щастие аз съм УЧИ - ТЕЛ. Няма да правя полемика нито с Вас, нито с малкото дали минуси и пр. Действително мисля, че по-достойно ще бъде тази жена, която стана обект на дискусии тук да си роди едно дете по естествен път, защото самото име "жена" определя нейната функция. За всичко останало е излишно да се коментира.

Люси е страхотен човек и съм сигурна ,че ще направи щастливо някое детенце!

Тя е страхотна лесбийка и ще си отгледа едно страхотно... лесбийче.

Доказателства за твърдението си имаш ли или съдиш от личен опит?

Не виждам, какво й пречи да роди едно дете.

Когато има пречка, тя по принцип не е видима. Вие какво очаквате да видите-табела на челото й ли?

Ако не пише, как да разберем, а? Тъпа ли си, или да ...

Тъй като детските домове са препълнени, предлагам всеки от вас да осинови по едно изоставено дете,така ще се намалят разходите за издръжка на детските домове и няма да останат деца за хомосексуалните! Но...никой от вас няма да го направи, защото сте силни само на думи, скити зад някакъв псевдоним! Няма да го направите, защото сте едогити, точно като тези " родители" изоставили децата си на произвола на съдбата! Дано след тоя порой от обиди и т.н денят ви стане по светъл и по приятен! Но се съмнявам...

Това са пълни глупости. Все едно някой от тези, към които се обръщаш, да ти отговори - "Предлагам всеки гей или лесбийка да си родят по едно дете по природните закони. Така изобщо ще отпадне необходимостта да се обсъждат техните желания по форумите." Тук се обсъждат не родителите, изоставили собствените си деца, нито гейовете и лесбийките, а правата на децата, които са изоставени. И това - дали който и да е съзнателен индивид има право да лишава едно дете от собственото му право да живее по законите на природата. И да изгражда психиката си съобразно тези закони във време, когато не може да се защити от посегателства срещу това му право.

"събудил се майчиният им инстинкт". Тя откъде знае дали не бащинският им.Това дете как ще им вика? Мамо или тате? Смешници.Какво ще стане от това дете след време?

А какво става с децата от детските домове след време знаете ли?

Осветли ме. Бива те с въпросите и в цитирането на Уикипедия, дай и някаква своя аргументация,скъпа.

залагам на 100% ,че ще е момиченце,че мъжете не са и по вкуса :)

Единствената възможна за обсъждане тема под такава новина би трябвало да са правата на детето, които то не може да защити само в момента. И най-вече - правото му да живее в среда, отговаряща на естествените природни закони, поне докато навърши пълнолетие и направи свой собствен избор дали да се ръководи от тях или не. Има ли право един зрял индивид да отнема горните права на което и да е живо същество, докато то е в напълно безпомощно по обективни физиологични причини състояние? Това изобщо не би трябвало да е допустима тема, поради аксиоматично заложения в нея очевиден отговор. Това всяка отговорна лесбийка или гей сами биха го заявили - не биха изобщо подлагали на съмнение незаконността (съобразно природните закони) на подобно присвояване на права за сметка на отнемането им от едно дете.

А какви права има изоставеното дете в дома?

Записано е в Конституцията. Това е обсъдено по-долу пределно изчерпателно (31.03.2016 14:25; 31.03.2016 14:04). Ако държавата, т.е. управляващите, не изпълняват Конституцията, това не означава, че същият факт оправдава изначалното и съзнателно лишаване на децата от правото им да живеят по естествените природни закони. Едно е детето да произхожда биологично от такава среда, поради което не е могло да избегне изначално това. Друго е съзнателно да му бъде отнето това право.

То това хубаво, ама само ако можехте да дефинирате тия пусти природни закони. Хомосексуализмът съществува в природата и явно се проявява преди навършване на пълнолетие. Вашия аргумент може лесно да обърне срещу вас ако зададем въроса за правата на хомосексуалните малолетни - тях природата ги е направила такива. Нарушаваме ли правата на тези деца, ако те живеят по закон с хетеросексуални родители? Абсурден казус, нали? Така е, защото наричате "природни закони" една обществена норма. Двете в човека се различават много. Дебатът е дълъг и не е за тук

Наистина ли не осъзнавате, че говорите глупости. Ако хомосексуализмът е "природен закон", то в природата изобщо не би имало хомосексуалисти. Защото хомосексуалните им "родители" не биха могли да ги родят. Елементарната логика предполага на коментара ви изобщо изобщо да не се отговаря, тъй като този отговор е очевиден. Но явно - не и за вас.

1. люси може да си роди дете - инвитро и така нататък. повече ще си го харесва - ще прилича на дядо и математик и на баба и литератор. 2. ако не може, що да не си вземе едно. честно казано не мисля че може да му повлияе, както и да е било. както родителите, които са хетеросексуални, не могат да повлият на хомосексуалните си деца, така и хомосексулен родител не може да повлияе на хетеросексуално дете.

Хомосексуализмът много често е резултат на престъпления. Върху това също ли не може да се влияе? Педофилията също ли трябва да бъде оправдавана с "предопределеността" на педофилите? Единственото тук, което наистина заслужава истински сериозно отношение и коментар, е ПРАВОТО НА ЕДНО СЪЩЕСТВО В БЕЗПОМОЩНО СЪСТОЯНИЕ, КАКВОТО Е ЕДНО МАЛКО ДЕТЕ, ДА ЖИВЕЕ В НОРМАЛНА, Т.Е. СЪОТВЕТСТВАЩА НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ СРЕДА. Отнемането на това право е престъпление - напълно съзнателно. След навършване на пълнолетие един зрял индивид може да се противопоставя на всякакъв опит да бъде насила вкаран в отношения и действия, несъответстващи на естествените биологични закони. Той може да избира. Но не и едно дете - това е и причината, определяща правната същност на огромен брой императиви в правната система на едно общество. Напълно обосновано.

А да не би в социалните домове ли според вас е "нормалната" за едно дете обстановка? Самотни, унижавани, необичани, подхвърляни като непотребна вещ, насилвани.Като станат на 18 години ги гонят от дома и остават на улицита- буквално.

Хомо средата е предпоставка за хомо последователи.

Всяко дете: 1. Не избира биологичните си родители. Но като родено от тях и носещо собствения им геном, то носи в себе си техния избор. Като родено от тях и носещо техния геном, то е и предопределено да живее в сродна на неговата биологична същност среда. Т.е. в собственото си семейство има шанса да живее в среда, отговаряща на самата негова биологична същност. 2. Ако средата в истинското му семейство го погуби, това би имало връзка с естествения му произход. Т.е. не би било съзнателно причинено от друго, извън причините, поради които е произлязло самото то. Но ако средата, в която насила е пренесено чрез "осиновяване", го лиши по предварително известни причини от правото му на живот по естествените природни закони, лишавайки от избор детето - едно напълно безпомощно в началото на живота си същество, е и предварително заложено престъпление. Човекът освен биологична система е и личност - с право на свободен избор, ограничен първоначално единствено от биологичния му произход. Кой е този, който може да си присвои правото изначално и напълно съзнателно да лиши едно дете от правото му да живее според естествените природни закони?!

- Мамо, мамо, да отидем до рибния магазин, че ми замириса на рибка и ми се дояде. - Спокойно, миличка. Като те осинови Люси ще ти мирише нон стоп на рибка, но дано да не ти се дояде...

Сега съществото от ЛГБТ- гилдията на работа в дир-а ще те изтрие като лош спомен.

-Мамо,мамо, да отидем до плод изеленчука да ми купиш бабан -Спокойно миличка,сеща ше се приберем вкъщи и тати ще ни даде неговия!

-Мамо, мамо. Защо искаш да ми дадеш банана на тати, а не ми купиш нов? - Защото Люси иска да ускори процедурата по осиновяване, миличка.

И защо го коментира пред всички?

Попитаха я в предаване и тя отговори! Какво значи "да коментира пред всички"? Не е отишла някъде сама и да е започнала да обяснява какво смята да прави. Ама че тъпи въпроси!

По-добре да си осинови момиченце! В противен случай последиците за детето ще са необратими.

И в двата случаи ще са необратими последиците

при вас са необратими.

Не разбрах само, какво общо има сексуалната идентичност на Дяковска с темата. Виж, ако не може да има деца е друго. Иначе, какъв и е проблемът, ако иска дете да забременее и да роди?

Изоставените деца са лишени от правото да живеят в свое семейство. Отнета им е възможността да живеят в среда, отговаряща на естествените човешки потребности и естествените човешки взаимоотношения - сред индивидите, от които произхождат. Затова в Конституцията е записано, че тези деца са под закрилата на държавата. Последното означава, че са "под закрилата" на управляващите, които със своите действия обективизират отговорностите на тази институционална система. Държавата е машина, която се конструира и използва от овластените. Като виждаме какво правят управляващите и дали то е нормално или не, можем да съдим за това какво може да чакат и децата без собствени родители в тази страна.

Модераторчето е обратно или да?

Най-вероятно. Лесбийка и гей в комбина.

Написах,че хомосексуализмът е болест,написах и как са го лекували, но уви, явно на него или нея му харесва да е болен.

Лично аз мога да я оплодя, и няма да осиновява а ще си го роди. Матряла ми е много силен.

Аха, възможно е и да не е била тази мисията ми да уча и възпитавам чужди деца, но вече 36 години правя това и то като базова учителка в едно софийско училище. Не зная, какви са Вашите представи за живота и как възпитавате децата си,/ако имате такива/. А и не ме интересува. По-важното нещо тук е, че си правите неоправдани изводи и ме наричате "злобна", въпреки че в коментара ми не намирам такава нотка. И за какво да злобея срещу тази жена, която иска да осинови дете?! Това е чудесно да дадеш обич и топлина на някого, но тук става въпрос за отглеждането и възпитанието на човек, на когото са му необходими не само обич и топлина... Нямам определени упреци към Вас, това е Вашето виждане за нещата от живота, а моето е такова, каквото отчасти го видяхте. Но в никакъв случай не можете да ме убедите, че едно отгледано дете от такива родители или още по-лошото родител, защото от публикацията се разбира , че Тя сама иска да отгледа детето. Не че няма да може, но едно дете трябва да бъде отгледано от двама родители и то отговорни за тази мисия. Да, мисия, защото да отгледаш и възпиташ, разбира се, си е мисия. Не съм обидена на коментара Ви. Просто съм си нпаравила изводите за хора с Вашето мислене. Дано никое дете не попада при тази "жена".

Права сте от части. Защото съм чувал, че у нас деца от детски домове ги ползват за детска проституция и порнография. Ако на такова детенце даде шанс да се измъкне, пак е някакъв шанс.

Интересно ми е колко от децата във Вашето училище се отглеждат от двама родители? Силно се съмнявам и половината да са, повечето са деца на разведени родители, или на нехайни родители, които нито имат желание, нито време да обръщат внимание да детето си, или на баща пияница, или ..... Много са или-тата и все свързани с хетеросексуални родители. Ако наистина сте учителка, то би трябвало да сте наясно с това. Така че е адски тъпо да делите родителите по сексуалната ориентация, а не по това дали са ДОБРИ или ЛОШИ родители! Дано Люси си осинови дете и съм убедена, че ще бъде прекрасен родител и ще отгледа чудесно дете!

Явно си колежка на Люси ;)

Напълно подкрепям Преподавател! Давам ви 100+ :) а към учителката- направо съм изумен от мисленето ви, госпожо! Би трябвало да сте наясно какви са възможностите пред дете, което може да бъде осиновено?!? Наистина ли мислите, че най-голямата драма за такова дете е да бъде отгледано от самотна майка лесбийка, която освен че има желание да му даде обичта си, има и възможностите да му подсигури бъдещето! Вашата загрииженост звучи изключително лицемерно! А заклеймявайки децата с един родител слагате под един знаменател и тези на разведени родители и тези, които са загубили родител по някаква причина! Срам е ако една учителка подхожда с подобни предубеждения към поверените й деца! Предубеждения към семейната среда!- това са неща, за които децата не са отговорни и не са избрали сами!

Gost

Базов учител? Такава злоба към една непозната жена, която я дават по телевизията при това, решила да направи благородно дело, не ми се мисли колко "добре" се държите с невинните ученичета. Горките. Кажете от кое училище сте, догодина имам отново първокласниче, не искам да ви попада в лапите.

Вас какво ви бърка? Бахти коментаторите!

Майка ли иска да бъде или баща? А детето съгласно ли е?

Много яко се манипулират плюсовете и минусите тук.

За пореден път се убеждавам че процентът на малоумниците е много голям.Чувал съм от малоумници реплики от сорта-който няма деца според мен трябва да се застрелва.Сега жената решила да осинови дете и пак негодувание.Няма угодия за такива професори по чужд живот.

да осинови и да го обработи по лесбийски, това ли препоръчваш?

Какво значи да го обработи по лесбийски?На първо място тя е жена и има вроден майчин инстинкт като всяка жена.Да не би тези,които биха гърмяли всеки,който няма деца да предлагат много качествена обработка?Или семействата в които мъжът бие жена си,които не са никак малко и те ли са качествена обработка или пък разведените родители.

Една от водещите новини - "Детски треньор по волейбол набирал проститутки"! Този хетеросексуален какви ли наклонности ще придаде на децата си?

... и после се чудим защо са ни такива новините... Хора, как ги измислихте тези коментари, предрасъдъци и толкова злоба?! Звучат сякаш Люси се кани да вземе детето на някое стабилно семейство с любящи хетеро родители... Направете си труда да общувате поне 10 мин с изоставено дете... Ако някой може да даде на едно такова дете любов и грижи- това е най-благородното нещо! Без значение как и защо се е появило на този свят, никое дете не заслужава да расте изоставено и в приют! И тази лицемерна загриженост! Как не ви е срам? Дайте една прегръдка и един ден от живота си за едно такова дете и ще разберете за какво става въпрос... а не един смс за Коледа...

Ако му предаде и гейските си наклонности, когато детето е в пубертет, грешка няма да има, нали?

Искрено се надявам да нямаш деца, защото ако съдя по простотиите, които пишеш...не ми се мисли какви ще станат, благодарение на теб!

ти пък блъскаш отворене врата. Никой тук не твърди и не съди Люси, че искала да отнеме дете от стабилно семейство. Сам си измисляш постановки, за да можеш да плюеш по хората

Уважаема, Нели, а вие как бихте интерпретирала лицемерната загриженост, че детето щяло да стане гей? Сякаш пред децата за осиновяване има куп възможности за празници сред любящо семейство и възможности за качествено образование и добри медицински грижи? Та виждате ли най-голямата драма за едно такова дете е, че може да му се обърка сексуалната ориентация?!? Ако наистина го вярвате то и аз искам да живея на вашата планета!

От сега я виждам как обгрижва едно цигане. Но не го вярвам. Много ми е неприятно, че обсъжда толкова лични неща.

Циганче, българче, еврейче, китайче....какво значение има етноса, децата са си деца, всяко едно копнее за обич!!!

Много е хубаво това, дано да го направи. До скоро за други персони без деца, повечето се възмущаваха, как така не са осиновили поне едно дете. Сега, когато някой е готов да го стори, критики и съвети.

Точно подобни предразсъдаци са причината огромна част от т.нар нежелани деца /Боже колко ужасно звучи/ да бъдат изоставяни по домовете. Човек се ражда такъв не го правят. Люси като е отгледана от майка и баща какво ото това, кой я е "склонил", още повече че и от по- старо поколение и не може да обвините"демокрацията" , както обикновено.

А на колко години е била Люси като е заминала за толерантната Германия? И в твоята параноя какъв социализъм и каква демокрация и какви преследвачи те гонят? Бягай, че вече те стигат

Люси е такава, защото е жертва на брутално изнасилване. Такава травма се преодолява трудно. По печална статистика, около 10% от децата (момчета и момичета) у нас стават жертви на сексуално насилие. Процентът е чудовищен, особено като се има предвид, че далеч не всички имат куража да споделят. Изводите оставям на вас.

Повечето от коментарите тук вероятно са написани от деца или от злобни малоумници. Не мога да приема иначе, че зрели, интелигентни хора са ги написали. Те всъщност рядко коментират, защото биват нападнати от другите.

Как може да склониш някой към обратна ориентация, ако го няма заложено в него. Хора образовайте се по темата. Това не е избор, който правиш.Ако те влекат хора от твоя пол, това е в мозъка ти, така е заложено в гените ти, а не защото някой те подтиква да го правиш. Люси може да е обратна, но тя никога не е натрапвала сексуалната си ориентация, както например Азис или разни други травестити го правят. НЕ мисля,че тази интелигентна жена би подстрекавала детето си към хомосексуализъм.

"Склоняването" е същият тъпизъм като този дето през социализЪма са ги "лекували" абсолютно безуспешно. С мъжки хормони, трудови лагери/нощно време са се забавлявали, даже не искали да си ходят/. Така са родени, както ние сме родени да харесваме противоположния пол. Доколкото учените са наясно, това се формира още в утробата на майката.

Я не дрънкай глупости! Заложено в гените! Знаеш ли изобщо какво са гени? И че с какъвто се събереш, такъв ще станеш. Дъевен философ

Значи ти вероятно си се събрал с някой глупак(чка).

Умнико, Люси нали е отрасла в хетеросексуално семейство, защо не подражава на мама и тате тогава?

сдфг очевидно е генен инженер. Някои твърдят и, че земята е плоска.

Кой твърди,че да отраснеш в хетеросексуално семейство е нормално?Я помислете,колко семейства в българия са нормални?!Още от толкова много години ,жените са ги нямали за нищо в тази държавица,мъжете масово с любовници и изневери,а жената бременна до печката и да мълчи.Повечето с 30-40 години брак,не се познават,а остаряват заедно заради децата,това е около/над 90%.А тези деца един ден страдат заради нещастието на родителите си!А пък бабите ни как са ги женели едно време,не са знаели дори за кого,отиват там в една къща и ...?! Желая много успех на Люси.Тя заслужава да бъде щастлива и аз и го желая от сърце!

Ето това е коментар на място. Напълно подкрепям.

Ами тези неща , за които пишеш, явно са характерни за твоето семейство и ги описваш. Нищо друго не си видяла, не знаеш какво е щастливо семейство - твой си е проблемът. Не всички в България са като вас, за да се утешавш по този тъп начин

Вземи чети и се образовай!!!

Много по-добър вариант отколкото да расте в сбъркано ГЕЙ ЛЕСБО семейство. Каква мислиш че е вероятността да стане като родителите си? Според мен не е малка.

Госпожо. това, че в живота всеки има семсйни проблеми не отменя правото да имап за родители представители на двата пола. Това е изконно право, писано в Библията и доказало се през вековете. Вашето твърдение е същото като европейците, толерантно приемащи мигранти в нормалните си държави, твърдейки, че ислямска държава не пътували с лодки, или пеш, значи нямало как да бъдат сред мигрантите. Ми не е така!Да има баща / мъжки пол и майка - женски пол и е основно, нормално и жизнено необходимо условие за щастие, както да се родиш с два крака и две ръце. А какво ще правиш насетне с тях е въпрос на възпитание, ум и съдба. Не може къща бе основи. Децата на всички хомосемейства имат големи психически и социални проблеми. Имам пример с лесбийско семейство, всяка си роди по едно дете от друг мъж и сега децата обвиняват майките си, че нямат бащи. Готови са цял живот да си търсят втората половина. Но едното е от епруветка... та няма да успее. Бащите не щат и да чуят за такива майки и се отказват от децата си. Това ли ви е щастието??!

По- добре да се стегне и да се опита , ако още е възможно, да си роди сама дете.

И защо да го прави, вместо да помогне на изоставено дете. Да го отгледа, възпита, образова..да го спаси от това да отрасне по домове и евентуално да стане престъпник.

икой не е длъжен да се грижи за децата на ромите и проститутките, които са си правили удоволствието, а друг да им бере грижата

Това е нейно решение и ще прави това, което тя е решила. Аз лично много мразя някой да ми дава съвет какво да правя с моя живот.

На 40+ малко дъртичка ми се струва тепърва да става майка. Ко се е мотала досега? Не че Елена Йончева и по-стара не стана, ама доста противоестествено. То затова изчезва бялата раса.

Ако беше противоестествено нямаше биологически да могат жените да зачеват и раждат на тази възраст. А те могат. Това, че на теб не ти харесва въобще не означава, че е противоестествено. За мен е противоестествено ти да да даваш акъл коя какво да прави с живота си.

Ами повечето не могат да бъдат майки на тази възраст. Ти сега помисли колко е естествено.

Кажи на баба ти,че с лизане деца не стават,а се иска мъж и понеже си симпатична жена,ако се прежалиш да родиш и детето ти ще е хубаво.

А мъжът ако е грозен и тъп и обича да си попийва и побийва?

Баба Люси иска агнешко и за това влачи групата гърли.

И какъв ще е примера за детето! Лесбийски разбира се. Дали това дете ще израстне нормално? Не, няма!

А примера за твоите деца какъв е? Задръстена старомодна майка с големи претенции и никакво покритие.

Много долна душа имаш ..... да напишеш тези неща .........или .............. направо.................................. да нямаш душа!!!

В нормално семейсто ще израстне нормално хетеро дете. Примера е важен. Лесбийките дават лесбийски пример.

На това и на други подобни объркани същества със закон трябва да се забрани не само осиновяване на деца, а и афиширане на перверзното им поведение на публични места.

В забраната да се включи и невежеството!

В природата когато един представител от даден животински вид заболее, той сам се отделя от себеподобните си, за да не ги унищожи със своето заболяване ?!

А, стига, бе! Гениално!

...хомосексуализмът е психическо заболяване....

...невежеството също...

Не винаги. Има сто и една причини така че не обобщавай.

хахаха, това ми е от любимите, както и това, че земята е плоска и може да паднеш от ръба!

ех, един куп бедни нещастни дущици се загрижили за живота на друг...хорица, ако си гледате във ваща кочинка, ще бъдете по-щастливи, не се бъркайте в неща които не ви засягат по никакъв начин!