Коментари - Протеин може да лекува болестта на Алцхаймер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще набутат на баламите псевдо лекарство, кой знае колко скъпо и вероятно не само без ефект, но и увреждащо още по-бързо мозъка както интерфероните, които причиняват МС, а ги дават на болните с МС, точат касата, парите ни отиват в няколко фирми измамници и в няколко шефчета , също печени измамници

Значи връзката е съвсем проста. Вегетарианците както се знае, са много по-застрашени от Алцхаймер. Справка Гугъл: "Вегетарианство и алцхаймер" Логично, защото вегетарианците приемат много по-малко и по-непълноценни протеини, въпреки старанията да компенсират с растителни. Очевидно в обратния случай, при пълноценно хранене приемането на повече богата на протеини храна има протективна функция, защото измежду приетите протеини може да има и от този специалния. Или поне някой вид от протеините може да се трансформира в него.

По тази логика спортистите и ненормалниците дето правят мускули във фитнеса трябва да са най-здрави, защото се тъпчат с всякакви протеини, но.......съвсем не е така! 70% от тези дето ми звънят за лечение са от тази група, а най-жалкото е, че има младежи нямащи 30 дето са се увредили много сериозно от такова "пълноценно хранене" . Нещата са много по-сложни от това което се опитват да ни внушат!