Ирена Милянкова роди петото си дете

Моделът и актриса Ирена Милянкова роди дъщеря. Момиченцето се казва Виктория.

Обратно в новината

Коментари - Ирена Милянкова роди петото си дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А после? С тази безработица тези деца какво ще правят? Къде е политиката за развитие на регионите? Защо градовете (а за селата изобщо да не отваряме дума) с възможности за реализация се броят на пръстите на едната ръка? За ниската раждаемост има множество фактори и ако държавата не може да се грижи за гражданите си, нормално е те да намаляват. В противен случаи всяка българка ражда потенциален емигрант и то вече не се знае за къде, след като Европа очевидно не се нуждае от повече хора отвън. Така че престанете да опростявате нещата като визирате единствено средностатистическата българка като виновна за ситуацията. Че има разпад на ценности и че младите момичета мислят за материали блага повече от преди е вярно, но само с приказки, че трябва да има българчета, за да оцелее държавата пред ромите, едва ли ще мотивирате някоя жена да ражда Поне не в нашето общество. В други общества такива мотиви могат и да вършат работа.

"Ирена Милянкова роди петото си дете" - и предполагам, пак по естествен път, а не като мнозина чрез секцио. Браво!

Да родиш секцио е много по - болезнено и дълго възстановяването от естественото раждане. Има майки които раждат секцио по мед причини. Знам го от личен опит. Спрете да заклеймявате метод на раждане,който спасява животи понякога. Не е срамно да родиш секцио. Нито си по-малко жена или майка.Раждането на едно дете е най- лесната част. :)

Секцио е много по-болезнено и по- дълго се възстановяваш. И ти остава за цял живот. Операция е .Стига с тия глупости. Раждала съм и по двата начина и знам. Стига заклеймявате метод на раждане който спасява животи. Една жена родила секцио не е по- малко жена или майка. А и раждането е най- лесно. После отглеждането ,възпитаването и да го направиш човек не се отдава на всеки.

O,k и защо трябва да знам за тая кифла,че е родила десетото си дете,няколко от сводник когато била на 15 години и сега от някакъв друг. Не е ли наказуемо в България да правиш секс с малолетни или е гордост,е.ах ви и морала и чудото. Е това в тая държавица е нормално ,винаги да се пише за циганите. Ами те раждат по на 13-14 години. Ужас за младите хора - добре,че тоя парцал никой не го брои за човек.

Ти имаш ли деца?

Само сравнението обижда баба ти. Баба ти ги е родила 12 от един мъж, в едно семейство и са имали и майка и баща тия деца. И дядо ти едва ли е имал някъде деца и от друга. Щях да им кажа евала, ако бяха нормално семейство. То и по домовете са с български паспорти ,ама растът ли в нормална среда? В днешно време за това децата не са деца. Повечето са деца на разведени или самотни родители. Детето си иска и мама и тате.Никой не може да замести нито майката нито бащата. Да не говорим в случая ,,тази показност ми идва малко бляк... С какво се хвалят? С това че единияе оставил две деца и жена , а тя ражда без да мисли? И това е семейство за пример? Ами тези дечица колкоще им се объркат представите за семейство и нормално?

Прочетох имената, които е дала на децата си въпросната ромка и направо хлъцнах.Голямо изхвърляне, много претенциозност...Явно прикрива ниско самочувствие, липса на образование и просташки вкус.

След 9.09.1944 година по етажите на властта застават необразовани селяци. Да, едно време са раждали по много деца, защото са били невежи относно устройството на тялото си и не са знаели как да се предпазват от бременности. Но по-големите деца са гледали по-малките, майките не са можели да смогват с всичко, камо ли да обръщат внимание на децата си. От тези много деца поколение са оставяли 30%, имало е висока детска смъртност. Да не говорим, че масово са били необразовани, защото нямало е как да си позволят образование. А майките след като приключат с фертилността си до края на живота си живеят със смъкната матка и проблеми с пикочната система точно заради многото бременности. Не случайно след 1950 година населението рязко нараства, независимо, че жените раждат максимум по 2 деца, защото хората започват да се образоват и получават качествено медицинско обслужване, в резултат на което детската смъртност почти спира. И моята прабаба е родила 12 деца, от които 4 са оставили поколение и знам от баба ми, че я е заклела да не ражда повече от 2 деца, но да им даде качествено образование.

Ролята и в "Под прикритие" и в живота се препокриват! Волна пипируда!

Аз пък родих на 46 години. От жена до жена има разлика, хората са различни. А кога ще почне да ражда една жена и колко деца ще има си е лично нейна работа и не е твоя работа да я коментираш.

я е уредил за брокер на недвижими имоти в офиса си в Лозенец, ул. Якубица 19. Нека си му ражда и на него. Нещо против?

питай жена му

Какво като мъжът й е от ромски произход, от село Междене, Габровско? Не е разчитал на социални помощи. Циганинът се е изучил и интегрирал, па макар и в спортно училище и след това - рекетьор на СИК. Е, случва се, кръвта вода не става. Чирков и Костов и те си пощипваха.

Дори за малко е бил шеф на Федерацията по ръгби.

Ром иска направи много ромчета на българки. Българки х-аресва ром.

Днешен българин не харесва прави бебета, най-много едно, със зор две.. Българин харесва естетика и спокойствие, със заеми или мамейки други българи, да си гледа телевизор, компутер, с бирка, и да си фърля нахалос семето. Ден за ден... Докато не изчезне.

Китай започнаха да се притесняват .... за числеността си :-)

Не виждам нищо лошо в това една жена да бъде многодетна майка и заедно с това да преследва някаква кариера и т.н. Но, моля всички радетели тук за вдигане на раждаемостта, да погледнат конкретния случай на Ирена, защото той е повече от стряскащ - едно нежно русо дете на 14г е забременено от 35г м*нгал, който е в момента с дела за склоняване към проституция. Явно това никак не е стреснало семейството й, та тя си остава с него и му ражда още 3 деца. Оставете имената настрана, а се замислете за живота на тази млада жена. Пожелавате ли този живот на дъщеря си? Аз лично не! Аз ако бях на мястото на майка й, щях със зъби и нокти да се боря да откъсна детето си от това. Просто нямам думи!

ама децата приличат са бая чернички сводникът май е от сините

шматка! Да туриш такива имена на децата си?! Тая селска пръчка ни е дубре с главния?

Винаги съм казвал, че когато имаш финансова възможност да си имаш собствена детска градина е въпрос на време и желание да си я създадеш. Едно време всяко българско семейство е имало средно по 5 деца. Нека и други с подобни финанси вземат Ирена за пример.

според теб излиза , че в миналото сме били доста богати за да имат по 5 деца

да, имали са от беднотия, ранна смъртност и липса на култура, каквато е ситуацията в третия свят в момента.

Поздравления, да е живо и здраво бебето, много хубави дни, изпълнени с радост и грижи естествено.Майката е смела българка и заслужава само адмирации.

Тая колко пи-ки е изтъркала...

Аз не съм родил нито едно. Колко съм направил е друг въпрос :) :) :) :)

Ами време ти е да родиш колко му е

А колко отглеждаш е най-важният въпрос?

Е, няма само мангустите да се плодят от 12 г възраст. Хубаво е да има повече българчета. Само да имат български имена и български самосъзнание

Що за кифла трябва да си, за да кръстиш децата си като в немска сапунка?

кифла не е достатъчно, по Великден би трябвало да си бухнал козунак на конци....

АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ПЕДОФИЛИ ТРУДНО БИХА СЕ ОПРАВИЛИ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА НА ДЕЧИЦАТА ... А ТАКА СИ ПОРЪЧВАТ ДИРЕКТНО НА АНГЛИЙСКИ :))) ....

Имам съседка с осем деца и съм сигурна,че е по-интелигентна от много от вас.Завършила е математика в СУ и децата и са умни и образовани ,така че не бъдете първични

Виж сега, ако не е почнала съседката ти да ги ражда от 15 годишна - като мангуста, не ги е кръстила така олигофренски, дала им е образование и не си живурка на гърба на мъжа си, занимаващ се с "бизнес", дето е скуп съдебни производства и си има професия, а не е "известна нещо си на някого" -ОК, но тук се коментира друго.

А ти какво предлагаш, на 15 да абортира ли? Нека си ражда колкото иска жената, нали поне тя е българка. А ние с радост ще подпомогнем с данъците си детството и безплатното образование на бъдещите американски ръгбисти.

Филип Себастиан Росенов Чолов от Малашевци.

Oсмото ще е Изаура.

Ха-ха-ха, явно все пак с годините се поумнява - последното е изкарало късмет с името, поне не е на герой от тиин сериал през 90-те.

Шанса да пишат тук някои хора е в това,че българки са раждали много деца.И то в години,много по- тежки от днешните.Всеки си има в рода дядовци и баби с по 5-6 братя и сестри.Тази жена е светъл пример,въпреки и моето усещане за странните имена на децата й.Но това да е проблема...

И моите баби и дядовци са от семейства с много деца, но майките им са започнали да раждат на 18-20, не са забременели на 14. Направо се чудя, къде са били родителите й? Как са позволили някакъв ромски сводник да им шиба малолетната дъщеря? Това изобщо не е светъл пример, а престъпление.

Тая ако издаде мемоари, но да започне от 6 клас, каква интрига ще заформи, Джаки Колинз пасти да яде. И друго - забелязва се една права статистическа зависимост между фамилията на мъжете, започваща с ЧОЛ и бременността у дамата. Много да внимават всички с начални фамилни букви ЧОЛ, понеже стига и едно близко преминаване до Иренка и последната е "готова".

Хохаха. Прав сте. Изглежда имего ЧОЛ е плодоносно име за Ирена.

на тази ,,милото,,като воинишко кепе

А Роската Чолов що не е в затвора за педофилия ? Изглежда е просто един от клиентите на мрежата за непълнолетни елитни проститутки и ако ми го опандизят - ще стане мнооого лошичко - може да се разплете някой бод и да стане лошичко

Колкото по-прост е един човек, толкова по-"оригинално" име дава на детето си. При Ирена е по четири.

Не зная колко е известна, но аз я чувам за първи път. Изглежда миловидна, в изказванията, че е интелигентна, но ако е такава може ли да роди 5 деца ... като циганка? В днешно време ТРЯБВА да родиш толкова, колкото можеш да възпиташ, образоваш, дадеш образование и да го направиш човек с който да се гордееш. Колко пари трябва да получаваш месечно, за да се справиш с всичко това и за петте си деца? Кои момичета днес раждат на 15 години? В 9-ти клас? Мамма миа! Голям баламурник е този, да я вземе с 4-ри деца?

Като ти чета коментара - ти най-вероятно трябва да родиш 0 деца, защото толкова можеш да отгледаш, възпиташ и т.н ....

Децата са си техни- не са ти ги оставили на теб пред вратата.

Този хубавец продавал луксозни имоти, на които цената започвала от 20 000 евро ... Е.ати лукса! То една луксозна баня излиза повече :))

важното е да има дечица ! няма значение как ги е кръстила! филип себастиян , ще се обажда на фиьо,ще има прякор, примерно рендето , а , ще му викат ей келеш, ела тука бе!

Значи е намерила поредния глупак, когото да върже с дете и да го цоца.

На 15 и аз, ако имах дете щях да го кръстя на някой герой от сериал, не мисля, че имената тук са най-големият проблем. На 30 вече е съвсем друго, нали :)

Всичко хубаво, радвам се, че ражда българчета, но имената нещо не ми харесват! Но да са здрави и щастливи!

Тоя като го гледам къв е "убавец" няма да и е последният на Иренчето.

Абе, и тя едно извънземно...

Честито, ама......защо така се срамят да нарекат децата си с български имена?????Жалко е.

е написана като задача по математика

Не е ли очевидно, че първите деца се казват така заради "Ръгбистчето", един ръгбист или бейзболист няма да си кръсти детето Иван или Георги, много ясно, че ще е нещо по-янки. Какво плювате по жената, преди за 3 деца даваха медал майка - гороиня, и тези деца имат шанс, защото родителите им ще им го дадат.

Честито, живи-здрави, и на празник - браво.

Една жена може да ражда от различни мъже колкото си деца иска.

от няколко жени

С лекото неудобство, че не се знае кои от тях ще са наистина твои.. BTW моногамията е измислена от мъжете. Съобразителните мъже не кръшкат, за да не изпуснат юздите на СВОЯТА жена. Трябва да е сигурно, че отглеждат собствени чеда, а не чужди.

Не съм съгласна! Това може само мъж да го каже, който не е раждал и не знае какво означава това за една жена?! Една жена трябва да роди и отгледа толкова, колкото стандарта й може да позволи, но не повече от 3 деца. За тези условия в България и 3 деца са много. Жената не е дойна крава -само да ражда и отглежда деца. Децата не са само необходимост и радост, те са отговорност, задължения ....

браво маце, догодина и 6-то. Сигурно и зее като на стар кенеф вратата.

О, честито, значи бременна с шесто?

Жената ражда БЪЛГАРЧЕТА за разлика от .урвире и пе.алите които се правят на интересни тука!

Българчета с емигрантски имена.

Като се има предвид, че бащата на първите и четири деца си е БАШ мангал, доколко е допринесла за увеличаването на българската популация е спорно!

Мъжо, тръчи на дворо, че децата са сбутаа нещо и сега моите и твоите млатат нашето!