Ани Цолова: Давам всичко за съпруга си

"Бих дала всичко за съпруга си Васил", каза Анна Цолова. Тя добави, че Виктор Николаев е голямата й любов на екрана.

Обратно в новината

Коментари - Ани Цолова: Давам всичко за съпруга си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е така.

Гледах репортажа по нова за нейната къща.Такава разгърната площ и да ми обяснява, че мъжът й правел пейките сам, просто звучи смешно.Това е имот за над 1 000 000 лв., с две заплати от телевизията колкото и големи да са те, направо не ми се вярва!Да не ни правят на глупаци.Излиза, че каквото писаха жълтите вестници, май е истина!

Дори на 41 години кака Ани от Плевен слага в джоба си повечето 25 годишни водещи по телевизора.Страхотен МИЛФ !!!!

Дали си вярват,като ни обясняват за журналистическите си принципи.......наивно е.Следват политиката на медията,а тя се определя от собственика,толкоз!

от най-слабите водещи и е голям минус за Нова телевизия, че все още я държат на екран

Има един лаф баба дава на войника

поне се научи да не преглъща на всяка дума

всичко си е на точното място, затова сме на това положение. Този добра според Вас водеща дали ако е в Америка или някъде в Европа ще я изобщо приемат, толкова елементарна и невзрачна

Колко много злоба и завист има в коментарите!Не е истина, как някои искат да се докопат до нейното място!С интриги, с лъжи, с необективни коментари!Жената си е точно за това място, което заема!Предаването е в определени времеви рамки, не може да изчаква гости, които може цял ден да си "пеят" едни и същи тиради!Естествено че трябва да им прекъсне словоизлиянията и стегнато, и делово да си води по-нататък предаването!Какво се нахвърлихте върху една от малкото наистина добри водещи!

всичко си е на точното място, затова сме на това положение. Този добра според Вас водеща дали ако е в Америка или някъде в Европа ще я изобщо приемат, толкова елементарна и невзрачна

Това или е писано от самата Ани или от човек лишен от естетическа чувствителност.

Кръстил съм я "Лошият поглед", точно както бяхме дали същия прякор в казармата на един полудебил - Васко. Поне хубавото на Васето беше, че много слушаше и работеше, а тази повлекана със съмнително образование и способности на журналист нищо не може да върши.

Тази измислена ТВ водеща да прочете коментарите тук и да изчезва завинаги от екрана. И не приемам нейни клакьори тук да пишат, че имало злоба и завист. На какво да завиждаме на тази куха лейка? На тъпотията й, на некадърността й, на суетата и нелепото й присъствие на екрана ли? Чудя се как шефовете й я търпят, тя срина рейтинга на тази телевизия до нула, аз самият никога не се хабя да включвам това предаване още от началото му, когато разбрах за какво нелепо създание става дума.

Преди да даде всичко на съпруга си, да се опита да даде на зрителите едно профрсионално отношение. Да спре да прекъсва грубо събеседниците си, да обогати бедния си речник, да се подготвя по темите и въпросите, да промени зомбиращото си излъчване, да хване да научи някой друг език, поне българския като начало....... И чак тогава вече може да ни занимава с личния си живот.

Чудя се защо такива некадърни и нагли водещи са окупирали ефира.... Госпожа Цолова, с беден речник, прекъсва събеседниците, изказва се неподготвенеа, некомпетентна и с излъчване на Зомби, агресивна и елементрна. А колко много момичета и момчета завършили журналистика, владеещи няколко езика и с добра визия мизерстват. Не знам само защо ни занимават с нея!? Защо ни я Натрапват!? Аз не съм чул досега нито един положителен коментар за нея. Но то да беше само тя проблема, с мед да го намажеш. Явно си е такава системата- Триумф на Наглостта и Простотията!

Еййй,много злобен народ има!

Кур$о продажна? Колко цола ти е дупката, соросоидко?

Всички сме равни .... но не точно :) парата е мерна единица :) Всеки е за "световен мир" ако има файда.. :) Но факт е че такива карикатури са просто едни от многото ... Кака Ани е просто поредното доказателство за "падението" - "Пази боже сляпо да прогледне" ..... ахахха тъпо но факт

Лесно се живее с такива заплати :) Лесно се говори :) Защото - "ЗВЕЗДАТА" едва ли е със заплата по-малка от 10 000, ахаххаа наистина е много лесно .... Лесно е когато си обезпечен да си загрижен за всичко ... Но в същото това време е малко тъпо да говориш за неща, а ти да си "над тях" ....

Селска водеща със семпли качества. Не се научи да се държи в ефир. Какво имам в предвид? Стои разкрачена и си криви краката. Мята си главата, все едно има буйна коса, която и пречи. Кашля срещу гостите, слага си очила без нужда. Може би за ефект или да внушава на този, от когото взима интервю, че е много знаеща..Прекъсва Виктор и се увлича в излишни обяснения. Досадна е. При Барека мълчеше като насрана и не смееше да го прекъсне, а сега е разтворила уста, като ханджийска порта. А защо не разкаже, как разведе милия си съпруг? как той заряза жена и деца заради нея???

Ти може и да даваш всичко, ама той пет пари не дава за теб!

Доста време ги гледах и ме дразниха адски много сутринта - преминах на БТВ по интересни са ми а и мацката е по яка ....

Съпругът би бил по-доволен от "всичко давам НА съпруга си", а не от "всичко давам ЗА съпруга си" :) факт!

Значи не си ги виждала на екран, но имаш мнение как си вършат работата?!

Искам да попитам само - На г-жа Цолова колко цола й влизат???

ЕТО ГИ ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ОТ ПОЛЕТО. СРЕЩУ ПАРИ ТРИЯТ ИСТИНСКИТЕ КОМЕНТАРИ. ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ ВЛЕЗЕ И В ВАШИТЕ РЕДАКЦИИ ...ЗА ПОЗДРАВИ

Хубава журналистка.Хубаво си води предаванията.Разни нереализирани "журналистки", неистово завиждат и плюят. Да е жива и здрава, и тя, и съпруга й!

Какво лошо има да се копае лук на село, господин модератор, та триеш коментара? Или може би се срамуваш от селския си произход? Да не си от същото село?

1. Употребата на двете думи: Ани и некадърност, не е нито извън темата, нито съдържа спам. 2. После да не се чудите, като ви обявяваме в проучване (което вие не правите), че сте зависима медия.

много си стоите в офисите в софия. всички знаем кои и плащат на ани цолова. да не се прави на луда.

Щом знаеш кажи, аз лично не знам!

Ама гледам и ти си хвърлила едно оченце на сексуалните предпочитания на мъжете, вместо с отвращение да прескочиш описанията.

Права сте Веселина,че комунягите създадоха мафията и че повечето от старите журналисти бяха слуги на ДС,но при повечето от тях имаше реализъм,макар и завоалиран!Г-жа Цолова сега е клакьор на същата тази мафия,за която говорите,та ако щете и на сегашните управляващи,защото и те са от същата тази мафия!Едва ли е малко това,което тя ежедневно ви прави!Тя постоянно ви успива и преспива и Ви втълпява нереални неща!

Махнете я вече де!!!

Много приятна жена и съвестен журналист.

Много се впечатляваш бе Весе,ами не всички хора имат твоите нерви и затова спонтанно реагират!Тази кампания на дираджиите е част от политическите игри в България!Те искат да правят глупав РА на хора,които отдавна са доказали,че не стават за журналисти,които да отразяват реално действителността в държавата ни!Тези двамата с Николаев са продажни журналисти и слуги на властта!Постоянно хвърлят прах в очите на хората и манипулират действителността!Затова всички ги мразят и плюят!Хората вече прогледнаха и не понасят такива мерзавци,а и не са особено умни и двамата!Е да,царе са на измамите и манипулациите,които им задават програмните слуги на властта!

Пешо, атмосферата на Марс ти е отровила мозъка. Да не се чудиш от какво си станал такъв примитив.

Ами не ги чети тези коментари, като толкова не ти харесват! Ти да не би да си им PR на тия кухи лейки, дето пълнят рубриката лайф?

Малеее, какво триене на коментари е паднало. Така де, платила си е жената за статията и не иска да си разваля настроението по празниците. Поне едно стана ясно - тя е най-мразената водеща на сутрешен блок. И за това си има причина - тя така и не се разви като професионалист. И днес от нея струи същото тъпоумие, както в първия й работен ден. Коментарите й са тенденциозни, аналитичното мислене изобщо липсва. Наред с останалите си колеги, помогна за сриването на престижа на българската журналистика.

е изтрита и втръснала като водеща. Заради този екип моето семейство не гледа сутрешнияа блок на нова тв.Крайно време е да я свалят от екран, да отиде да си копае градинката.Не е добър човек при това има голям двор, а няма куче.

не сме меркантилни и не мога аз за една кола, къща или скъп часовник да направя правилното интервю" А народа лапа мухи.

че да не и даде пътя .

Как няма да дава всичко след като е намерила единствения будала. Тя си знае, че друг няма да се мине.

"Давам всичко за теб..."Искам авторско право!

Всеки минал през НШЗО Хр.Ботев знае, че плевенчанки са много кадърни в леглото ама тая ще да е родом някъде или от Гривица, Николаево или от Славяни щом една свирка не ще да направи на мъжа си...

Смешно и нелепо е да четеш небивалици, с които тази сврака си прави самореклама. Но в такива случаи ефектът е винаги негативен. Ако има поне малко мозък в главата си и прочете мненията тук, повече няма да смее да се изявява по този нелеп начин. Но тя, за жалост, е доста елементарна, за да усети това. Аз също спрях да гледам сутрешния блок заради нея и нейната екранна любов Виктор. И двамата не бива да се показват въобще на екран и това е редно да се разбере от шефовете им.

Нова телевизия е ориентирана към масовия средностатистически зрител. И няма нужда от интелигентни водещи, просто защото няма кой да ги оцени (на фона на рекламите за газогонни и противовъзпалителни средства).

А коя телевизия не е ?????