Вики от Мастило: Вече съм омъжена

Вокалистката на Мастило Вики Терзийска посрещна рожден ден с нова фамилия.

Обратно в новината

Коментари - Вики от Мастило: Вече съм омъжена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да има толкова злобни и гадни хора ? Вики, много ти завиждат ! Бъди щастлива майка и съпруга и се радвай на живота !

Наистина от ДИР-а са ....

На Пешо бих станал Баджанак! Вики с духовите инструменти е добра!

Доста усилия е положила май,докато се е докопала до сватбата,щом толкова много се радва........

това ми напомня Кой евал, евал е, кака се омъжи!

Не е готино да живееш с някой, който е ебал такава, да го наречем звезда. Понякога ми се иска да не е в новините, но все се случва да попадна на тях. Хора, осъзнавате ли колко жестоко за човека е да има безразборни връзки. Добре, аз наистина бих искала да се омъжа, но това срещане на всеки ъгъл някоя бивша........ а и жените са много нагли и винаги го заговарят......... трагедия, нещастие. Колко сме безразсъдни като млади.

все пак времената са различни. нормално е да имаш гадже, и ако нещата не вървят да се разделите. това не са безразборни връзки. разводите са също нещо нормално. а и каква е гаранцията че като чакаш и срещнеш половинката мечта ще е ок?

По-добре да срещате бивши, отколкото бъдещи. Нещастие, трагедия било, много знаеш ти какво е нещастие, та такива силни думи използваш за глупости.

Страхотно! Дира ми скриха коментара, който не съдържа нито нецензурна дума, нито обида към Вики, или някого. Това е добра новина, защото явно някой ги чете тези писания и ИСТИНАТА БОЛИ НАЙ-МНОГО!

много грозен и гнусен мъж....без коментар тоя ще ме е гнус да го пипна, а тая парцалеса си ляга с него всяка вечер.

Моника, много , ама много си се объркала за него. Страхотен мъж е. Завиждам й на Вики.

Тъпа кифла,ама и вие от дир- а нямате никой на горния етаж. Кой се интересува от тая бездарна нещастница. ОК,разбрахме ,че го е развела и че ражда. Ама колко стойностни жени раждат,че да се интересуваме от всеки боклук,ама дъртия пръч нали ви плаща да пишете за тая нещастница.

"Но тя отказа да роди тогава, за да не се смеси енергията й с тази на дъщеря й." - Вики ли е тъпа или авторът на статията?

то за една жена това е върховната цел на живота, да съсипе живота на някой човек...

Опааа, някой си е изпуснал мастилото във Вики-то!

Сутринта ходих до тоалетната.Съобщавам ви го да знаете.

Доста време ми трябваше да успея да изтръгна вик от мастило.

Коя беше тая Вики от Мастия и какво от това!?

Много важно !Коя е тая трътла?

Тоа плехар е само малко по-грозен от СтаниГей СтаниМишев-Хамстера.

Как можа??? А до скоро твърдеше, че ме обичаш!

Мърррр, искам го това палаво OMV тигърче.

добре я отразиха , всеки ден по нещо да не остане някой не разбрал че тая се омъжи . Надявам се развода още по добре да го отразят че то друго в тази връзка няма какво да се случи .

Петър Величков започва своята кариера в OMV България през 1999 г. като Регионален мениджър, а в периода от 2002 г. до 2004 г. отговаря за управлението на веригата бензиностанции на компанията в страната. След като в края на 2004 г. OMV придобива 51% от Petrom SA, Румъния, г-н Величков поема управлението на веригата бензиностанции на румънския гигант, където отговаря за преструктурирането и работата на 500 бензиностанции, 450 ресторанта и магазина, 100 автомивки и повече от 25 мотела в цялата страна. От май 2012 г. Петър Величков е и Изпълнителен директор на OMV България.

Мен пък ми е забавно - не женицата, тя е досадна - виждал съм я, леко отпусната дропла, леко мрънкаща и също леко лека. Всичко там е ясно дори на средния неграмотник. Забавното е как се (или ги) определят - Вики от Мастило, Галка от Каризма, Дечо от Д-то на 2-то и другите им подобни - килата, устата, печенежката и прочее паплач. Живея за момента когато ще се появят изпълнители Пепа от Вертепа или Главата от Бетона.

Вики от Мастило, щото има една Вики Кофата от Обеля, та да не ги бъркат.

Хе-хе, има си хас тая кифла да се беше хванала с бензинджийче от ОМВ, което зарежда и мие стъклата на колите ;) Жените вече масово налитат на вече "готови" мъже, финансово стабилни, зрели, умеещи да ги ценят и уважават. Друг е въпросът, дали такъм мъж заслужава такива кифли със съмнителни ценности и талант.

Според теб насила ли го е накарала да се ожени за нея?

Съпругът е изпълнителен директор на ОМВ България, ама как пък не се омъжи за някой учител, музикант, или обикновен работник за 600 лева ;))

Не си подождат външно.

В рамките на една седмица втора платена реклама свързана със снахата на OMV ,исперихския"славей"Викито.

Ау, страхотен е.

Съвременната българка предпочита измамната финансова стабилност пред връзката с достоен за нея връстник, с който заедно да се борят в живота. Няма романтика, няма любов всичко е менте. Женете се за чужденки, които ще ви уважават и обичат. Тези тук са лош материал.

Съвременният българин,не обича да поема отговорност.Мрази да се жени и обяснява на шир и длъж как това няма значение.Мързилив е и не се къпе много.Няма обноски. И въобще не е кавалер.Но обича да се хвали и има огромно самочувствие.Пие много и се бие.Най-много жена си. Жена му чисти,пере,готви и ражда деца,и бачка наравно с мъжа си.Много често и печели повече от него.Та жени мислете,ама много мислете.

Истината боли, нали? А ти пишеш за кварталните пяници, не за съвременния българин.

Що не кажете че Соня ви е колежка и си раздавате помежду си награди?

Разликата във възрастта им е 8 години,какъв чичко паричко

Този не прилича на нищо. Чудя се дали е щастлива сутрин, когато се събуди до това... нещо?

Досега е имала що-годе смислено обяснение за сутрешното си гадене. А оттук нататък с какво ли ще се извинява...

"Вече съм омъжена" И го казваш чак сега?

Хубава новина дано по-често има такива!

Защо ни го съобщава?

Тя не ви го съобщава. Дир го прави, така че питай редакторите защо.

Вики, искай нещо недвижимо !

Вчера гледах предаване за Вики по телевизията. Говореше една жена, която има дете от китариста на Вики - Десо. Та тази Вики била любовница на Десо, доката другата кифла била бременна с детето му. И Сега Вики е кръстница на това дете. И двете са добри приятелки, а кифлата живее с Десо и детето

Турски сериал. Може да се менкат в бъдеще вики да роди на десо а десо да роди на мъжа на вики

Ох невероятна новина. Аз съм фен до гроб на тази феноменална певица от световна величина, която всяка година бълва албум след албум. И по този повод и в израз на превъзбудения тон и невероятния изказ на пишещия статията го преместих от левия крачол в другия.

Както мъжете на 40-50-60 ( и не само) харесват млади,красиви,слаби момиче-с лек нрав, така жените търсят-сигурни,успели мъже-стабилни и с бизнес.Такъв е живота.Клише

И после се чудят защо децата им приличат на квазимодчета :))

Най -голямите мизерници са работещите в ДИР-а !!! Платени подлоги !!!

Добре де-Какво лошо има да харесваш-умни, интелигентни мъже, които имат успешен бизнес и пари.

Най-малкото детето й ще е като бурсук в лицето. Не, благодаря

е щом за теб е важна само външната красота..какво значение има как изглежда един човек. едни се раждат красиви, други не толкова, трети по своемо грозни, но дали това е най-важното? не е ли по-важно , в слумчая, едно дете да е обичано, обгрижвано и да расте в нормална среда, отколкото майка му и баща му да изглеждат като манекени. простотия

Аз не разбирам какво му е на човека и защо го набеждавате за грозен. Обикновен мъж с обичайна външност. Даже по-бива от повечето мъже наоколо. Я се огледайте!

И какво от това???? Сега трябва да сме в напрежение от другата новина явно - вечесъм разведена защото много народ се вълнува:))))

Дреме ми на кво си вече.

За пари ли,Вики ? За много ли ?

Не може да ти отговори, брат - устата й е пълна с "любов" :D

зодия телец е, за какво друго, освен за пари

Аз не мога да разбера... що Викито не си взе стругар или мотокарист. Ама видиш ли, любовта я святнала изведнъж. Пък за късмет и той с пари. Ама хитруша тя, не и провървя с пеенето, от там не може да се изкара лев, белким покрай издръжката на детето, да си живучка и тя. Браво, ачкулсун!!! Ами палило я било *бането пишат някой по горе, лошо няма, всеки има по нещо... Ами що 2 поредни дена все за нея пишат? Кефи ги да я "хранят'' или тя се зарежда от това и си плаща?!?

Аз не познавам нито една жена архитект, която да е омъжена за кофражист или арматурист. Хем работят в един бранш. Нито пък лекар за санитарка.

Има правила, така ли? Я, разкажи, да знаем и да не бъркаме.

Викито е готина и печена мацка. Стига сте плюли! Една от малкото ни естествено хубави певици и земен човек. Изборът й не е най-добрия, но така е като се чака до тия години. Това е положението. Дано са щастливи.

Певица?

естествено,че е певица!

Колкото си по-богат, по-бързо те намира любовта...

Вики от Мастило: Вече съм омъжена....Демек да се подразбира - ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО СЪМ ПУСНАТА Ф УПОТРЕБА!!! Браво на хурвата от мастило.

Хахахааааа, ааа не бе :D :D :D

софиянци, какви селяни се надскачате тука...важното е дали можете да изкарате 2 лева без да крадете и мамите...айде със здраве.

Боли ма шмайзеру, как та изпуснах девствена...