Как Ернестина ще похарчи хонорара от VIP Brother

Ернестина Шинова тренира акробатика на пилон, ще отваря зала за пол денс.

Обратно в новината

Коментари - Как Ернестина ще похарчи хонорара от VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тази снимка тази куха лейка е поне с 20 години по-млада, тогава вероятно не е шмъркала. Защото сега и тя, и благоверният й, и двамата сбърканяци, са толкова амортизирани от никотина и други опияти, че отблизо погледнати са сбръчкани старци. А да се правиш на младо момиче е вече карикатура, така както баба Лили Иванова се изявява.

Е то снимката може да е и от вчера ! За фотошоп не си ли чувал ?

Много проста тая жена. И кво като танца на пилон е еротичен? Ама то еротиката е далееееч от нея така или иначе. Виж цигарките са друго нещо

мноо ясно - ще ги похарчи за цигари

Аре бе хора що спряхте с коментарите . Днес е работен ден и все нещо трябва да се чете.

Кво накърнява бе?? Писах че са й дълги краката!

Баси докато четох тва, ми се одърви ... едвам го удържах со две руки! Рипа и надига, като крът мека пръст!

че ити си от мераклиите.

Ако не уважавах свекъра и и оттам и съпруга и - щяха да напиша такива думички за тая кака, че косъмчетата и щеха да се опнат, като войници пред мавзолей! :)

Много правилно правите връзката на уважението Ви от бащата към сина. Бащата беше класа, но синът...

Синът е дрънкало и само дай му цигарата в устата!

Как ше си похарчи хонорара от Вип Брадър Ернестина, си е лично нейна работа. Не е нужно да прави отчет пред нас. Но пък това си е реклама на бъдещия салон за танци. А и хонорара явно не е никак малък за подобно начинание.

Парите са си твои харчи ги с удоволствие , аз те обичам !

Реалната статия е: Как ВИП Брадър ще похарчи Ернестина Ернестина ще отваря зала за полов денс. Тя самата тренира вулгарно на пилон и не вижда никаква акробатика в това. Не е честно тези бар дами да смятат това за супер модерен спорт. Няма как да си облечен в ямурлук, защото не е вулгарно, нито еротично-сексуално. Последното изречение, обаче, си е така. Отделно, що за малоумна наистина употреба на чуждици - по денс, белиденс, бахви у префърцунените кифли и за лап денс не ставате

az pak da se zablydia tze ste gi dade za blagotvoritelnost:))) ili za transplantatzia na mozak tzovek na znae da se smee li da platze li. aman ot zvIzdi

Ти ли говориш за трансплантация на мозък? Определено точно ти имаш нужда.

Аз вече отворих клуб по още по-модерен спорт: спортно еМане. Сега набирам клиенти и има голем наплив.

а, да! и некакви селяндури ми викат че това не било споретен клуб ами публичен дом. нищо не разбират!

Що бе, кво ти е на възрастта? То "това" жените можете да го правите на всякаква възраст, стига да има с кого.

много нечистоплътен вид има Слабаков, защо не подстрише това сплъстено руно и на човек да заприлича. Предаването им по НТ е страшно тъпо и не ми се вярва дълго да остане . Иначе Ернестина е горе-долу поносима.

Що, бе? Мие си човекът косата. Тя затова му е толкова огромна. Не е като Ники Пънчев, дето ходеше едно време с едни мазни зализани краища отзад като на юрдечка опашката.

Нали уж бяха ВИП - няма ли да дарят тези пари за някоя благородна кауза! Нали са материално осигурени и голямата работа - толкова ли нямат кинти да си направят този фитнес салон (или поне на нещо такова блъска)? Опа ... аз май съм слънчасал - като видим кой е по телевизията е ясно колко са ВИП! Само не мога да разбра защо ни занима с бизнес начинанието си? Да беше направила безплатна кухня за бедните - ок, ама студио за танци на пилон????

Добре, има шоута зада се изхранват такива като нея . Иначе сега Шинова щеше да е чистачка в Италия!

Бе аз си падам да и джасна един член между бутовете

Само да не ти го стисне с бутовете като пилона и да се плъзне по него, че тогава наистина ще паднеш.

Тия пари както са дошли, така ще си отидат - за нищо

" смее се Ернестина". Е, сега се смее. Но като похарчи парите, ще започне да плаче. И ще се натресе да се излага в някакво друго шоу.

А с приходите от кол-денса ще си купува цигари и бира за Андрей.

Младостта си отива и каквото и да правим няма как да я върнем. Та ако искаме може да се качим и на Еверест!

Браво :) Пожелавам й успех, бих посетила с голямо удоволствие!

Мразя, когато някой започне много да ми се показва по "талавизията" и да ми дава акъл, и да сипе простотии. Намерили са с мъжа си връзки, показват се. То затова много хора не гледат телевизия. Но понякога дават и обикновени хора които вършат вдъхновяващи неща. Пък понякога гледам за да разбера, че все още съм способна да се учудвам на гьонсуратлъка, простотията, глупостта, лакомията на някои хора, по-често са от "елита". Е не можах да се приспособя към българската демокрация и това си е . Толкова по-зле за мене, разбира се.

По същия начин се чувствам и аз, когато се опитам да гледам телевизия. Само си мисля, че демокрацията е, или по-точно би трябвало да бъде нещо друго.

Пол денса е курволяшки танц!!!! В стриптиз баровете всички танчйорки се пускат за между 150 - 200 лева!!! Тая показва че е проститутка в душа !!! Много е дърта и няма кой да й даде 150-200 да му изяде салама!!!!

а на мъжете, които плащат за подобни услуги как им се казва? О, забравих за двойните стандарти и измислената дума к..ва, чийто аналог съвсем случайно за притежателите на х.й не съществува.

Ние сме курвари, долни хора и се гордея с тва!!! Защото докато имам излишни 200 лева винаги ще чукам мацки!!! По добре с много курви отколкото с една курва !!!

харесвам ги и двамата

Никога не е късно да станеш за резил!

Алоооо какъв е тоя траверс дето ни показвате тука бе да попитам малко аз?????????

Ще го похарчи за стекове цигари и каси бири ...ужасни са тези хора! Не знам как толкова ги харесват, че постоянно ги навират в очите!

еми хубу, белким спрат да обикалят със Слабаков от ТВ на ТВ и да ръсят глупости ! Видяхме що за стока са !

По-добре салон с червени фенери! ;)

Ех, и тази ВИП персона, че и тв предаване си има, а за нищо не я бива. Голяма работа, че се е класирала втора в едно тъпо шоу!

каква акробатика сигурно на бутилка.

голям спорт - сега го погледнах у тубата и няква са чекна на един кол - става за у казармата

Че те не са ли ги изпили досега!!!

Не, изпушиха ги!

да инвестира в специализацията на дъщеря си, която завършва медицина. По-смислено е, от чепенето по пилони. А за малоумността ѝ - не коментирам. Представям си я, усукана на пилон, с цигара в уста!

имам един пилон за теб

Дирници, а на вас т.н Ернестина колко ви плати от хонорара си от ВИП Брадър, за да изрекаламирате новото й начинание под формата на "новина"???

Според мен си делкат парата с тия тоалетни списанийца дето са упоменати...

Аз пък си мислех че ще отваря пушилня... иначе това е много тъп спорт и прецаква яко китките.

Е как за какво, за цигари!

за онова нереализирано режисьорче Андрей Слабаков

как май снима един филм жена му беше главната героиня - то отдавна беше може и да не си се бил родил - филма е тъп ама много

... андро слабаков... вуичото на винету...

и матраци...