Лили-Роуз Деп вдъхнови фотографите в Кан

Дъщерята на Джони Деп показа стил и умения на актриса и модел на Филмовия фестивал в Кан.

Обратно в новината

Коментари - Лили-Роуз Деп вдъхнови фотографите в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГоркотУ почти дете-то недохранено изглежда при тези семейни богатства.И какво е беличко-въобще не е като нашите солариумни създания.И каква е тази косица-пари за екстеншъни и за копринени мигли няма ли?!Срамота!

Да добавя: 'мъжът' с бяла рокля и черни баки до нея на снимка 7 е много вдъхновяващ ;)

Лолитския чар от майка си и перверзното излъчване от баща си! Нещо не ме грабва

Добре че е наследила чертите на майка си. Иначе с устата " кокоше дупе" на Д. Деп. щеше да е нещастна

Дано не е взела зъбите на майка си!

Да дойде на село при мен да я понахраня малко

Интересна генетична комбинация. Хубаво е момичето.

вижте снички на майката -много по-красива е -баща и е напълно невзрачен и за съжаление не е подобрил гена а леко го е влошил

Доста надута изглежда ...

Страхотна е с нежните черти на майка си и изразителните си тъмни очи като на баща си.но дали става като актриса не се знае още

Виж, прав си донякъде. Момичетата на нейната възраст нямат запомнящо се излъчване, защото още не са си изградили характер и са "празни съдове", които тепърва ще се изпълват със съдържание. Но това момиче е доста обаятелно. Именно заради приликата си с родителите си създава усещане, че е по-специално и с изграден характер. Но да е "обикновено" - не, в никой случай.

Толкова незапомняща се и обикновена, наистина, разходете се из който и да е български град и се огледайте!Вижте кожи, очи, устни, коси.Ако не бяха известните родители, според мен никой нямаше да я забележи.

Това, което ти се случва на теб в българските градове си има обяснение. Разминаваш се с момичетата за 5 секунди, през които изграждаш повърхностен идеален образ за очи, устни и коси - без никакви забележки. Нормален човек си дава сметка за тази илюзорност и не се впечатлява толкова. Или поне, стъпил на тази своя безкритичвност е принципен и не си позволява да е така критичен към други, които има възможност да разгледа по-подробно.

нещо малко не и достига да има ангелското излъчване на майка си на нейната възраст-това е защото има малко в очите от баща си а той не красавец още по-малко с ангеско излъчване -майка и беше по-красива и със сини очи

Нищо подобно. Точно това момиче е примерът, че сякаш тъмните очи са по-магнетични от светлите. Защото е почти близначка с майка си и в разликата е в очите. На мен повече ми харесва Лили Роуз.

тц-майката е по-красива и като черти и като излъчване

Нещо не се храни добре туй девойче !

Прекрасно е девойчето.

Дума, която завършва на нен се пише с двойно н

Така е, но "фин" НЕ Е от тях! Защото не е "финен", а само "фин"! Затова - фина красота, а не финна!

все пак - хетеро ли е таз девойка или лесбо?! щото нали е традиция таковата де...

Има финеса на майка си и погледа на баща си. Много хубаво момиче, типична французойка!

Не мога да я различа от Майка и на нейната възраст- за хората които не разбират - това е типичната финна френска красота

Фина се пише с едно "н"

откак таткото ги напусна, как изеднаж семеиството трагна да печели и да прави бизнес - маиката в juрито, даchтерята на килима.....а таткото оборудван сас сапруга....и не се сеchта за децата си... и на мен ми прелича на наркоманка и анорексичка..... то така се преживява като те напусне татко ти....

Ха-ха-ха естествена!!!

Ама се ядва за около седмица. Пък и само как похотливо гледа, и с тези устенца...По-порочна е и от баща си, като лика-прилика са си. Честно, тук едва ли би си взела приемните изпити в НАТФИЗ, освен ако не я поеме дядо Стефчо Данаилов - той ги разбира тия работи отколе - от изкуството, имам предвид. Но да е живо и здраво и да стигне далеч с тази муцунка и другите подробности.

Хайде бе, седмица. На теб може ли да ти стане въобще повече от един подследователен път?

Нежно и естествено е момичето, много интересна визия има, какво й е безличното, напротив, има запомнящ се вид, не е като извадена от калъп силиконова кукла, идеал за "красота" в съвременна България!

Чесно казано прилича на наркоманка

Нима вашите жени, дъщери и майки са по-красиви от това момиче?! Тази бездънна българска злоба и простащина ще ви изядат главите! Момичето е прекрасно, с бяла и гладка като порцелан кожа, с огромни очи, топли като на сърна и сексапилни и ЕСТЕСТВЕНИ пухкави устни, които е наследила от Ванеса. Безлична била?! Това може да го напише или някоя оскубана лелка с миризлива уста, или някой педераст.

Уморена съм от тази българска злоба и завист. Благодаря Ви за този коментар. Все пак има някаква надежда. Момичето е младо, красиво и нежно.

Безлична и дори неприятна на вид, но пък с такива родители ще я пробутат успешно навсякъде

много е сладка. харесва ми. прилича на татко си. успех и желая.

сладка е ,но прилича на маика си,маика си- da da

Не се карайте де, като преливаща картинка е. :) На моменти прилича и на двамата, а в други моменти изцяло на всеки един от тях.