Кендъл Дженър скандализира на червения килим в Кан

Известната американска манекенка Кендъл Дженър сгафи на червения килим в Кан.

Обратно в новината

Коментари - Кендъл Дженър скандализира на червения килим в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво друго да направи едно от многобройните безмозъчни издания на популярната фамилия - те нали от това се хранят. Ако беше отишла с изискан тоалет, щеше да се впише в обстановката и нямаше да я забележат. Провокацията е това на което залагат всички те. Радвам се, че има и строги правила за външен вид - надявам се да има регламент за непокрити коси също и той много строго да се спазва иначе, скоро ще обсъждаме и модата на бурките и хиджабите.

Ако имаше ум, щеше него да покаже.....................................

АМАН ОТ ТИЯ КУРВИ!!!

Какво искате бе хора, който каквото има по най-много, него показва... Клуни показва лице, хубавата жена крака, тая и сестра и - задници...

Тези вече освен с това че се събличат, с какво друго са известни?

българският народ си отдъхна след тази световно значима положителна за нас новина и 'голямото оживление' заради нечий прозиращ задник на някакъв килим.

тва показва ! Ако имаше акъл щеше него да показва...

Роклята много ми харесва, признавам. Само, че отзад.. какво пък, като гледам материята, е някаква изкуствена и предполагам спарваща. Има си жената вентилация, какво сега.

Може би това акне е от нередовен полов живот?

Ах, че интереснуууууууу!!!!

Голема работа! Некакъв траверс си показал пъпчивия, увиснал, целулитест г.з!

Голяма новина !? Какво може да покаже една манекенка ?

Колкото и да подскача нежния пол и да иска равноправие това е истината. Все още жените стават известни с предниците или със задниците си. За това се плащат пари , но не колкото за сценична или друга изява. Т.е. плаща се като в бардак, макар и по-скъпо, за предник или задник.

Трябва мноооого да се взираш, за да видиш гАз изпод дантелата, къде къде по-скандални тоалети са се вихрили там, айде стига :)

тия от Кан още живеят в миналият век. вече е демокрация, а тя води до своеволия. очаквам да се променят правилата/изискванията. важното е да им вземат парите :-)

Една си показва смрадливия г.з, друга гнусните крака,трета не знам какво ще си покаже и това ако не е упадък,здраве му кажи.......

не мирише бре...:-))) ама и злато не серЕ

Вие си плюете от клоаката през кривите си зьби, а на мацката ще и прьднете на хурката - тя си прави име и милиони, благодарение на вашият жив интерес кьм нейните задни части, дето ги гледате под лупа.

:) аз ще ти цъкна +

А как ще си легнеме сега, като не сме сигурни - има ли пъпка или нема? А, сега де! Днешната дилема.

Щом е само за гледане! Заставате до входа на гимназия и ..такива мацета излизат с десетки!

Много е облечено мацето. Нищо съществено не виждам!

Щото и ние.

На снимка 2 се виждат гънки на смачкано дупо. На 20г. задните й части би трябвало да са като ябалка. Не струва.

Запознах се със снимката със задните части на Кендъл Дженър. Или приятелката ми е в нормата 170см/47кг(отделно, руса, сини) и съм дигнал много левел или си нямам идея кой може да си падне по тази Ранноренесансова венера, или просто не знам... Кендъл, на 20 години си, не съ излагай. Момиче, стягай се!

50% от читателите на коментарите са жени. Имам 5 плюса и 5 минуса :) Балансирани по пол читатели.

170см/47кг - тя е кльощава, има ли д.пе изобщо? Жена 1.70 трябва да е поне 55 кг, за да е секси. Пак ще е стройна, но няма да е грозно слаба. 170см/47кг е нормално, ако още е ученичка. Захранвай я малко, има нужда :).

170см/47кг...или звънете на номер - защита на детето или мацката на системи в най-близката болница

Недейте да преувеличавате! Висока съм 1.70 и съм минала през тези кг, но до системи не съм стигала. 8-9 клас тежах 47-48 кг. На 18 години достигнах заветните 50. По-късно 52 и след 26 год. 54-55, в които се чувствам прекрасно вече доста години по-късно. Повече кг. също може би ще ми стоят добре, но няма как да напълнея, колкото и да ям - ген. Затова казвам, че ако е ученичка е нормално. Ако е по-голяма е доста слабичка, но ако гена й е такъв, ще е здрава. Ако обаче спазва режим, за да поддържа тези кг - тогава вече ще има проблеми. Характерно за високите жени е, че израстват бързо, а кг качват по-късно. Не случайно всички манекенки споделят, че като малки не са се харесвали, защото са били високи и кльощави и са ставали обект на подигравки. Но години по-късно се превръщат в красавици, на които всички подиграващи се могат само да се възхищават.

хубав ѝ е г.з. ако искате завиждайте, ако искате се радвайте

ах на батио, котио, котио, пис - пис

Изпуснахте се с такава новина и се размириса. Жълтеете много.

има пъпка на задника

верно има пъпка на снимката в дясно от средата на долния край на "бузата "

Дрехите на Кавали винаги са били символ на безвкусицата. Семейство Кардашиян също.

кукличка, ама за богати чичковци, не е по-джоба на българите, българия отдавна е по-бедна и от африканска бананова република, а от доста години и изборни дебати няма, а уж за 27 години вече развита демокрация трябваше да сме, но уви....

май не си им гледал риалитото на "кукличката" ти, щеше да видиш че неграмотна кукличка, в един от епизодите със сестра и ревяха че не разбирали нищо в клас като отидели на училище, заключиха се ненормално в една стая и майка им реши да ги спре от училище. така че тая проста циганка се оказва, че няма и завършено средно образование.

с.. а!големи глупости пишете дира ,живо ме развалнъва тази статия.може дори да ме моделирате ако ви е по ъдобно.

демонстрира че задника й не се различава от предника, т.е. тя е една плоска и проста греда, доста крива от лявата и страна. тя ли беше или сестра и, направо загрозиха последното ревю на виктория сикретс с грозното си телище. иска им се много, но освен пари, друго си нямат. от серията "уникално простите на света"

Това всичкото хубаво, само дето досега нямах ни най-малка представа коя е тая Кендъл Дженър дето си показала задника. Ей, хубаво че прочетох та разбрах. Иначе щях така да си умра без да знам коя е.

Готов съм да се обзаложа, че въпросната рокля на Кавали е вървяла със съответното фирмено бельо (вижда се горната част), но ексцентричната армено-американка е решила в последния момент да го замени с гащи по свой вкус. Днешните поколения нямат никаква дисциплина.

Не проумявам какъв е този див стремеж към есхибиционизъм у почти всички жени! Масово явление е дори и при тези, които уж имат "стабилна връзка" или са "щастливо омъжени". Какво искат да демонстрират по този доста глуповат начин?! Пък после се възмущават, че получават "неприлични" предложения, задявки, подсвирсвания... Ами те просто подканят с лековатото си поведение към подобни действия! Те се предлагат като стока в магазина или на сергията и остава само да се определи цената!

такъв грозен г/з не бях виждал през живота си , а съм на годинки вече да го ева

тая се плющи през роклята , не и трябва да я сваля , доста практично

който няма мозък, показва г.з!

Нейната работа е да се показва. Някой трябва да облича тези рокли, щом ги има. Коя е по-подходяща от младо момиче с хубава фигура. На 30-40 да се облечеш така вече ще буди съжаление. Но на 20 е простено.

silvia_v_dimova@abv.bg

PПростено е за околовръстното, не за Кан.

Като чета коментарите ми е ясно, че всички сте "съвършени". Как я забелязахте тази пъпка - не знам. Аз не я забелязах, защото гледах цялостната визия. Чак като прочетох коментарите, отново разгледах снимките и я видях. Какво толкова, никой от вас ли няма пъпки? Може и тя да не я е забелязала. Момичето е младо, хубаво, високо и стройно, нищо общо със сестра си. Личи си, че са от различни бащи. Гледайте по-глобално, не се взирайте толкова в незначителни детайли. Ясно е, че искате да хейтвате и търсите кусури, ама стига с тази пъпка, хора :))))

Отде излезе тая мома бре, ох на дяда.

Ако си предлага гъза както си го показва на лево на десно грешка няма да има!

Не разбирам само защо (при положение, че акцента е на задника й) е изпльоскала толкова фон-дьо-тен на лицето, пък не е скрила пъпката на дупето?!

Стига с тая пъпка бре. Аз лично ще я измуча! :)

Ааах, гнусно

Червени устни ти на мойто дупе друсни! И гнойни пъпки оттам си хрусни! А щом опиташ ти от гнойната наслада, мини отпреде и пийни си лимонада!

К'ва пъпка, то си е цял цирей.