4 признака, че той скоро ще си тръгне

Мъжете не винаги са готови да заявят, че се готвят за раздяла. Как да разбере жената, че той иска да си тръгне, а не казва?

Обратно в новината

Коментари - 4 признака, че той скоро ще си тръгне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ще кажа, че ако някой трябва да ви обяснява какви признаци имало, значи сте или на 13 години макс, или отдавна сами.

Избирателно изчезна моят коментар. Изглежда смрадливецът се ползва с привилегии- той може да пише нецензурни думи извън правилата, а аз не мога да го нарека с думата,определяща това,с което разпространява своята смрад тук.Може би трябва да оставим само такива да коментират, но те са като троянски коне.

алоу, диражиите! стига ме трихте защото така ми разваляте бъдещите сексуални отношения с другарката! два пъти се опитвам да я оферирам да драсне едно телефонче да си уредим секс срещичка,ако не е дебела а вие ми проваляте половия живот...мое ли такова нещо айде малко по-професионално!

Точно по темата - не се отличаваш от гореспоменатите мъже. Разликата е, че те търсят какво да кажат, за да прекратят връзката, а ти - за да не започне връзка въобще :)

,,Раздялата не значи край на всичко. По- скоро тя е някаква умора. Бъди добър- добра ще съм и аз. Поне в раздялата да бъдем хора.Балончето на любовта се спука и раздели сърцата ни на две.Да бъдем пак приятели е глупост, а смешно е да бъдем врагове.,,- не си спомням автора...

Много яко! Ще се постаря да го запомня!

Лицемерно изказване присъщо за жена.

Така го е почувствала авторката и ти нямаш никакво право да я обвиняваш в лицемерие или каквото и да е.Това са нейните чувства. И е права.

Точно така е, но има и още един безпогрешен признак. Когато започне прекомерно да обвинява и да се "чувства" "засегнат" за щяло и нещяло. Така търси повод да се отдръпне уж поради ранимост, за да не излезе, че е виновен той самият.. Има по-хард разновидност - когато той самият не се отдръпва, но прави положението непоносимо, така че да те принуди ти сама да го направиш. Тактиката се нарича "Няма да ти кажа иди си, но ще те накарам да си тръгнеш".

+1 за Вашия коментар и коментара на 92.В музикален аспект, когато положението е хард можете да го оставите сам и да решите дали искате да си го върнете. Когато остане сам в такива случаи най- често той изтрезнява/ все пак хард -ът се е получил след като жената го е издигнала от нулата и го е очовечила/. Ако това е ТОЙ- ще се върне с извинение. Ако не се върне- това не е ТОЙ и не си струва.Когато положението стане хеви- това е една изтощителна връзка ,когато пренебрегвате себе си и правите много компромиси- а нарсеща стои безразличието. Безразличието боли повече от омразата.Такава връзка няма бъдеще, а това че го обичате му дава сила.

Не знаех, че тази тактика е толкова разпространена. Очевидно хората живеят в една матрична повторяемост.

Много точно!!!! Браво за коментара!!!!

Напълно съм съгласна с вас...от собствен горчив опит го казвам, разбира се...Моят например ме обвини, че "показно" тъгувам за току що починал близък приятел...и ме подложи на брутален разпит за връзка с починалия....А той не беше изстинал още...нито погребан...ГРУБО и ГРОЗНО!!! Е, обидения "любим" хвана влака...за майната си...

За да се съберат да живеят заедно - и двамата го искат, но когато се разделят - ЕДИНИЯТ е достатъчен. Не се иска желанието да е взаимно. Но животът продължава и много често "Всяко зло - за добро!" Колкото по-рано е раздялата, толкова по-безболезнена е. А понякога си е - облекчение.

Прав път! никои на сила не се задържа,като иска да си тръгва-да си тръгва.

Ами то има същите признаци и когато жената иска да си тръгне. Да си тръгва. Мъже бол.

И жените са бол. А като набараш някоя, която скоро е била зарязана може да я въртиш както си искаш.