Кралица Рания се вози на автобус и яде шоколад в Белгия

Йорданската кралица Рания разгледа Брюж от туристически автобус, опита шоколадови бонбони в местен магазин и гледа модно шоу.

Обратно в новината

Коментари - Кралица Рания се вози на автобус и яде шоколад в Белгия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що нема никраб?

Ето това е истински красива жена. Прилича на Синди Крауфорд.

Какъв велик подвиг, кралица се качи в чистичкия градски транспорт на Белгия. Бас държа, че после се е киснала в някаква вана половин ден за да отмие нечистотиите.

Когато сега ядете дини от Йордания, забравяте, че са ги произвели живеещит в мизерия. Миналата година през май също бях в Йордания. Колкто и да са бедни са хора с достойнство, жевеещи в много сурови природни условия. Връщайки се в България си помислих, че живеем в Рая. А относно кралицата, тя и в Аман се държи като нормален човек, пиейки си кафето в едно от столичните кафенета.

Харесвах я и се възхищавах от нея докато не отидох до Йордания. Мизерия и мръсотия , като изключим модерната част на Аман. В провинцията е още по зле. Някак си не е морално народа ти да тъне в мръсотия, а ти да си в Шанел.

Никак не е хубава, много е несимпатична. Ромско изрусени кичори натрапващ се грим и доста сланини в кръста. Прилича на нещо средно межди Софи Маринова и Азис. Освен това изглежда ужасно намъчена все едно че е глътнала циан калий. дали не я побийва краля за профилактика. Само не ми ги хвалете арабити, знам ги що за стока са. Тази се е набутала в автобуса да ахнем и охнем че се въргаля със просто людието... фалшиви номера не ми минават. Убедена съм че в Юрдания носи бурка и й се вижда само част от носа ама в европа се прави много на модерна. Такова двуличие може да ма накара да си изповръщам чарвата. И е прекалено състарена прилича най- малко на 55. Пфуй.

Дари

Разбирам - демокрация е, всичко може... Но защо трябва да показвате на всички колко сте злобна и неграмотна?!

Наш Тиквич се вози с три коли охрана и яде асфалт!

Не-е, това си е чиста проба загуба при такава жена! Абди, давай, може още.

Искам и аз така да изглеждам на 45! Страхотна е!

Естествено, туристическият автобус е нает само за кралските особи, така че заглавието е малко подвеждащо. Независимо от това, струва ми се, че начинанието е малко опасно, тъй като в Белгия (а и в цяла Европа) има клетки на радикален ислям и цели квартали (Моленбек), които крият атентатори на ИДИЛ. Това автоматически превръща в мишени йорданския крал и съпругата му, след като последните вече са се афиширали като противници на Ислямска държава.

Хашемитско кралство Йордания-преките потомци на пророка,превърнали пустинята в бисер,а ние превърнахме бисера България в пустиня

политкоректно с трият всички отрицателни коментари. Народ, когото го е страх от сянката

Ало, Dir-а, много сте зле с граматиката ! Не "на автобус" се е возила, а "В автобус" !

Много е красива , има нещо Българско в чертите й :)))) За разлика от запъртъка , ама с мама-англичанка и това му е много :) Рания е като орхидея сред хлебарки с тия бозави грозници около нея ;))) Със здраве !

Пак те налазиха катунарите :))) Не се научи , ей !!!!! Рания е симпатяга , ама в белгия всички са красавци ! А Българките , като представителки на млада нация , създадена миналия четвъртък , са доста несимпатични ! Ето , това е политически коректно :))) Брадата лъжа , естествено , ама еврогейска ;)))

там може да дойде тук в "автобус"

Защо не е с бурка?

В Йордания има демократичен режим. Жените и мъжете имат избор как да бъдат облечени. Майката на краля е англичанка, настроенията са светски и насочени към образование на населението и свободно от догми общество.

Демокрация и Кралица малко си протироречът нали знаеш ;)

Не ми изглежда щастлива, има измъчен вид.

Ами и ти да си сам в цял автобус:-)

Тези двамата са натрапници на йорданския трон. Друг син трябваше да заеме това място, но тази подлярка, майката на краля, уреди уж вренменно да бъдъ крал, докато другия син заеме трона. И после узурпираха властта

ами нали са синове на един и същи баща, стария крал. Значи ако не е този ами онзи, неговата майка е подлярка ! А волята на самия стар крал зачита ли се ? Той е посочил Абдула за наследник на трона.

Tq е подлярка, защото с интригите си уреди сина си за крал, малоумнико. С условието после законният наследник да заеме престола. Но няма да стане. Вземи чети и се интересувай, преди да демонстрираш глупост , незнание и наглост.

Де да бяха всички мюсолмани като нея...

Нема как другите да са като нея, защото тя е американка

Не е американка, учила е в университет в Америка

И средновековните диваци- ислямисти искат да зачулят такава жена катъо добитък!!!

СПОКО! СКОРО ЩЕ НАДЕНЕ БУРКА И ХИДЖАБ И ДРУГО НЕ РАЗБРАХ,ОСВЕН ЧЕ ХАРЧАТ НАПРАЗНО ПАРИ НА ЙОРДАНСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ, ПО ПОДОБИЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ- ЛЕШПЕРИ.

Наистина не си разбрал. Поинтересувай се малко за Йордания - политика, управление, нрави... Също и за кралица Рания.

по=скоро ти се поинтересувай, а не раздавай съвети

А за какво ли си говорят на четвъртата снимка? :)

разискват проблема с чернокожите

И Рания, и Абдула са съвременни модерни хора и трябва да са пример за всички араби! Ако другите араби бяха като тях нямаше да говорим за омраза, изолация, дискриминация и т.н. Между другото майката на Абдула е етническа англичанка, това обяснява и прекрасния му английски, който му е майчин език.

Аз пък харесвам мъжа й, може да ви прилича на врабец, ама е човек със смелост и с дух, той е боен пилот, който ходи лично да бомбардира ИДИЛ след като изгориха един йордански пилот жив

Клиширана среща между кралси особи.Всичко е захаросано заради пиар и снимки.

Нещо не виждам голема навалица в този автобус. Явно просто си е платила курса му, за да види отвисоко града, сама, придружена от бодигардове и охранители. Точно тия кикикори от арабските държави никога не се смесват с обикновените хора

ЩОТО нашите се смесват с обикновените хора и не са придружени от бодигардове и охранители...

Страшно стилна и класна жена! Любимка ми е след Катрин. Ако всички араби бяха като нея светът щеше да е цвете.

Рания е в пъти по-красива и класна, в сравнение с Катрин. Мисля, че сравнение изобщо не може да прави...

Хубава жена

Каката е готина, има живот и сила в нея, а врабеца е смешен, ама крал.

а аз все го чета като будала втори.

СамърОф69

Хич не е будала, май :-)

Абдула е човек на място. Образован, ерудиран и смел човек. Уважава жена си, което значи, че уважава всички жени. Прави всичко, което е по силите му за народа на Йордания. Образованието и здравеопазването са на първо място в тази държава.

Много е красива за разлика от мъжа си.

Много грешиш-богат грозен няма ! ;)

на всяка изтрещяла бинтована ислямистка глава, която обяснява как исляма изисквал от жената да се покрие трябва да бъде давана за пример тази жена. близкия изток живее в тъмните векове.

Само че, ако ви прави впечатление, автобусът е празен! Вероятно е нямало други желаещи. Не ми се вярва да е от мерки за сигурност, как мислите? Щеше да е странно, ако я бяха снимали в София, в автобус 111 към 8 часа сутринта.

Това е официална държавна визита. Естествено, че ще организират "частна" обиколка...що за тъп коментар?! За по-запознатите, Кралица Рания е известна с изключително активните си кампании за достъп и право на образование на жените в Йордания. Списъкът с нейните обществени дейности всъщност е доста дълъг и включва такива извън рамките на Йордания. Но явно си заслужава повече бай ганьовски коментар на голем разбирач...

Празна патаклама е нейната дейност. И не я върши тя. Но откъде у ду п е лизачите акъл да мислят.

От 1 юни с новата цена на билета, ще може и в София.

Тате, всички състуденти пътуват с влакове и автобуси, само аз съм с Ролс Ройс! Добре, бе сине, ще ти купя и на тебе влак!