Джони Деп не иска да плаща издръжка на Амбър

Джони Деп поиска от съда да постанови, че не трябва да плаща издръжка на съпругата си Амбър Хърд, която заведе дело за развод след 15-месечен брак с актьора.

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп не иска да плаща издръжка на Амбър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските мъже са пълни нещастници, които хем не могат да издържат една жена, хем когато жената е самостоятелна и се издържа сама я обявяват за еманципирана, а те за поддръжници на патриархални ценности. Патриархални ценности, но ако може "съжителство на семейни начала", защото бракът не е важен, ако може жената да работи и печели добре, а и да не търси издръжка, нито за себе си, нито за детето.

много са нещастни турбо-забогателите с бедно или средно потекло (от преди да забогатеят)...

долна гнусна златотърсачка, която освен да си вдига краката друго не умее. Най-скъпите проститутки са "съпругите"

За тоя се знае,че има проблем ,а и дрогата е прощава. Докато беше с Паради,беше ок,но след като и на нея и писна от глупостите му,тоя пак освирепя.

А бе Тарзан да не е ошамарил маймуната? Ако е така, веднага и ставам адвокат. Тоа посерко не си намери мястото.

Не видяхте ли вече насинената красива муцунка на Амбър пред съдебната зала? Значи потвърдено - Джони си избива сексуалната немощ с юмруци, като всеки себеподобен с този проблем.

От както свят светува е ясно, че жените се чифтосват с богати и по възрастни мъже, само за пари. Путката е търговски инструмент, който иска да ебе, ще плаща, който няма пари, да се самообслужва...

Амбър не му е дъщеря и не е малолетна. Откъде-накъде ще издържа здрав-прав човек!

То най-добре той да си я издържа, а тя да му пуска. Ако не - кой от къде е.

Що да и дава издръжка? Тая мома социално слаба ли е? Как я гледам, хич не ми прилича на гладна, жадна и бездомна.

Как ще ти прилча на гладна като Жонката току що я е нахранил, собственоръчно.

е то все едно не беше ясно как ще се протакат нещата. да не си мисли, че младо момиче ще го вземе по любов аххаахах

Всъщност аз виждам много ясно как би го взела не заради парите му. Джони Деп е изключително различен и на фона на еднообразието от млади мъже, които смятат, че плочки са достатъчни, той е тотално оригинален.

Принципно нямах мнение за джони деп, но сега ми падна много в очите:тоя сигурно има пари да осигури доживот и внуците си, пък гледай какъв пинтия бил

Сигурно има пари да осигури внуците си, но защо му е да осигурява и чуждите внуци? Човекът си е съвсем прав - защо да й плаща? Тя трябва да плаща, защото благодарение на него стана известна!

Филмът "The Rum Diary"(мн добър) с Джони Деп от 2011 г. е най-голямото й постижение до сега - 2016 година.

Заради телегонията, т.е. риска внуците й да са абстрактни като него, а не красиви като нея, та поне да са добре осигурени материално.

явно си въобразяват, че имат златни уйове, толкова по-златни, колкото са им по-златни сметкате

Златен уи е къде по-добре от златна п,тка. Първото поне може да нахрани второто

на това чиче не му ли се намира огледало, къде е тръгнал....

Тази история ме радва, защото е за назидание на всички дърти самозабравили се пръчове. Браво Амбър! Айде, Джони, тефтерчето с платените проститутки и на телефона - това те чака докато мърдаш или по-скоро докато ти се намира нещо в банковата сметка. Хак да ти е.

Ти си от онези наблюдателки, които мечтаят за един топъл в устата, но вместо това получават един студен... обяд . Не го мисли Джонката. Той ще се оправи с това нищожество.

чичо ти Джони е на 52, няма как да се оправи да стане на 30 Амбър не я мисли, млада, известна и красива - доста време има да троши млади ку..ве, не импотенции като теб и Джони. И другия път не се изказвай, че всички ти разбраха интимния проблем.

А дали пък не става дума за брак проформа, че да се шуми около обсебения от образа на капитан Джак Спароу и професионално омаломащен напоследък Джони и индиректно вечната Амбър?!

Личи си, че за Джони играе правилния адвокат: настоява, че Джони не трябва да плаща нищо, но за сметка на това Амбър да плати разноските. Това на "адвокатски" е евфемизъм за "Амбър, според Джони не струваш и пукната пара". Горката Амбър не само ще страда заради алчността си, но и няма как да отвърне на обидата...

В този случай наистина тя трябва да му плаща, за дето я направи известна, че е с него, а не той на нея. Джони е уникален - няма такова лице и такъв характер, дори и филмите, в които играе да са куци - той и тях ги прави популярни де.

ВАНЕСА ПАРАДИ ЗАТОВА МУ ИЗПРАТИ КАТО СВАТБЕН ПОДАРЪК ТОСТЕР , Е ФИЛИИКИТЕ СЕ ИЗПЕКАХА И СЕГА НЯМА ВЕЧЕ ЛЮБОВ ! БРАКА Е БИЛ БИЗНЕС НАЧИНАНИЕ И СЕГА ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА МЛАДОТО ГАДЖЕ ..... МЪЖЕТЕ НАД 50 ИЗКУФЯВАТ ПА МЛАДИ ЗЛАТОТЪРСАЧКИ ...

Няма нищо да си плаща! Не и на тази тъпанарка. Сигурен съм, че ще й излезе крива сметката. Така и трябва!

няма не иска

Единият дал част от младостта и красотата си, другият ще даде част от парите си и всичко ще е наред! Все пак 22 години разлика във възрастта си е много. Някой тук беше написал, че Джони е изчукал половината Холивуд, време е и него да го изкат.

"Изчукал", а не изнасилил. Защо сега тая да го изнасива? И изобщо тая работа с изчукването звучи сякаш някой прави нещо гадно и гнусно на някой друг. Все си мисля, че тая работа става по взаимно съгласие за удоволствие на всички, участващи в интервенцията. Останалото е сексуално насилие и се наказва от закона ;) Във връзка с това: Една труженичка, на която тъкмо й платили със $100 за услугите, отишла да ги развали. Там обаче й казали, че банкнотата е фалшива, при което тя се развикала: "- Помооооощ, изнасилиха ме!" Та и тая ся решила, че не било любов и тоя рябва да си плати...

Представи си само - ти си млада, красива, разочарована от мъжете, толкова разочарована от мъжете, че даже лесбийски наклонности проявяваш, но се появява чичо Джони. Разчупен, готин, мил, внимателен, истински мъж ... И решаваш, че положението не е отчайващо, не всички мъже са такива ... Обаче на чичо Жони майка му умира, той е съкрушен, депресиран, изпада в слабост и се изцепва: - Махни се от тук ма, ку*во, не виждаш ли, че ми е мъчно! Нищо не разбираш, майка ми беше жена, човек, ти, ти си боклук ... И ето дилемата? Дали наистина те смята за боклук или лъже? И кога лъже всъщност, когато депресиран казва, че те смята за боклук или когато недепресиран не те смята? А също и кое от двете състояние се очертава да бъде водещо идното десетилетие?

В много стар капан е паднал Деп. За малко брак, "малко" милиони да му дръпнат!

Няма нужда да страдате за милионите на Джони Деп. Негови са, ще ги раздава както прецени.

Мацката е много красива, а Джони, въпреки че ми е любимец, определено вече не става особено.

Щом си балък,и се ловиш на шантонерки, тъй ще да е брато !!!

Eй затова трябва да си има брачен договор с ясни клаузи - ако стане това, ако стане онова...и кой откъде е по живо по здраво.

Нали много се обичаха? Подписа не решавал и не променял нищо. Сега май не изглежда така.

Не разбирам поради каква логика единият трябва да плаща издръжка на другия. Ако имат деца, този който ги гледа е нормално да получава, но без деца ... Делят според заслугите имуществото, придобито по време на брака и който откъдето е дошъл, там да си ходи! Аман от златотърсачки!

Ще плаща, защото мацката с красотата си и другото покрай семейния живот е допринесла да се чуства щастлив, пълноценен и да може да играе по-добре. По такъв начин е спечелил повече пари сега тя съответно си иска нейната част. Ако имаха предбрачен договор, тогава работата е друга.

И-ха, каква дълбока мисъл.

Допринесла, казваш ... а от какво живя п време на брака? И защо сметката я търси при развода?

Да, бе, Джони покрай нея спечелил, покрай една просто красива жена, каквито има безброй! Това е Джони Деп бе, човеко! В нейната биография ще остане славата, че е била женена за него, а в неговата, че се е объркал по едно време с някоя си Амбър! Нищо няма да плащаш, Джони, тя да си хваща следващия, ако не е способна да се издържа!

Не е така, в Щатите мъжете плащат издръжка на жените си, това е нещо нормално, особено ако жените са си стояли в къщи да се грижат за дома и не са се развили в професията си. Освен това, на парите, спечелени по време на брака се гледа като на общи пари, защото всеки от партньорите е допринесъл пряко или косвено за спечелването ми. Освен ако не е подписан предбрачен договор. Така че Джони да не се прави на ударен. Тук също трябва да се променят законите в тази посока, защото не е нормално жена да посвети младостта си на някой мъж и после, когато го удари критическата той да си намери млада жена и да не си плати. Ще си плати и още как.

А не смяташ ли, че една жена, която иска да работи, да има кариера и да се развива, няма да си остане вкъщи завинаги. Т. е. остава вкъщи тази, която иска да си седи вкъщи или няма потенциал и желание за развитие. Никой не бива да бъде сигурен, че ще го хранят цял живот, нещата в живота се променят, отношенията - също. Всеки човек - мъж или жена - трябва да се стреми към това, да може да се издържа и сам. Издръжка за непълнолетни деца - да, задължително е, но за някой, който ти е бил съпруг/съпруга - просто е унизително. Да не говорим за този случай - тя какво си е посветила на него, живота? Ами тя му е била жена една година - да не е готвила и чистила вкъщи или да му е отгледала деца! Малоумни жени има на тоя свят, все някой да ги храни, а те да се протягат.

..сам си вкара автогола Джонито - трябваше да мушне и да бега, за какво му е да се жени за тая? типична холивудска златотърсачка - в киното треторазрядна актриса, с може би най-известна роля в "Зомбиленд" където се появява за минути в ролята на... зомби. Сега стана известна с това че била с Джони Деп... а той изчука половин Холивуд и още му е малко...

нем ане искам ,нема недей... га искаше да клатиш не ти отказаха сега и ти немащ право да отказваш.

Алоооо, модераторчетата, що ми скрихте коментара? Нито е извън темата (писал съм само по въпроса с идръжката и бракоразвода), нито съдържа спам. Лекинко понапържих "актрисата", ма тя си го заслужава. Айде да го кажа по-цивилизовано: "хомо сапиенс от женски род с ефирно поведение и морално-неприемливо движение на зрителните органи, предоставящ на висока цена част от детеродните си органи". Така по-добре ли е?

В САЩ и мъже има,които получават издръжка при развод. Който е богат плаща.

Това "който е богат, плаща" ми звучи доста болшевистски. Значи щом си успял да се замогнеш (с труд, акъл и прочие, като изключвам нечестното забогатяване), значи автоматично трябва да хрантутиш тарикти, мързели, римляни и вся осталная сволочь? Не, мерси!

Много е красива. Малко ми прилича в лицето и усмивката на Чарлийз Терон. На нейните години тя беше още по-хубава, но и Амбър си я бива. Но няма стила и класата на Терон. Просто си е една "кифла", по-скъпичка от нашите родни "кухи лейки".

абе ква издръжка, кви недоклатени, 2 шамара и бегай !

Точно в момента, в който го направи това, никой никога повече няма да иска да работи с него, със сигурност ще се погрижат половината или повечето му пари да отидат в нейния джоб, ще започне една кампаниея срещу него. Ще се погрижат да го намразят доста хора. Така и по-жестоко работи системата по света, ако не правиш нещата по нейните правила, а у твое село чалга и шамари

България не е Холивуд и тука такива като теб ядат пердах на поразия и тва няма да се промени поне докато не станеш на 40 и вече никой няма да дава и 2лв. свирка да му направиш :) Зеленерй от яд ПАТКОУУУУ :)

Какво да го мислим Джони, има пари и за внуците на Амбър и за неговите собствени:-) С един филм и богат завинаги! Има и с по една песен и милионери.

Пак ще се повторя. Такава невероятна мацка не е по джоба на всеки, знае си цената момичето. Джонито е поредното доказателство колко са слаби ангелите на мъжете. Как една жена, използвайки своята младост и красота може да се осигури до края на живота си заради един заслепен от страст глупак. Жените са по-умни и хитри и знаят как добре да се възползват от мъжката слабост. Мъжете са подвластни на секса и красотата и са лесни за манипулиране. Като искате красиви жени - ще си плащате. Като искате да ви е евтинко - има и грозни жени. И сто минуса да ми сложите - това си е живата истина. Огледайте се около вас - колко красавици познавате, които да не са с богати мъже? Със здраве!

По-скоро обратното важи с пълна сила: ако Амбър беше наполовина умна, колкото красива, щеше да се раздели с Джони мирно и тихо. Един мъж може да е благосклонен и великодушен, но само ПРИ УСЛОВИЕ, че бившата не се опита публично да направи резил. Амбър може и да се сдобие с известно количество пари след развода, но холивудската кариера вече не е опция за нея.

така де, то стана ясно ква е, остава да договорим цената... ей, тва жените за пари на всичко са готови....

Тоя па дърт скъперник, дай някой лев на момата бе имаш 400 милиона долара!

любов,любов сварен картоф-настъпиш го ,а той суров

нагла . куха лейка ( като нашата "красная кухая лейка"

Щом е бил толкова тъп, да не подпише предбрачен договор, сега ще плаща и тя ще му харчи парите. Аз им давах две години, ама те и толкова не издържаха

А га ръга чушка в Амбар-а не рива ;)

Ама защо Амбър да не плаща издръжка на Джони?

Щото е по-бедна. Законите в САЩ са доста изчанчени. След развод по-богатия от двамата трябва да осигури подобен стандарт на живот на бившата си половинка, какъвто е поддържан по време на брака. Американски лудости.

брей, че хубави закони. Защо и при нас не е така