Калин Врачански спечели ”Като две капки вода”

Калин Врачански е победителят в четвъртия сезон на "Като две капки вода". Той получи автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Калин Врачански спечели ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко мога да напиша нещо добро за всичките ни риалити формати по телевизията, но това шоу е наистина забавно и приятно за гледане. Няма грозни интриги, чалгата е на минимум, има смях и чудесно прекарано време! А Калин си беше победител от всякъде. Такова раздаване и професионализъм, дори за шоу, че и скромност. Нито веднъж не го чухме да измрънка, да се изтъкне или да сервилничи!

Гледах шоуто през цялото време, забавлявах се с участниците и имитациите им - успешни или не, но не очаквах толкова слаб финал. Нито изборът им на песни и изпълнители беше удачен, нито самите имитации.

Единствената успешна имитация на финало беше таа на Поли. И като глас, и като визия. Беха и гипсирали физиономията като се едно беше с фрактура на долната челюст... И с теа подплънки - напрао си беше Адел :)

Поли Генова в финалът на като две капки вода пееше фалшиво не ме накара да настръхна.Докато Калин Врачански ме накара не само мен но и целия български народ да настръхнем.Така ,че Калин напълно си заслужи победата и наградата в капките.Пожелавам му още много успехи от тук нататък.

Чекайте, бе... тва не беше хъ фъктор, дето трее извадиш меден гласец загорски, а шоу за имитатори. И Калин, и Орлин, и особено Геро напраиха супер яко шоу. Разреваха ме от смех тея! Велики са! Джулия, Преслава и Поли испущиха хумора и джем сешъна, особено Джулия. А Рачков излезна от секви сценарии и го подкара през ечемико, но пък беше смешно и успешно. Шоуто се получи!

Ако аз трябваше да избера победител и аз бих избрал Калин, така че дори да е нагласено хич не ми пука. Преслава, както и в другото реалити дойде с имидж на звезда от друг ранг и си тръгна почти без имидж... явно толкова си може момичето... За сравнение Азис се представи в пъти по-добре... Странно защо това девойче Джулия не направи нищо особено... Сериал снимала, група имала, млада, хубавка, пък някак не блесна... шанс ли не й дадоха... не знам... Зуека и Рачков попрекаляваха, ама вината не е тяхна те са водещи, при един стегнат сценарий с минимум импровизации щяха да се държат различно... А бе, с една дума - бива... На мен най-много ми харесва "Сървайвър", ама и там (в българския) доста мирише на нагласено, което би трябвало да се прави за по-голям интерес, ама не би...

Най-интересното и забавно шоу. Без интриги, без драми. Кой колко може - вижда се. Но наистина водещите се изчерпаха. Едни и същи майтапи, едни и същи лиготии, едни и същи чекни. Прекалено много плямат и зрителят просто се уморява да ги слуша

взе ми думите от устата. Направо не можех да ги изтрая водешите и сменях канала докато спрат да се кълчат и говорят тъпотии. Напълно са изчерпани, пък грозни колкото си искаш.

като в детската градина, за всеки награда, да няма сърдити

Всеки може да намери кусури на това шоу, както и на всяко друго. Факт е, обаче, че това шоу може и да преиграва на моменти с водещите, но е истинско, неподправено и емоционално. В сравнение с него паралелното шоу по Бтв е тежка дървения, гладко равно и дистанцирано като доклад.

Поредното фрейк шоу, на което плебса да се радва :)

Харесаха ми много всички! Прави ми впечатление, че във всички сезони печелят артисти, нищо че не пеят чак върховно. Певците някакси не успяват да бъдат и артисти.

но като е появяваха Рачков и Зуека, превключвах на друг канал. изтриха се тези мъже, да си ходят в театъра, дайте нещо по нормално, а не лигавениета на тези грозници.

Ужас.... Големи снобари се извъдихте... Предаването нямаше да е толкова гледаемо без тях! Сигурна съм на 100%!Най-безличните в това шоу ми бяха чалгарката Вреслава и онази бавната- Джулка... От там нататък смятам, че всички се справиха страхотно с задачите! И всеки без изброените 2 си беше победител.

просташкия вкус дето го имате, поведението и преиграването на двамата беше като за бавно развиващи се. Но хубавото е , че все пак са имали публика на такива като Вас.

Добре, че всяко начало си има и край. Та така и с "най-позитивното шоу в българския ефир". На моменти беше толкова позитивно, че не се траеше от позитивизъм.

Поли Генова се справи най-добре, според мен. Просто форда трябваше да го вземе Калин.

Дори с напъните на продуцентите на полито и се каза че не става колкото и да я тикат..Врачански се справяше от самото начало както и геро без да ги тикат и бутат а с талант. Ама като чета колко награди са си раздали се запитах а на хигиенистките след тях защо нямаше

Абе Геро не може да изпее вярно гамата,а те го сложиха след Поли и пред Орлин.Цялото предаване е направено за свои хора и го опорочиха.За това не ги гледам.

Щеше да е брутално, ако Орлин беше спечелил и този формат, въпреки, че го заслужаваше не по-малко от Калин.

Шоуто беше супер - най-сетне нещо позитивно! Само преиграванията и дори лигавщините на Рачков разваляха общото впечатление. Получаваше се от време на време нещо като "муха в супата"...

Рачков и Зуека бяха нещо повече от "муха в супата", заради тях не гледах това предаване.

Дали се сещате, че Рачков се "лигави" по сценарий?! Той не си е измислил репликите и държането! Защо го плюете?!

Калин се оказа удивително талантлив, скромен и интелигентен човек. Поздравления!

Калин беше най-недостойния от финалистите, но беше очевидно още от началото, че за него има други планове. Особенно след патериците, които редовно получаваше от Хилда. Иначе шоуто си е супер. Жалко е само, че подобни изцепки го опорочават.

Не забравяй, че класирането се определя ат зрителският вот. Когато аз си харесам някое изпълнение, мнението на който и да е от журито ,няма да ми повлияе.

от толкова много награди. Чак е досадно. Всеки с награда, някой и с повече! Иначе, добро предаване. Браво!

Мисля, че Орлин беше много по-добър в имитациите от Калин, особено в последната. Ако се оценяваше имитацията като такава и изпълнението, оценката на всички участници трабваше да е доста различна.

Съгласна съм с Вас. И аз не мися, че Калин бе най-добър. И Орлин, и Геро са по! Това не беше Капитан Петко на Васил Михайлов!

Това е най-позитивното шоу което сме имали. Браво за Калин- голям талант съчетан със скромност и благородство. Невероятно съчетание за днешните времена, където водещо е егото. Възхищавам се на такива хора....

харесвам много това предаване, но винаги ме е дразнело раздаването на награди "на килограм" в края му. Например: "Наградата за хореография бе за Александра Енева и балета на шоуто". Та само тя се занимаваше с хореографията - при кого друг да отиде тази награда?!

Добре стана. Миналия път Генова я избутаха да отиде на финала, макар че в дуета пееше на живо само 1 роля, което не бе редно.

И на мен той ми хареса най-много, много интелигентно подхождаше към всяка роля. Орлин също се справяше с класи над Поли, а Геро правеше и невъзможното за да се въплати в роля.

Геро,заслужаваше най-много тази награда,той се раздаваше от сърце и душа !!!

Е Калин от черен дроб ли се раздаде бе???

БРАВО!!! НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!!!

Калин е направо гениален. Талант, откъдето и да го погледнеш. Всички бяха много добри, това е без съмнение, но той напълно си заслужи наградата. Лошо впечатление ми направи Орлин, който правеше недвусмислени физиономии, а после демонстративно си захвърли букета в публиката... Може би е имал по- големи очаквания, но публиката му отреди това място и той трябва да приеме този факт. Всичко беше много забавно и чакам с нетърпение новия сезон на това великолепно предаване !!

заради Зуека и Рачков не го гледах изцяло, тези двамата са толкова втръснали, така преиграват, хуморът им е тъп. Редно е и е крайно време да слязат от сцена, да се явят нови млади( кадърни артисти. Противни са и това не е само мое мнение.

Вината е в сценаристите, но е вярно, че двамата вече омръзнаха, вечни водещи.

Колумбиана

Толкова са "скучни", че хората се разплакаха от смях. Еййй, разбирачииии...

Орлин беше прав да му е неприятно. Калин е прекрасен, но в ролята на Капитан Петко - не. Явно не си спомняте изпълнението на величествения Васил Михайлов, гласът му!

Този сезон ВСИЧКИ бяха победители за мен. 14 седмици ме забавляваха. Това е единственото музикално-риалити или както и да се води, което гледам.

Спечели напълно заслужено!!!

Нямаше да е справедливо ако не беше той или Поли победител.Наистина ги докарваха отвсякъде.До голяма степен формата на лицата и на двамата спомага в моделирането/гримирането на имитираните изпълнители.

Да де, ама Поли може и да пее, а Калин не!

Поли може да пее правилно, симпатична е, но гласът и не е нищо особено като диапазон, дълбочина, красота. Като врабче е и на песента на Адел ясно си пролича,че са на светлинни години.

Нагласено както всака година

Най безинтересни бяха негърката и пРеслава

Едно забавно шоу да имаше и то взе, че свърши. Пууу! Сега какво ще гледаме понеделник вечер?!! Беше много готин сезон. Рачков и Зуека са съкровища. Всички участници се представиха страхотно.

Я! Каков ПРЕКРАСЕН коментар, който съпикасвам чак сега! Благодаря Ви!

Геро заслужаваше повече тази награда!Той се раздаваше от сърце и душа:)