Кит Харингтън се оплака от сексизма спрямо мъжете в Холивуд

Изпълнителят на Джон Сноу в сериала "Игра но тронове" каза, че мъжете в Холивуд са жертва на сексистки "двоен стандарт" във филмовата индустрия.

Обратно в новината

Коментари - Кит Харингтън се оплака от сексизма спрямо мъжете в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв шок за "хубавеца"! Да научи на стари години, че сексът е единствената стока, която се търси и продава навсякъде... винаги е било и ще е така.

Той е много красив ииграе ролята си в "Троновете" страхотно. В героя му бушуват емоции, който актьорът пресъздава много добре! И да обичат и да го показват гол, но човекът си има хубаво тяло, няма две мения. Нито прекалено мускулесто, просто стойно, леко атлетично и стегнато. Без бутафорни напомпани грозотии, ала Скалата примерно. Като цяло всеки един актьор от филма играе перфектно!

като ги видя тези трите ,абсолютно НЕСМИСЛЕНИ направо се чудя ,кой болен мозък ги изтипосо на екран тези юрдечки.Пари ли да вземат,що ли.Толкова са нелепи,горките.Направо ме е срам от простотията и несмислеността.Дали наистина си вярват тия кукумявки.

Явно никой от "коментаторите" не е гледал сериала, нито пък Кит в други роли, но счита за нужно, да се изкаже, и то разбира се - негативно?!? Както и да е, момчето е хубаво и талантливо, то иначе защо ще го съживява Червената дама? И съм съгласна, че мъжете също ги поразсъбличат самоцелно, е не и ако са пълнички и поостарели... Също така е смешно, че Кит никога не е с шапка, въпреки че зимата отдавна дойде, може би за да му се вижда хубава, тъмна, къдрава коса:)

О, я внимавайте какво пишете, щото мъжъ ми е ГОСПОДИН ЩОСЕЛ и...

Леле, тоя ли е хубав? По какви стабдарти? прилича на препикано мушкато или на мушмурок

Не може всичките да приличат на Фики,Божинов и Пулев.

Това интервю да не го е вземала " голямата журналистка" Диана Любенова" от трите кокошки, които се показват по бтв в неделя. Толкова ярко изразена некадърност, неумение да зададе подходящите въпроси , а само "кудкудякане " на английски - тов ае Д. Любенова. На всички е ясно защо е там, всички виждат , че се подвизава само в неща, в които "постът" на мъжа и може да окаже влияние и да я приемат и изтърпят, и всички се правят на ощипану с това недоразумение, тъпо парвеню със самочувствие до небето.

леле, ами ти сам не си вярваш че ставаш за актиор щом си мислиш че те възприемат като физика . играи бе човек , глеи ква заспала физиономя имаш! лео ди каприо е 100 пъти по красив от теб , ама оплаква ли се -не се оплаква, щото знае че е голям !

тоя па един убавец, нема що!

Оооо има си доста плюсове да си хубавец... Преди време колегите ме замъкнаха на дискотека. Не бях ходил от години. Много неща са се променили но общо взето същата дандания и на всичкото отгоре преобладаваше чалгата... Та една почерпена девойка се спъна в някакво яке паднало на земята... Незнайно защо реши, че аз съм виновен и почна нещо да ми крещи... Тъй като музиката беше силна, успях да чуя "ако дойде приятелят ми..." Както ми беше криво й викам - я да дойде! И си мисля който и да дойде с когото и да дойде аз съм почти трезвен и съм с 10-тина колеги... Ставам аз да го чакам и той дойде... Едно гелосано, наконтено и напарфюмирано лекенце, 50-60 кг и ми вика - какъв е проблема? Проблема, викам му, е че чаках мъж, а не манекенка! Не знам дали ме разбра, ама си тръгна... Та, ако не беше такъв хубавец вечерта му щеше да завърши доста по-различно...

И на мен не ми харесва!