Queen са в България

Легендите от Queen Брайън Мей и Роджър Тейлър, и младият им вокалист Адам Ламбърт кацнаха у нас с частен полет от Букурещ.

Обратно в новината

Коментари - Queen са в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tova laino adam lambarte mnogo daleche ot fredi,no poneje ti mnogo znaesh,i mnogo si se interesuval ot queen za tova i ne si naiasno che dvoinikuyt na fredi kato glas se kazva mark martel(kanadetz).camo zashtoto ne e gei ne go pokaniha da pee s tiah,a tvoiat adamcho go probutvaha ot 2ria do posledniiat kruyg na agt,samo zaradi sexualna deskriminatziia.pusni si mark marteli se poobrazovai malko , nedei da si znaiko zashtoto nikoia grupa se poiavila nai- nakraia i v buylgariia.

Tova laino adam lambarte mnogo daleche ot fredi,no poneje ti mnogo znaesh,i mnogo si se interesuval ot queen za tova i ne si naiasno che dvoinikuyt na fredi kato glas se kazva mark martel(kanadetz).camo zashtoto ne e gei ne go pokaniha da pee s tiah,a tvoiat adamcho go probutvaha ot 2ria do posledniiat kruyg na agt,samo zaradi sexualna deskriminatziia.pusni si mark marteli se poobrazovai malko , nedei da si znaiko zashtoto nikoia grupa se poiavila nai- nakraia i v buylgariia.

Брайън Мей е изключителен в композирането на филмова музика! Един от големите в бранша!

По една мотика да им дадат на тези "певци" и на полето.

Хората няма к'во да ядат, тия концерти, монцерти, намсикво ше ми правят.

Билетите за Цеца в Пловдив са по-скъпи :)

Kalin

тъпо е да наричаш себе си и да продаваш билети под едно име което реално погледнато без Фреди е едно голямо НИЩО.Ама като го няма Фреди другите си правят квото искат и балъците се връзват.

Да! Queen приключи със смъртта на Меркюри! Останалите са си страхотни музиканти, но истината е че не са написали една качествена песен последните 25 години. Това дето днес се нарича "Queen" е просто група музиканти които свирят кавъри на някогашния истински Queen.

Куин не са писало нови парчета, защото просто не работят активно като група след смъртта на Фреди. След Made in Heaven те практически спират да съществуват като група. Сега правят турнета от време на време заради доброто старо време и някой долар. Аз лично ще ги гледам, защото съм фен и на Мей и не е изгубено време да слушаша на живо големи музиканти. Яд ме е, че не ги гледах с Пол Роджърс, но колкото - толкова.

Steel Panther са най-великата група, дядовците да си гледат пенсията :)

Който не е гледал или слушал поне едно парче на Адам Лабърт с Куийн да си трае! Никой никога няма да замени Фреди, но Ламбърт се представя уникално добре, без да се опитва да имитира Краля! Преди време си мислих, че никога няма да се появи достоен вокал за песните на Куийн, но ето че се случи. Заслужава си! Там сме!

И аз съм там довечера...хубаво е да прочета коментари за Адам Ламбърт преди концерта, тъй като незнам какво да очаквам, а Куин са една от любимите ми групи!

Не става въпрос кой колко добре свири/пее кавъри на Queen! Въпроса е че те само това и правят - свирят/пеят кавъри на Queen. истинският Queen не беше просто кавърбанда, затова за мен това не е Queen докато не почнат да правят свясна нова музика (нещо което много ме съмнява да стане).

Не, няма да си трая. Не ме интересува колко добре се справя този младеж с песните на групата. Тази формация от ентусиасти НЕ Е QUEEN. Все пак Ви желая приятно прекарване на вечерта.

Хубаво, излез да протестираш пред парламента, мрънкач такъв! Аз ще се кефя довечера! Защото Брайън Мей и Тейлър са били и са сърцето на Куийн и заслужават и винаги ще бъдат Куийн! Дори само като велики музиканти, плюс един мега добър вокалист, пак си заслужава да ги чуеш!

Две половинки -кралици не правят цяла кралица,както две бани не правят едно е...е

Фреди беше Куин,Куин беше Фреди.Сегашната компилация е евтина имитация .То се видя преди години когато Пол Роджърс се опита да замени Фреди.Резултатът бе пълна боза и мъчение за публиката.А сега някакво си американче от Риалити програми.Какво да коментираме ...когато трябваше не дойдоха .Бог да го прости Фреди пък и групата,тя умря с него.

fall_out

Факт! Мен друго ме притеснява, че все повече и повече излизат еднодневки, никаква стойностна музика, а старите музиканти, актьори си отиват и нямат достойни заместители. А това не е добре...

Аз не мисля, че Фреди е бил Куин. Фреди има и самостоятелни албуми, все пак. Куин бяха 4-та заедно. Но Фреди го няма вече, Джон Дийкън - автора на много от хитовете им - също на е част от групата. Половин кралицата е това, което е останало от Куин понастоящем.

Не мога да се съглася с Вас. След смъртта на Фреди Меркюри групата вече не е същата. Далеч съм от мисълта да омаловажавам способностите на останалите, но той беше гений. Иначе и тримата са сред най-добрите музиканти изобщо. Например Брайън Мей - може би само Марк Нопфлър от "Дайър Стрейтс" може да му съперничи, що се отнася до умения с китарата. Това , разбира се, е моето лично мнение, с което на претендирам да съм последна инстанция. Бъдете здрав.

fall_out

Еййййй много хейтъри, много неориентирани... Да, времето когато Фреди пееше няма да се върне, едва ли скоро ще се появи такъв певец, който сам да си пише музика, текст, да пее и да прави шоу. Няма как да го върнем колкото и да ми се иска, но пък фактът, че Куин са тук е достатъчен за да се порадваме на готината музика. Като няма някой нещо умно да каже, по-добре да замълчи или да се радва на тъпия бг хай-лайф и платените им статии тук

Ужас! Некви дедковци идват да плашат българчетата!

Питам аз, е ли Фредьо хомосапиенс? Или Хомоеректус?

Ако думата гей или хомосексуалист е за цензуриране, коя да използвам? Питам аз админа на дира?

Няма нищо лошо да използваш думата гей, стига изречението ти да не наслага чувство на омраза. Сега по темата: Фреди беше Бог, Адам е неговият син! Аз гледах идола като Адам беше просто участник и ОМГ, никога няма да забравя изпълнението му на Mad World. За мен той е най-добрият вокалист в момента

А идолопоклоничеството разрешено ли е от админа? Бог го е забранил, но да не стане Царят не дава , а падарят дава. Какво значи да се не звучи като омраза към хомосексуалистите? Трябва да ли приемане това зло, което по същество е убийство на човечеството? Знаеш ли какво казва Бог за тези със сексуални девиации, които строителите на вавилон поддържат активно.

Следното изречение е правилно и не насажда омраза: Фреди Меркюри е британски рок-музикант - гей (хомосексуалист). За по-младите, те сигурно не знаят.

Велики ,дълбок поклон пред таланта на всички от групата ! Мир на праха на КРАЛЯ !

Щели да грачат в Долна Диканя и Павел баня.

Да не забравяме и Каварна.

За среща на Фредьо: равнение на: ЛЯВО! МИРНО! С лявото рамо НАПРЕД - Ходуум МАРШ!

Ама много си прозд бе Станчо.

Времето на Фреди Никога Няма да се Върне отново. Както и една Камара "други времена". Бяхме ощетени, че не можахме да ги видим, когато Му беше Времето за това. Какво да се прави, а "пъшкането" по тези "времена" е излишно ... каквото може Все Още да се види, да се види - това е положението. А че ШОУ и качествена Queen Музика ще има, това мисля, че не трябва да се поставя под съмнение. Мей знае Отлично, как това се прави.

Дали Фреди левия ги е клецал тея рошавите?

Ficho

И от всичко, което е направил Фреди Меркюри, единственото което те вълнува е това...

Съжаляваш, че те е пропуснал ли?

пффф , рок ли ?..., няма куин , няма цепелин , всичко най- добро вече е измислено и изпято , ...AC DC forever Бон, Браян и великите братя Янг , това е .... продажбите говорят !

mai ne vi se nravi a ? )))

Фреди е единствен, няма спор. Нито шоуто, нито звученето ще е същото, но ... това е положението. Надявам се да има утре приятни изненади за феновете.

Фреди си е Фреди, няма две мнения по въпроса. Но хората много бъркат като подценяват Адам Ламбърт - той има изключителен глас. А Куин няма как да умрат, те са от ония вечни неща, които и след 100 години ще вълнуват и ще учат. С удоволствие отивам утре, със сигурност ще е незабравимо!

мнение на менте човек от менте държава за некакви старци в преклонна възраст

Кое е менте, тролче?

Некви са у България... Куин умре, отдвна, от СПИН... Това е се едно надуваема кукла вместо жена. Нема втори като Фарук.

Freddie Mercury - Рожденото му име е Фарук Булсара

Тиии да видиш! След малко че ми обадиш и оти белите мечки не ядат пингвини...

Queen отдавна не са Queen...защото Kраля умря! И няма да се роди друг като него...

Сори, писали сме едно и също. :)

;)