Сюзън Сарандън (69) показа сексапилни извивки

Сюзън Сарандън показа, че може да изглежда сексапилно и на 69 години.

Обратно в новината

Коментари - Сюзън Сарандън (69) показа сексапилни извивки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тея увиснали балкони дори на слепец няма да го вдигне.

Що за мания да влиза човек в разни новини и да обяснява наляво-надясно как не му става.

време й беше да се сети да излъчва сексапил на 70 години, а на 100 години какво ли ще прави

Тя винаги е била секси и мъжете около нея винаги са били много по-млади. Може си го жената, не виждам с какви ви пречи.

Мокрия блян на бабоебците.

Колко много дуднене и обсъждане. Истината е една, ако една жена излъчва фертилност, независимо от годините, тя е секси и млада. Първото, което се хвърля на очи, че жената все още е съвсем истинска Жена и няма скоро да спре да бъде.

Колко истинска да е? С увисналите атрибути, разширената шу#да и свлечените меса си мечтайте да сте истински жени

Никой не говори сега за теб, стига размахва меките си сбръчканости. Говорим за Сарандън и нейното невероятно нежно излъчване, просто е харесвана жена.

Абе и на 80 да съм, няма да ми се чука 69 годишна бъди сигурен :) Ще ми се ще нещо по сочно и младичко :)

69 - ах колко е сексапилно!

Аз съм жена на 68, доста добра фигура имам за годините си. Казват ми, че изглеждам добре.Но каквото и да ми казват аз виждам на накои места отпусната кожа, бръчки, които не ми харесват, абе какво да говорим-младостта си отиде отдавна и няма какво да се заблуждаваме. На тези години-толкова, има и по зле изглеждащи така че да сме живи и здрави пък каквото такова!!!

Е не можеш ти да се сравняваш с холивудските звезди, сори. Просто и манталитетът е друг, всичко...

И защо да не може? Както виждаш, може! Някои хора толкова се прехласвате по "звездите", били те холивудски или родни, че направо забравяте, че и звездите ходят до тоалетна.

Kакво е това същество до нея Майлс Робинс?

Тази и на 18 не е излъчвала сексапил.

Е, на 70 години още ли й се иска?!

Пещерата чесане и чистене, подръжка си иска.

Тя Сюзън рядко пропуска да покаже цици. На всеки, критическата му се отразява по различен начин...

Тя критическата и отдавна е минала... :))))

Те над 30 не стават , вие за 60 годишни секси пенсионерки пишете.

Ти явно не ставаш, не са ти виновни жените! ;)

Сбръчкани с увиснали ц*ци, колко мъже ще се впечатлят от гледката според теб? Друго е нещо свежо между 20 и 25.

Сюзън си беше жена та дрънка, обаче дъщеря и! ммммм..... как се казваше онзи филм с Ал Пачино - Усещане за Жена.

,,Усещане за жена,,- 1992 e римейк на ,,Ухание в мрака,,- 1974год-италиански филм на Дино Ризи . Ева Амури е от брака на Сюзън Сарандън с италианския режисьор Франко Амури. Самата Сюзън има италиански корени по майчина линия- Сицилия или Тоскана.

Firi

Много секси нема що.

Тая дама излъчва сексапил единствено чрез броя на годините си!

Като чукне стотака ще направи първия си XXX филм със специални прожекции в моргите. Току виж са възкръснали дедовците от сексапилизъм.

Над 60 години при жените хормоналните промени са опустошили всичко женско и сексапилно. Тъжно е когато опитват да правят секси впечатление на фона на отпуснатата им и гърчава фигура.

Е ти се изказа! :) Точно при нея няма намек за опустошение точно на Женското. Дали е млада една жена се познава моментално по видимото осъзнаване, че е жена и желанието за живот.

Над 60 години една някогашна красива и сексапилна актриса може да бъде само достолепна. Слава богу, имаме добри български примери в това отношение: Цветана Манева, Бойка Велкова. Останалото е пошло, чуждоземно и комерсиално.

Ако ти не намираш сексапил в 60-год. жена, бъди сигурен, че други могат ;) Бойка Велкова е невероятна и СЕКСИ!!! Нямам идея на колко е, но ми въздейства - ФАКТ! От друга стлана има много по - млади жени от Сюзън и Бойка Велкова, които нямат грам сексапил! ;)

Ти некрофил ли си?

Не ме разбра правилно, но ще задълбоча обяснението: след климактериума за всяка жена е ясно, че трябва вече да набляга на други достойни черти от характера и външността си. Да натрапваш сексапил над 60 е проява на лош вкус и липса на въображение. Лош ПР за Сюзан в случая. Иначе има една реклама на парфюм със София Лорен и "синовете" й (по сценарий): определено е привлекателна, но не натрапва сексапил.

Тази Бойка Велкова не я знаех, но когато я видях в Гугъл онемях. Тя слага Моника Белучи в джоба си! Не се сещам за друга такава красота сред нашите актриси и въобще известни особи от всички възрасти. На всички снимки е безупречна, като целуната от Бога. На 58 години......

Чаровна.....

Няма лоша реклама...

Добре със затворени зъркели

То хубаво я тресе закъснял климактериум ама що и се връзват на акъла се чудя аз.

Супер е за годините си ... и си има някакво излъчване което малко жени днес го имат .. пластмасовата красота омръзва бързо ...

Да, супер е - че е доживяла ерата на Фотошоп-а!

И аз да имам пари/много/винаги ще изглеждам сексапилна.Всеки иска да изглежда добре,защото старостта е гразна картинка особено у нас.При тези убийствени доходи,които стигат само до казана,какво се чака?Това не е въпрос с повишена трудност.

Не, няма да си сексапилна от многото пари. Важното е да има човек до тебе, който да те намира за такава както и да изглеждаш. А Сарандън все повече става за смях - много младо гадже, порно филми...

Хахахах, тя на 20 като е била не е била сексапилна, пък сега като е на 69 ли?

Представям си какъв си орунгел, но си взел да пишеш за жена, която изглежда супер дори на тази възраст. Това твоето завист ли е ;) ?!

Абе.... Заебете тая работа