Най-доходоносните актьори на всички времена

Най-доходоносният актьор на всички времена е Харисън Форд. Следват Самюъл Л. Джаксън, Морган Фрийман, Том Ханкс, Робърт Дауни-младши.

Обратно в новината

Коментари - Най-доходоносните актьори на всички времена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси тъпотийте !

в челната тройка забелязвам двама от онези, на които тазгодишните оскари им се струваха много бели.

:) Е, добре де, тези филми (дето са доходоносните) без жени ли са снимани?

Все става въпрос за бързо смилаеми, поп-корн блокбастърчета. Истински стойностните филми не са напълнили чак толкова много нечия касичка, но остават за винаги в сърцата на хората.

Ама сте ми разбирачи тука по форумите... Киното не е само изкуство, а и бизнес. Филмите, въз основа на които е направена тази класация, са правени, за да генерират приходи. Благодарение на печалбите от тях после студията могат да отделят едни милиони, с които да финансират няколко наистина качествени филма - такива, които никога няма да си върнат вложените средства, но ще достигнат до душите и сърцата на хората. Това е съвременният бизнес-модел на киното, проумейте го най-накрая. Затова и тези актьори са важни, дори и да не блестят с феноменални превъплъщения. Ако ги нямаше тях, нямаше да ги има и фестивалните филми.

Ех смешко, смешко - "МНОГО" големи филмови критици и специалисти го играете, никому неизвестните форумни мишки! Точно пък Харисън Форд, толкова харизматичен и симпатичен актьор, дето играе толкова естествено, без грам поза, в култовите ролите на Индина и Соло, със сценарии и режисури на Спилбърг и Лукас е няма кой да го бие! Колкото и байно да се напъваш за "стойностно" и "ценности", тези поредици са ги гледали вероятно най-много хора по света изобщо в историята на киното, както малки, така и големи, убеден съм и интелектуалци и полу-неграмотни и всички са ги запомнили с нещо завинаги! Ама нали обичате да демонстрирате все една "възвишеност" без покритие и умрете да си четете глупостите в публичното пространство - простено ви е :)

JsT

Такива класации са безсмислени. Преди 20 години парите които се изкаваха от филмите и кината бяха знчаително по-малки. По същия начин един Христо Стоичков изкарваше от футбол в Барселона по-малко пари отколкото всеки един играч на Лестър.

Така е. Навремето мафията събра рекордна сума и купи Марадона - най-великият играч на света, който направи шампион южен отбор за първи път! И тая огромна, колосална сума нямаше и 10 млн...

Като се съди по типа на ролите и филмите, които са донесли най-големи приходи в САЩ, се оказва, че американската нация се състои основно от непораснали деца и тийнейджъри , т.е. от примати по манталитет, които реагират първосигнално - на трясъци, светкавици, диви гонитби, минижупи и цици. Няма как такава нация още дълго да ръководи света.

По цял свят хората са едни и същи, така че не давай такива глупави крайни оценки. Всичките тези актьори с техните филми са давани по цял свят, и навсякъде са събирали най-големи приходи.