Какво не харесват мъжете в жените

Анкета разкри какво у жените дразни най-много мъжете - "патешките устни" и цупенето, дългите нокти, тежкият грим и бабешките шалове.

Обратно в новината

Коментари - Какво не харесват мъжете в жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Темата е от преди 20 дни, случайно надникнах вчера и драснах, а "другаря директор" е дебнал мъртва тема неотлъчно, сутрин, обед, вечер, нощем, призори, и пак и пак, и пак, и пак.... докато засече нов коментар и МОМЕНТАЛНО се включи пред аудитория 2-ма души! :DDDD хухухуху, кеф И на всеки коментар е писал по три отговора, гиди безработнен нещастник :) Не си юрист, не си сънувал, защото те, дори и тъпи, поне са прагматици. Не хвърлят усилия да се афишрат. Никой не вярва на форумни клоуни и хората ти се смеят. Ако имаше поне 1 грам акъл, можеше да се сетиш, че тук никой, никога, с нищо не е парадирал. Пък тези от нас, които имаме с какво да се хвалим, съвсем предпочитаме да сме в сянка и анонимни. Защо да се доказваме пред "плъхове и вуйни, нали вуйно? И не се отмятай от неграмотността си, твоя си е :) Важен показател. Аз на твое място щях да потъна в земята. Вчера си викам: да не му докарам инфаркт на човека, ебаси резила. Но ако досега не си забелязал, неграмотността ти е в основата, и от там нататък се руши всичко. Затова нямаш нищо постигнато в живота и градиш имидж в дупката на дирника. Почети, поучи, па може и да те вземат някъде, да не скучаеш. Е, успя да насереш, аз се изнасям. След месец пак, ти си драскай душко :))

Хахаххаха... Много се радвам, че съм те профилирал добре, душко. Няма да спреш, а аз точно на това се надявам. Такива ми трябват за забавата.:))) Първо си написала коментар две страници "А4", което очевидно е плод на енергията, която ти дава алкохола, а и много държиш на мнението ми - нали други в темата няма. Благодаря ти за фиксацията върху моята особа, но не си ми интересна - едва ли и на някой си. Не си надниквала в темата 20 дена, ама вчера си писала в нея? Как така?:))) Следя темата викаш... Щото от когато беше актуална до вчерашните ми постове има около десет дена...:))) А и нощем и призори? Къде? Цитирай час. Или за теб, загубилата трудовите си навици заради трайна безработица призори е около 10:00 ч., а нощем е от 20:00 до 11:00 ч. Мен жена на легло ме чака - не съм като теб да бия катерицата.:)))) Поредната ти алогична простотия, която не може да изненада никой, освен майка ти, вероятно. :))) "Гиди недонадрусана лелка" те нарекоха по-долу. Ясно е, че си тотална щета-пиянде, ама поне нещо по-различно като стилистика не можа ли да измислиш от "Гиди безработен".:))) Ясно е, че през живота си Декларация 1 и Декларация 6 няма да подадат счетоводителите ти, защото просто за нищо не ставаш, камо ли за работодател. Ама защо е тази завист?:))) Утре ако го докараш до болница ще се лекуваш с моите данъци и моите здравни осигуровки. Дано не ти се налага, де.:)))

Че съм юрист ти е ясно като слънце:))) Писах по-долу, че това, което ползваш и наричаш с думичката "ник", както новодошлите в големите градове селянки, като теб се изказват, дали е регистирано или не е все тая ако не включва поне име и фамилия. Който иска да се афишира, ще го направи с трите си имена: адв., инж., д-р. Иван Георгиев Димитров, с аватарче със снимка. А не "Мъж"...:))) Как точно се афишира някой, който не се "заявявя" с истинското си име. Естествено, че си бие майтапи, а който е лабилен му се връзва....:))) Някои си играят на игри в мрежа, някои си играят с тъпанари във форуми. Да, за теб говоря.:))) Та ако някой се смее - няма лошо. Никаква логика, никакъв усет кога те поднасят нямаш...:( Никой тук не бил парадирал...:)))) То не бяха Роксани, то не бяха От Лондони, то не бяха Веселки от Малта, то не беше чудо. Всичките регистирани. Всяка търкаща подовете и сменяща памперсите в чужбина и обясняваща на сънародниците си как има машина за миене на съдове...:))) "Ние, които имаме, с какво да се хвалим..." - значи парадираш!:)))) С какво си по-различна от цитираните от мен карикатури. С нищо...))) Що се касае до моята "неграмотност", ясно ти се обясни, че има среда и среда. За проста селянка като теб няма да си сложа бялата риза с двоен шев с ръкавели "Дюпон", да си вържа двоен уиндзорски възел на вратовръзката "Бос", да си обуя чорапки и бельо "Келвин Клайн", да нахлузя "Бали", да се напръскам с Том Форд и да се обръсна гладко. Просто ще наметна халата и отдолу няма да сложа и едни гащи. Защото си прекалено безинтересна, евтина, незначителна и дори едно заяждане не можеш да заядеш като хората.:))) Имаше във форума наистина дами - с тях ставаше разговор, спор, аргументирани, иронични, жени с интелект... Ти си абсолютен беззъб женски пес.:))) Не съм казал кучка, защото и кучките могат да са готини. Ти не можеш...:))) На всички е ясно, че си недолюбената лелка "жена ЖЕНА", която беше разбита на пух и прах от мненията на останалите в темата.:)))

И спри малко с това "издрскаш", "изсраш", "насра", "изср". С всичките псевдоними, с които пишеш употребяваш глаголи свързани с дефекация. Ясно стана на всички, че те мъчи хроничен запек, ама не отива на същество от женски пол такъв речник. Бая си гнусничка отстрани.

Защо се заяждаш, г-н юрист ? И жените не харесват много неща в мъжете, например нечистоплътност. Мърляви, вмирисани мъже по улиците, затова пък с голя-я-я-мо самочувствие. Но просто не може нито без едните, нито без другите. Засега.

Гледам....страшни полемики на тема "грозно ли е с надути джуки или да", стигнало се е до съдебен спор, юрист се е намесил. Какво да се прави, джуката може и да е символ на престиж в порноиндустрията, но за мнозинството е отживелица, тъпота и грозен кич от ерата на чалгата. Хората си драйфат червата от всичко наподобяващо това, а любители са единствено застарели чички с носталгия по младостта.

Н'яква страшна комплексарщина - единия работодател с 4 вишута, а опонента с 4 езичета. Не се стърпях да ви напиша какви жалки отрепки сте.

Комплексари, не комплесари, децата ви идват да се молят за работа при нас. Малкото образовани работодатели останали у нас...:)))) И я работят. С години, защото другите работодатели са като вас - не са и чували за Кодекст на труда, ЗЗБУТ и т.н. И са в сивия сектор. Нещо по темата, овчев/а?

Колкото и да мрънакате, болшинството от жените с възможтости си оголемяват устните, макар и леко. Почте незабележимо. И то жени предимно над 40 г. И за нас мъжете това действа много привлекателно. Ако не ви харесва - оплачете се на проектаната - Господ.

Я да ти се разяснят някои работи, че очевидно в Трета сменна не сте имали време... Устата на жената символизира половия и орган. Заради това и жените ползват гланц за устни и червило - за да се направи аналогия с набъбнала и зачервена и овлажнена вагина. Консултирай се с който искаш сексолог по този въпрос. Жени с тънки устни, ги оголемяват изкуствено, за да препращат към сексуални аналогии мъжете, които имат честта да виждат само лицето им. Просто е. Но не и за прости хора. Това, разбира се е приемливо само за жени от низката и долните части на средната класа, както и ти писаха по-горе.

въобще не ми пука какво харесвали мъжете. Живота си е мой, а не на някой сопол на улицата, чието мнение би трябвало да ме вълнува.

Умрял е някой за сополивата ти неподдържана зурла. Да те... и у еманципатката.

Напишете и една статия какво не харесват жените в мъжете? - неподдържани мъже с кореми, мъже с потници, мъже с чорапи и сандали, мъже, които миришат на пот, мъже, носещи анцуг като всекедневно облекло, мъже с просташко и вулгарно поведение и говор, които си мислят, че със скъпа кола и пари ще компенсират всичко друго, мъже, накичени с много ланци и т.н.

Послъгваш малко нещо, ми се струва. Всичко, което си изброила е напълно простимо, когато съответния индивид е овластен, известен или най-малкото финансово добре осигурен. Веднага ти давам пример - Шиши Пеевски, Флавио Бриаторе и т.н.

бягай да рупаш маруля.Темата не е по твоята част.Ти не си нито мъж,нито жена,а просто един хибрид.

Бих добавил и татуировки, които обхващат големи повърхноси от кожата. Заприличва ми на ЗМИЙСКА кожа. Не мисля, че има много нормални мъже, на които ще им хареса това. За мене това е направо отврат.

Поредната женска заблуда. Много е възбуждащо даже. Проблемът е, че като мине жената 40 г. ще стане нещо страшно, та не бих го препоръчал. Но на младо гадже дига акциите мнооооого. Най-малкото показва, че е фриволна и търси неангажиращи контакти - заради това го е направила, да привлича вниманието. Както и разните му там пиърсинги. Но това наистина си е за леки жени, да не кажа професионалистки. Не случайно вече всички порно звезди са с поне 1/3 от тялото покрита с татуировки.

"Вдига акциите многоооооо" "ама доде е млада" "ама само за ебанье" Как така хем евтинджос, хем с вдигнати акции :DDD Абе имайте малко самоуважение и, ползвайте си ги, но спрете да титуловате проститутките

Мъжете не харесват жените да хитруват и да се правят на маймуни. Несериозно и неподходящо е. По-високото образование би решило отчасти женските проблеми.

Абе Юристчето защо не се е изказало тука? Язък, че се е напъвало четри пъти за висшето :))

Изказал съм се, бре, отворко/ке пред екрана. Дал съм "плюс". Мишок.:)))) Сив и с овиснала малка спаружена опашка. Или цици и задник:)))

Психологията е доказала, че използването на умалителни се прилага, когато нещо те плаши и искаш да го смалиш, умаловажиш. Толкова ли те е страх от истината, която споделя "юристчето".:))) А, вуйне?

Luna, имаш ли некоя снимка на теа женските от последнио вид, дето си ги виждала? Метни некоя, че не можем си го представим бе, мацка...

Аз харесвам в жената: 1. По-големи пред по-малки устни, в рамките на нормалното. 2. Дълги нокти. Лакирани. 3. Тежък грим (само вечер). Лек през деня - пудра, спирала, червило. Не ми харесват негримирани жени - приличат ми на болни. 4. Жени, които се правят на невинни - супер! 5. Изрусяват косата си до бяло. Подмладява визуално. За жени до 35-40 г. След това вече наистина е смешно. 6. Много харесвам импланти в устните и гърдите, особено ако дамата няма устни и гърди по рождение. Разбира се в рамките на това да има нормален бюст, за да не прилича на 15 годишна. За задните части тук в България не съм имал възможност да тествам и нямам мнение. 7. Естествено, че както и вие дами, и аз бих предпочел жената да се облича както на мен ми харесва, както и на вас би ви харесвало мъжът да го прави. Поредната мноооооого, ама мнооооого слаба статия. Отпускарска една такава. Обидно подмазваща се на женската аудитория, подценяваща интелекта й, и игнорираща истинското мнение на мъжете.

Това си е твое мнение. Има много мъже, които предпочитат естественото. Примерно, по-малки добре оформени гърди пред чалгарски футболни топки и естествени устни пред патешко-подобни такива.

Че има, има, ама не са футболисти ...

Че мое си е де. На кой да е? И на още няколко откровенни мъже, посмели да пишат в кокошарника. Аз ясно съм написал, че ако се правят корекции на бюста те трябва да водят до ЕСТЕСТВЕН вид на гърдите - в т.6. За устните съм писал, че харесвам по-плътните пред по-стиснатите - не като на порно звезда или чалга певица. А ако трябва да избирам пред "патешки устни" и "устни кокошо дупе" - петешки да са! Правиш се на неразбрала, ама той живота ясно показва мъжете какви жени харесват. Една статия не ви решава проблема и никой мъж няма да принуди да не харесва хубавите жени с приличен бюст, големи устни, добре и подходящо гримирани, с лакирани дълги нокти, хубава изрусена или боядисана черно или червено коса. И да, които чат-пат се глезят и правят на невинни, а не на мъже-терминатори-феминистки. С три висши съм между-другото. Реализиран съм в живота и красивите силни жени не ме плашат. Защото красивата жена е силна - тя има самочувствие. Който иска в къщи жена-мъж, която на нищо не прилича, защото така му е удобно и за да не я търсят други мъже - негова работа...

Всичко естествено е най-красиво. Формата и големината на устните ,винаги е в контекста на форма и големина на лице,скули,нос,чело и гъстота и дължина на косата.Плюс това филърите премахват чувствителността.Жените не усещат нищо с устата си,която иначе е с много нервни окончания и от там много чувствителна.това означава,че всички ласки с уста са фалшиви.Тоест платени или изкуствени. Дългите нокти са грозни и нехиенични.добре оформения маникюр е семпъл чист и отново съразмерен на повод,възраст и форма на ръце и пръсти и тен на кожата.Другото е селски кич. Тежкия грим е само за жрици. През деня е глупаво да ползва нещо друго освен червило или гланц за устни и очна линия и спирала за очи. като свали фон дьо тена пъпките и грозната кожа,която е отдолу и е истинска ще ви върнат обяда. Изрусяването и екстеншъните за коса вече е модно само в циганските махали,защото бялата кожа е отново на мода ,а тя стои по-добре с по тъмни или кестеняви нюанси.Екстеншъните са проскубани на живо. Всички импланти на гърди,дупе и т.н имат срок на годност дори скъпите за около 2-3 години следва подмяна.След няколко такива интервенции освен грозни белези от непрекъснато рязане и умъртвени нервни окончания и ефекта на найлоновата торбичка ,отново тъпа и отречена вече мода,която върви във чалга средите в бедни страни като нашата. Вече се правят конкурси за естествено големи гърди и дупета. Съжалявам но си ви представям леко мургав,леко ром,леко прост и много чалга.

единственото, дека ми остана, е да го доутрепем тоя, да се не мъчи. че ти направо го размаза... :)

Не съм и очаквал по-различна реакция - все пак сте в най-добрия случай в абсолютна невъзможност за изпълнение на съвременните критерии за женска хубост. И аз си Ви представям над 40 лазарника, захабена, неподдържана, незабелязвана, поради мързел или липса на финанси. Няма да Ви обиждам, защото очевидно аз съм Ви засегнал и поста Ви е самозащитна реакция. Желая Ви повече реализъм. А това, което сте прочела, щете - не щете, ще го запомните. Всичко естествено е красиво казвате... Кариесите и грануломите са естествени, кривите зъби също - не ходите ли на зъболекар, шини като малка? Космите по краката и подмишниците също са естествени - не се ли обезкосмявате? Потта и телесните секрети също са естествени - не се ли къпете, не се ли подмивате? Инфекциозните заболявания също са естествени - ако заболеете от цистит не го ли лекувате? Ушната кал е естествена - не си ли миете ушите? Миенето на зъбите е неестествено, според много хора е дори вредно - не си ли миете зъбите? Подстригването и фризирането, както и миенето на косата не е естествено - да разбираме ли, че косата Ви не е пипвана откакто сте излязла от утробата на майка Ви? Спортът не е естествен... Компютърът, с който си комуникираме също не е естествен. Той е направен за човешко удобство и е спорно доколоко води до нещо добро. Мога да продължа още няколко десетки хиляди знака. Има ли смисъл? Като ще сте естествена поемайте по пътя на Йоан Рилски. Ако го знаете кой е, де. Иначе Ви е спорен авторитета да определяте къде почва и къде свършва естественото. Causa perduta сте отвсякъде...

Пътувала съм доста. Само и ЕДИНСТВЕНО в България мъжете намират негримираната в ежедневието жена за "болна" и "безцветна", свидетелство за ниска култура и пошъл вкус. По света жените от най- ниските прослойки се мажат ежедневно с изобилни гримове, жените с богатство и класа през деня и при отсъствието на повод излизат само с хубав крем на лицето и един ествен гланц на устните. Жената с класа е семпла, ненатрапчива, има скъпи аксесоари и бижута и семпли дрехи, не носи грим през деня, косата е в цвят близък до естественото, при никакви обстоятелства не си поставя силикон никъде, но използа кремове за лице и тяло по- скъпи от чифт "гърди" в Бг клиника. Вашето мнение, годподине, показва вкус към типичната Бг шафрантия - има всички атрибути на фолкаджийка от редова кръчма, но се представя като мило, естествено момиче. На това му казваме "Бг стандарт", извън нашите ограничени вкусове по света битуват други идеи и други възгледи.

Пътувал съм доста. Разбирам болката Ви, че сте семпла. Мъжете никога няма да харесват семпли жени. Ще са им симпатични, ще се женят за тях, ще им правят деца, ще отглеждат тези деца, даже може и заедно да са на смъртния си одър. Но няма да ги ЖЕЛАЯТ ИСТИНСКИ. Съжалявам. Но това вие си го знаете.

Британската кралица-майка къде сте я виждала без грим, бе лелче? А Ангела Меркел? Хилъри Клинтън? И не почвайте да се измъквате какво е грим и какво не е. Говорим за всчки от вашите кремчета нататък - пудра, фондьотен, червило, спирала...

Тези цитираните дами за вас са явно са ниЗка прослойка, вие очевидно се имате за виЗока прослойка. Защо няма нито една тяхна снимка, на която да не са гримирани?

Миризмата. Има жени-комети (в интерес на истината - и мъже), така солидно напарфюмирани, че предизвикват моментално алкохолно опиянение, с логично следващ повик за повръщане.

хибрид.Бегаааааааааааааааай!!!

Да се досетя ли? Консуматорът на добре балсамирани трупове разполага примерно с 1 настолна машина и 2 тутурутки, а?

абсолютно надеждна представителна извадка по този въпрос има във форума на рубриката ЛАЙФ на ДИР.БГ. просто некой учен, отучен или обучен трее се зарови из форума и че придобие пълна представа ккво точно не харесваме у жените. ;)