Топ 10 на най-красивите кралски двойки

Класация на списанието "Auf einen Blick" подреди 10-те най-красиви кралски двойки.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-красивите кралски двойки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен най-красиви и естествени са испанците...на фона на днешната ситуация в която всеки , който има пари е неземно красив...

само ако има генетична аномалия може при светлооки родители да е тъмнооко дете - ама по скоро майката е друга , защото малкия все пак прилича на баща си ;)

Не знам кой са най-красивата двойка, но гледайки в очите на бретанската двойка си личи че им е добре заедно /особено в очите на Уилям/

Аз отдавна го коментирам , че бебето е с кафеви очи , а това е невъзможно според законите на генетиката при тези родители

1% е вероятността

Че той е като пооплешивяващ гризач. Кое му е красивото. По мое мнение шведите София и Карл Филип от снимките са най-симпатични. И кралицата на Бутан, която поставям на първо място, но тук никой не я е поставил.

Най-приятно излъчване имат Бурбона Филипе и журналистката Летисия. Много хубава двойка .

Половината двойки изобщо не са кралски, ама, хайде да не задълбаваме в особеностите на превода. Но класацията е странна, защото не присъства кралската двойка на Бутан, които, ако не са първи в подобни листи, са поне втори, след Кейт и Бил.

нали британско допитване до жените определи, че за красиво и секси намират червинената. как тоя ще е красив тогава. от предното изследване и публикувано от дир разбрахме че ръждавия хариту е красив и секси. готови бяхме да го поопънем. сега брат му. моля ви кажете последно кой е красивия, ако и двамата сичко е ок скачаме и на двамата братя, доколкото издържат издържат.

Най-чаровни са Фелипе и Летиция. От изброените само Кейт ми харесва.

Браво, браво. Продължавайте да пишете за кралски особи и да ни връщате в Средновековието. Предлагам да върнем и крепостничеството официално, щом на някои толкова им харесва да живеят в този период от развитието на човечеството.

А къде са ония сладури от Бутан ?!!! Тия .... нещо не ме кефят :)))

На мястото на принца!...

Уиляем е със сини очи, Кейт със зелени, принцът с кафяви, нещо уравнението не се получава. Да не е помагал някой?

не е уравнение, а сложна генетична функция с много променливи

Да видим Кейт от близо, но ако действително е със зелени очи, дваж повече завиждаме на принца, защото е казано, че жените със зелени очи са пратени от Господ и са много слециални, а мъжете до тях трябва много да внимават!

Но тъкмо защото жената е слабото звено, не трябва да пожелаваме жената на ближния, особено ако тя е задомена.

Към дъщерите на Ева, които нямат зелени очи!

Не е сложно- майка и баща със сини очи, детето няма как да е с кафяви. Вслучая майка със зелени очи и баща със сини, детето да се роди с кафяви е 1% почти НЕвъзможно на практика. Някой е помагал очевидно, не на бащата със сигурност.

Дали не е замесен принц Хари!?Хаха...все кралска кръв.

Нормално да има омешване. Все пак са далечни братовчеди.

С огромно нетърпение очаквам класацията на най-красивите царски двойки.

Не съм се задълбал, ама този плешив и грозен Уилям кой го определи за N1?

Испанското семейство е много по- симпатично. Лейди Даяна също много по-приятно и естествено излъчване от порцелановата изкуствена Кейт.

ПИПО

След генерации на кръвосмешение, се получава това. Лично аз ненавиждам хората да се определят на красиви и грозни, но да се лансира един Уилям като "красив" ми идва малко много. Разбирам че се прави пиар на кралските рептили и съм сигурен, че са пълни с достойнства, но красотата не е една от тях.

Абе, това "крале", "кралици", "принцове", "прицеси" не е ли малко архаизъм, анахронизъм, олигофренизъм...!?

Повечето, да не кажа всички, са с представителни функции, т.е. маркетингов продукт

Да, но този "маркетингов продукт" струва доста на държавната хазна, респ. на данъкоплатците.

Добре ,че са принцеските.. Това най красивите ДВОЙКИ- означава, че и двамата са красиви.Да ме извинявате, ама в някои случаи /да не кажа почти във всичките/ мъжете сааа.....

Принц Уилям е красив?!!!!

Красиви друг път.Може да се каже,дори безлични.Ако не са стилно облечени,не представляват нищо.Дори са страшни.

то да не са ти Петко и как се казваше неговата, родителите на Доменик...то красота, то финес на талази... пък Пайнера и първата, втората, третата и там шестнайсетата съпруга какви са красавци...ще ми показват тук някакви си Кейт и Уилям...

Харесвам да дават за пример хора постигнали нещо с ума си, усилията си, примера си, допринесли за благото на обществото. белките и златките няма да ги обсъждам, те даже са вредни, ама чуждопоклонничеството на някакви двойки, които освен да се снимат и ходят на приемии и светски събития нещо правят ли.?

Е те всичко на всичко са 10 ?!

Нещо като класация за най-красивата Кейт Мидълтън

Уилям е далеч от представата за красив мъж.

В Топ 10 на най-красивите кралски двойки, попаднаха всички 10 кралски двойки ....

Tочно казано...

Поради недостиг на кралски двойки, класацията е допълнена с принцове, принцеси и всякаква "аристократична" бутафория.

Монархията е отживелица, но както и да е. Ако трябва да коментирам винаги съм харесвала Монакското кралско семейство. Принцеса Каролина като млада е изключително красива. Дъщеря и Шарлот и синовете и са много симпатични. Шарлот ми беше любимка понеже сме наборки и яинаги съм се възхищавала на красотата и. Но външният вид не е всичко...