Миранда Кер показа прелести на плаж в Малибу

Манекенката направи вълнуваща фотосесия по бански в Малибу, Калифорния.

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер показа прелести на плаж в Малибу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, човек като чете коментарите ще каже, че всички мъже тук спят със супер красавици, по-съвършени и от топ моделите на света. Злоба, злоба....

Леко ми е мазничка за моя изтънчен вкус.

хахаха видях и циците! Иначе не е готина!

Шилo

Прелести ли? Къде?!?!?

му на черния,този който я полива с кофата, сигурно я пори като риба с някой 30 сантиметров.

Следващия път да си покаже фалопиевите тръби и яйчниците

А прибирайте я тая у някой чекмедже бе хора...Два дена я гледам тая мазна па-ча, то страхова невроза развих...Ади нема нужда, все да сме виждали хубави жени, кво ми натрапвате тая лоена филия...(ядосах се)...

Пейчева, това си ти. Не ни пробутвай твои снимки за Миранда Кер. А, разликата между хубавата и грозната жена са две ракии или два дни въздържание. При тези обстоятелства и ти да си и Миранда, еднакво ще го отнесете.

Действително - въпрос на вкус, но аз не я харесвам. Гласувайте!

Ми... добър ти е вкуса...

На жена ми са по-хубави. Макар и на малко повече години. Ма нали не си вади хляба с тях, си им казваме цици, дупе, пъпче и т.н. На Миранда - прелести! Пф-ф-ф-ф!

са и толкова хубави,що не я пуснеш да работи?

На таквази убост, даже няма да го извадя.

На това моме му трябва малко по-голямо дупе .

Какви снимки в море бе ? Малибу е на тихоокеанското крайбрежие . Океаааан , не море !

Льольо, хубаво е, че си млад, и имаш време да поправяш и растеш. Желая ти вяра, мъдрост и споделена любов! Зелен си бил да се огледаш о някое обикновено момиче от твоя професионален кръг, че да си скопосате истински свят за двама. Всички, обаче, трябва да си изядем торбата със сол, преди да ни озари сладостта на прегърнатите сърца. Захарчето на любовта с прегърнати глави има златен целофан, ама е с диетичен вкус!

Той не иска обикновено момиче, а като всеки богат мъж иска жена трофей. Жена, с която да се показва, да приковава мъжките погледи. Този има вид на смотянак, предполагам в училище е бил зубър и задръстен и едва ли момичетата са му обръщали внимание. Сега вече има пари и може да навкса. Какво по-добре ще начеше мъжкото его от световно известен топ модел. Тя и без да е известна хваща окото. Няма как да не е атрактивна и впечатляваща най-малкото заради ръста, който веднага я откроява от тълпата. Има изящни и дълги ръце и крака, хубаво тяло, сладко лице.....хваща окото. Но това, че е известна е бонус. Та така Еванчо, чеши си егото, иначе пак си е същия смотльо, но вече с пари и атрактивна жена. Тя си гледа интереса, а той вероятно сбъдва детската си мечта.

Mнооуу, тъпо коментарче!!! 3ависта, ще те убие бре, брато!! Aма, ти си от лошият мат+рял!!!;))

Това да правиш морска фотосесия и да наемеш работник с кофа си е уникално :)

....аз, съм работник бре иванова,....наеми ме, да те лискам с кофата!! ;))

бая е наляля за манекенка, да вземе да отслабне. така и лицето й няма да е така кръгло, в момента е като питка

Хубава и нежна е, но много сладникава. Въпрос на вкус. Ако говорим обаче за сексапил - Адриана Лима форевър. Няма по-горещ модел от нея. Има красота, сексапил в големи дози, перфекто тяло. Абе всичко, което един мъж желае. страхотна е

Кво говориш, Лима е друга бира....знойна бразилка. Един познат, който има опит с бразилки ми беше казал, че който не е бил с бразилка в леглото нищо не е разбрал от тоз живот.

Чесно казано не знам по какъв начин биването със знойна бразилка в леглото ще ти помогне да разбереш този живот. Аз мисля че тези работи стават по друг начин не с такъв консуматорски суетен подход.

Александра Дадарио - това е жената. Скромна и красива.

Отвратително питчесто лице, блях. Тоя няма ли очила с по-силен диоптър!!?

Hа третата снимка, като я гледам как е позирала,...скоро работника ще "фърли" кофата!! ;)) хахаха...

Ще и я нахлупи на главата по скоро за да и скрие грозноватото лице, щото от врата надолу става много добре. Но няма брадичка, никога не е имала, долната и челюст е спряла да расте в трети клас

Бахти фото сесията, щом не си показва джанката, значи е вятър работа

- Създателят на "Снапчат" Еван Шпигел (26) е щастливец, след като тези дни подари на Миранда голям годежен пръстен и тя каза "Да" - Не е сигурно...

но май не е глупав като Джони Деп. ще подпишат предбрачен договор, според който при раздяла тя няма да получи нищо. Иначе казва, че нищо няма да й липсва докато са заедно.

Тоест ще го направи милионер и няма нищо против, балъка

Много е сладка, верно малко кръгло лицето, особено като е качила килца, но има сладникава муцунка. Като сладко бебоче е, бузесто и чаровно с трапчинки. Много е сладка и с много хубава кожа. Порцелановата кожа е най-хубавата и бавно старееща. Малко жени я имат, късметлийка е.

Ангели, ангели.. Обикновени жени. Не е лоша, разбира се. Но и по улицата често виждам адски красиви жени без да са известни.

Програмист и манекенка - странна комбинация. Но всеки мъж, дори и най-умният, оглупява при вида на дългокрака и съвършена хубавица. Нагона командва разума.

На тоя акъла му е в софтуера. Голяма греда удари с тая боза.

позакръглила се е и е много женствена и секси. в лицето си е като момиче. честито на щастливеца.

Хубавко телце и кръгличко личице без никакво излъчване :(

Е как бе Ванка, има излъчване на прясно изпържена мекица, недей така...

Създателят на "Снапчат" Еван Шпигел е на 26 години.

Тва като Зукърбърг дето в колежа се бил сетил и хоп милиардер. Аре стига приказки за лека нощ

Ей, дира, как 36 бе, моя годеник е 26. И аз съм щастливката, хем по млад, хем по богат, че и симпатичен. Иначе силикона ми е много малко, че нямах хич.

Не знам дали е ангелска усмивката, но със сигурност е много мазна...Като вървя из града, виждам къде-къде по- красиви млади жени и момичета тук в България, ама нали не са били женени за Орландо....кой да ги забележи...

Хайде стига с тази изтъркана реплика, все ще се намери някой да я напише. Аз пък виждам ниски и късокраки девойки с виснали д.пета, не много стройни, с целулит и кофти кожа от млади. Къде ги тез дългокраки изваяни хубавици под път и над път?

Кой какъвто му е критерия, аз харесвам стройни и дългокраки и ги виждам да всяка крачка, ти ако си падаш по по- охраненки....нормално е очите ти да виждат такива...