Мика Стоичкова се омъжи?

Дъщерята на Христо Стоичков качи снимки в "Инстаграм", които загатват, че се е омъжила за приятеля си Айкут.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова се омъжи? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква сватба не е имало, ожени се сестра й а Мика роди, виж ти какви неща стават при "богатите и модерните" момета. Нейния е турчин а тя не е, сватбата е невъзможна според някои традиции. А това че МИЧЕТО е родила, голямо геройство няма що, "патриота" Стоичков е станал дядо на турче, той иначе отдавна се е отказал от България и националния отбор, отдавна каза че се срамува че е българин, а пак виси тука че и реклама му дадоха за пари в която с "гордост" казва че е българин...Направо са жалки и смешни и защо не се скрият някъде с техните цигании и нахалство.

Аз страдам неутешимо! Какво не харесаха у мен, така и не разбрах!

Глей'те ся'. Ако че пикая прав, и аз се омъжих.

Сега тая жена кво ше роди - българин или турчин.Мойот интилект не мое да намери кво е решението значи

да се лъжем.Мика има адски отблъскваща аура.Затова не я харесват хората,каквото и да направи.Лично на мен ми идва да и седна на лицето и да и пр.дна в устата,всеки път когато видя нахилената и физиономия.Съшото изпитвам и към татко и.Но на него смятам,че някой жираф трябва да му пр.дне в това,което наричаме уста.

тия дни и гонзо ще се омъжи..., ако приятелката му Кирчо го вземе... кума ще е Наско Раев, дано не припадне от вълнение. Горчиво!

Чакай бе,не беше ли Цецо приятелят му?

Млади, красиви, влюбени...какво по-хубаво от това?! Желая им щастие!

Ма вие българите верно имате огромна нужда да оплювате. Съвсем добронамерено питам: за коя публична личност искате да ви уведомяват? Кой не ви е противен или противна? Може ли някой от вас да даде поне пет имена, за които ще му е приятно да чете новини и няма да им се дразни? М?

Ние, българите, нямаме нужда да оплюваме, а просто не обичаме някой да се самоопределя като "публична личност" на гърба на баща си. Христо Стоичков е публична личност, със своите успехи и заслуги. Тя по случайност му е дъщеря и...дотук, само толкова. Нищо свръх, още пък по-малко интересно.Самопредлагането й и саморекламата й в медийното пространство са смешни. Но, тя ,горката не го знае, за съжаление.

ПОПИТАХ ВИ ЗА ПЕТ ИМЕНА, ХАЙДЕ НЕ ПЕТ, ЩОМ ВИ Е ТОЛКОВА ТРУДНО - ХАЙДЕ ПОНЕ ДВЕ - КОИТО НЕ ВИ ДРАЗНЯТ И СА ИЗВЕСТНИ! ПОД НОВИНАТА ЗА КОИТО НЕ БИХТЕ СЕ ИЗХРАЧИЛИ, КАКТО ОБИЧАЙНО ПРАВИТЕ. ЗАДАВАМ СЪВСЕМ КОНКРЕТЕН И ТОЧЕН ВЪПРОС, НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ ЗАЩО МИКА ТИ Е ПРОТИВНА, НА МЕН МИ Е ПРЕЗ... ЗА МИКА. ОТГОВОРИ МИ НА ВЪПРОСА С КОНКРЕТИКА!

че си тръгнал акъл да раздаваш айде марш, не ти е мястото тук при нас

Бяла риза с папионка, къси гащи и еспадрили. Цвета на нацията!

Ицо, Ицо ..... до къде я докара, брат?! Да те е срам да кажеш, че имаш дъщеря .....

ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК

Ейййй, стига с тази злоба, какво ви интересува произхода на момчето. Дори и от марс да е , да са живи и здрави.

Дреме ми

Айдук и мотика

Тоя Айкут всъщност е по-хубав от Мика! Обективно е така, не си кривете душата.

Ей за зелена карта какво правят тия фусти

Готови на всичко за пари и зелени карти

От разни спамъри не може да се прочете и едно смислено мнение. """Все едно да пишат че Стоичков е станал пе-ерас.. Христо Стоичков има милиони левове, а е дал дъщеря си на османците ( Оня Айкут, дори и да е насила помюсюлманчен , трябваше да си смени името).. Все едно да пишат че Стоичков е станал жиголо в геи- бардак..... Повече не искам да чета нищо за Христо Стоичков.. Голям футболист, но май стана за резил..... Въй.... Въй... Въй- кут.

Спрете се БЕ, оставете на мира момичето, какво ви бърка вас селяндури за кого ще се жени и от кого ще ражда. Пасмина сте, не хора. Дано да й се роди живо и здраво детенцето.

Ама изобщо не ме интересува, че тази се била оженила. Нито ще ме интересува когато се разведе. Нито когато пак се ожени ....

Да са живи и здрави мила и Айкут ! Много щастие и мъдрост в брака и живо и здраво бебенце ! Не разбирам защо повечето злобеят.

ами защото никой не се интересува и постояно ни натрапват тази дебелана,абсолютно тъпо,чак вдлъбнато парче,крушата не пада по далеч от бай ганио

С черна рокля на бели точки... толкова ли не можа Ицето да се бръкне за една бяла рокля, след като младоженецът е беден?

Само миндил или завършен олигофрен може да се събере с мюсюлмански варварин.

яд те е че е по-готин от теб

Къде по-точно на снимките видя "готин"? Че да бъде "по-готин"

този аидън ще излезе че е джихадист и ще остави мотика стоичкова млада вдовица,триите педали.

мене ми е през шлифера

Нека са живи и здрави младите, да се радват на детенцето си. Но не разбирам защо се навират там, където не ги обичат и плюят?

много си тап бе британски идиот хахаххха

В момента в магазините ''Зара'' във Великобритания продават тази рокля-едно към едно-дизайн и цвят

Не разбирам какво не ти харесва на роклята? Нали ти няма да я носиш?

Стою

Значи, когато друга ще я носи, няма значение дали ти харесва. Показателно.

Е и? Аз се омъжих в рокля на Esprit, за 142 евро. Не се отрази негативно на брака ми, изглеждах добре, беше ми изключително удобно, нося си я от време навреме през лятото все още.

и със сандали на Ипанема,имам същите!!!

Да са живи и здрави,но с какво са заслужили вниманието на цяла България? По какво се отличават от всяка една двойка,сключила брак днес?

Цяла България, едва ли:) А с какво се отличават, с това, че знаете кои са, а това е рубрика за подибни новини за познати (не казвам известни) хора...

добро не може да се очаква от хора, които се подиграват и/или мразят други хора заради религия,сексуална ориентация,външен вид без тези хора/подиграваните/ да са направили нещо лошо на тези които се подиграват.

Моля ви, защо критукивате исляма? Това е мирна религия!

Дано следващата новина да е чак за развода. (моля се да живеят дълго и щастливо до златната сватба, че да не я доживея)

Аферим, Машала! Сега остава семейство Мика и Айкан Рамадан да си кръстят дъщерята Айше, а бъдещия син после Хасан / на дядо му/. Поклонението до Мека ще го извършат 3-те поколения дядо, баща и син след години.

Все едно да пишат че Стоичков е станал пее-рас. Христо Стоичков има милиони левове, а дал дъщеря си на османците ( Оня Айкут, дори и да е с български произход, трябваше да си смени името). Все едно да пишат че Стоичков е станал жиголо в геи- бардак.... Повече не искам да чета нищо за Христо Стоичков. Голям футболист, но май стана за резил..... Въй.. Въй... Въй- кут.

poklon... stoichkov vinagi e bil mujaga a ne koferman

Стоичков изтърва дъщеря си Жалко

а кога ще се ожени?

МОЛЯ , ВИ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТАЯ МАЛОУМНАТА ...

...колко, е прав боцето!!! и тези които си публикуват снимките и тези които ги коментират!...лош мат*рял!!! абсолютно, точно определение за ганю!!!;)) хахаха...нещастници!!;))

Да си траеме щото Айкут Рамадан да не разбере, че МОМАТА Е ДУПЕНА.

даи да не питаме с кеф ли е дупена или с зор момата......само не знам кои каде видя мома!!!!

Нас ли ни питате с тази въпросителна в заглавието?

Турци сте, всичките розови прасета. Е и тоя големия бизнесмен, Ицо Стоичков, дъщеря му ще се казва Рамадан. Уууу, вашта мама. Нали много ги избираше, пробираше. Напипала е големия, утре па ще се върне при камата. Разтурено семейство, създадено от завършен простак като Ицето.

Айкут ?! Тоя чукча ли е ?

още едно доказателство за ,че по-големи еничари от българите НЕМА-според Божидар Димитров.

Селски клюкарски сайт. Поне проверете дали наистина се е омъжила, хем повече посещения ще регистрирате, хем това ще се отрази на рекламните ви приходи. Тази пача е толкова проста, че съмнявам дори и името си да изпише без няколко правописни грешки.

От турскио чеп по-арен НЕМА!