Жана Бергендорф влиза във VIP Brother?

Слухове твърдят, че певицата Жана Бергендорф ще е една от звездите във VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф влиза във VIP Brother? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е, и аз влизам с нея

Чудя се какво ще прави тоя вампир там!

Жана е истински дар от бога! Хейтърските коментари срещу нея са писани от жалки нищожества, които й завиждат за таланта и парите!

Не е възможно да се завижда на индивид, който без "дозите" си е сюнгер (меко казано)! Такива "хора" са само инструменти!

Нещо като в комуна.Хем да се пробва колко ще трае без дрога а и някой лев ще вземе . гади ми се ...

Да ви * на виповете, само наркомани, алкохолици и проститутки

А ти къв си бе, селтак?

същия като тебе,къф може да е.

Отвратителна наркоманка..

Какъв вип е този продупчен с кабзи лумпен?

Не смятам, че това е извадка на истинското общество в България. Навира се в очите неистовото желание на някои неуспели в попа да се навират по всякакъв начин в светлината на прожектора, та дори и чрез скандали или най-вече с тях.

От сега виждам скандалите за пудра захар и брашно за седмичния бюджет :)

До сега в това предаване успяваха да съберат само развратници, алкохолици, злобни,нереализирани пе*али и всякакви пропаднали типове,набедени за випове. Добре,че се появи тая дрога-неврастеничка,че да завършат пълната картина на деградиралото ни общество.

ВИП Брадър си е за известни личности закъсали с парите. Понятието "срам" и "излагане" при тях не съществува, защото още при раждането си те са оперирани от тези нравствени категории.

Трябва да си много зле ментално за да гледаш това предаване. Но щом го правят пак, значи народът ни е наистина мноого зле. Уви.

До списвачите от дир:защо блокирахте коментара на Джони Ринго?Какво нередно видяхте в него?

Да влиза и хич да не излиза !

Не плашете децата с това страшилище! Тази умряла наркоманка стига сте ни я набутвали в очите! Какъв пример може да бъде ,че и да я гледаме!

За къде е Биг Брадър без поне един КОН ?

Айде стига ни го завирате този изрод!!!

Хайде стига да я вкалвате ввякакви п редавания Тя трбва да се изевява като певица но вече и това не може защо се изложи много с нейните изцепки и загуби много от това което беше постигнала Моля Ви не пълнете по вече каксичката на тази жена защото пак ще ги профука за Наркотици и тем подобни глупости и ще стане за смях

А стига, ега ти новината, ще кандидатира за Президент или ще и глрдаме сеирите във Вип-а . . . . . . .ако се и боцне пред екрана . . .ей тва ще е мноо яко

Тая вместо да вземе да се скрие поне за 20 години...

Като се замислиш, не е виновна с нищо. Виновни сме ние, че гледаме полюцията на Тупарев, че пращаме СМС-и или поне вдигаме рейтинга и рекламодателите се избиват да плащат по 10000 лв на минута рекламно време.

голямо лъскане на имиджа голямо нещо. Това е като при ромите - колкото и да се къпят , все си миришат . Подговете се за голям рев за мъж, дете, коте, иииии хоп- победител в Биг брадър с изступан имидж

Дрогирайте се редовно за да станете ВИП.

Тази на снимката прилича на Кончита Вурст:)

Ще бъде пример, но за това, което не бива да се прави в живота.

Защо толкова много отрицателни коментари? Жана е едно младо момиче, въпреки проблемите, тя се държи нормално , адекватна е в поведението си, реакциите си и отношението си към другите хора.

Arcadium

Защото г-жо Армутлиева /силно се съмнявам, че сте оригиналът/ не желаем да ни се натрапват наркомани за образци за поведение. Или поне желаем да видим как си посипват главата с пепел след като са се издънили. Защото задържането и след употребата на кокаин не беше първата и издънка, но вашият ПР успа да представи нещата с предишните и случай за дребни недоразумения на който могат да се вържат само 12-13 годишни тийнеджъри. Коаето е още по-лошо, защото по този начин им "растят ушите" и си мислят - "е какво толкова е да пушиш трева". Защото г-жо Армутлиева вое не сте разпростанители нан никаква женна музика в България, а само на лоши примери и безвкусие.

С цъкането на минус, вие се съгласявате да запишете два албума за Вирджиния Рекърдс и да изнасяте концерти, организирани от компанията до 2100 г. включително.

А, ти как си с крадените от хората на изкуството пари ?

За кого пишат:замесена в скандали с употреба на забранени вещества, предизвикала катастрофа - и това същество е в новините.Не искам такива примери за децата си!

Има излъчване на траверс :)

Сега ще има абстиненция на живо :)

вие луди ли сте това да не е комуна -аман от наркози , и психо луди -вие сте за линч .Тъпанари

удари едно хапче и се успокой.

Шшшшшт... тихо да не чуе Мика Стойчкова, че и тя ще се дотътри да участва.

бело?

...Що бе,да не би да дават безплатна дрога там?

Пак ще гледаме излагане.

Интересно колко време ще изкара без "забранените вещества" във "ВИП брадър"?

Споко ,те в затвора има та там ли няма кой да вкара? Ас.продукция за кво е?

Идат най-тъпите 2 месеца с националния ефир. Тъпите телевизии ще се надпреварват Октомври и Ноември кой по-голямо реалити ще измисли. Ама такова, че да е нещо средно м/у скрита камера и ендоскопия, ама ако може да са двете заедно. Учиндолския дефект и той ще влезе в надпреварата с някое бяло течение. След това още половин година 'величия', като горния, Тупарев, Халваджиян и пр. ще напомнят за себе си в знайн ии незнайни предавания какви шеметни колоноскопии сме изгледали . .. .

тоя бардак не са ли го затворили вече ?

Незнам къде още ще я набутат за да отвратят хората още повече..То не беше черешка някаква то не беше брадър някакъв ама какъвто и ''почистващ препарат'' да използват обяснявайки ни каква е ефект никакъв

Ебахти ВИП-а дето имаме, честно! Всеки ВИП в България срещу 50 000 ЕВРО е готов да си покаже г*за във всяко едно риалити. При това тази колосална сума ще бъде получена само ако окряка поне 4 седмици във въпросната шитня и поеме поне 3 четвъртити изотзадзе. Иначе - кафето, тортата, портата, един шамар и ритник за изпроводяк!

Жанче,споко,човек.Не ги слушай тия.Прост народ,прости коментари.Ще те взема при мен в цирковото училище в Масква.Там всички ще те харесват и уважават.Особено конете.Мхм.

Кой сложи минус на мъжа ми?????????????????Питам кой?????????????

сложих! Сега като разбра, доволна ли остана?

А рога...?

ЯВНО Е УМРЯЛА ОТ ГЛАД.ОТ ЧЕРЕШКАТА В БРАДЪРА.ЕБАТИ И ПЕВИЦАТА.

кви 80 000 бе?!?!? 8 лева, цигарка марихуана с повечко тутун, една тънка линийка амфет и пакетче солети. Повече не давам за това плашило!

Ай отпусни малко бюджета де,амфета е 5 лв. Много са ви стегнали на входа и отхлабили на изхода.

Тъй като това е формат, излъчван по НТ, много е вероятно това да е следващият победител. След Х- фактор и "Черешката на тортата", където се оказа най-добър изпълнител и най-добър домакин и кулинар, да се окаже и ЛЮБИМАТА звезда на България.

Вкарват ги в брадъра за да искарат по някой лев, че са умрели от глад сиромашките!

Кокаинът, все пак, не е от най-достъпните удоволствия. Инак вместо джанки, щяхме да садиме кока. Ама не дават. И коноп не дават да се сади даже.