Ева Лонгория: Тръмп обиди цялото ми семейство

Известни личности от американския шоубизнес подкрепиха Хилъри Клинтън преди издигането на кандидатурата й за президент.

Обратно в новината

Коментари - Ева Лонгория: Тръмп обиди цялото ми семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хем обидчива.

Тръмп се забави с десетина години и това може да е фатално за неговия шанс за президент. Вече мургавите са много, а те няма да гласуват за него!!!

Мисля,че Клинтън ще води по агресивна и завоевателна политика и може да докара още някоя война,а Тръмп поне в изказванията си е за стопляне отношенията с Русия и заедно да се борят срещу ИД.Хилари още не беше никоя,но дойде в България да ни принуждава за шистовия газ,а като стане президент няма да има прошка за такива непослушковци като нас.

Ей, тоя Путин не се спря. И там ли е направил референдум и е анексирал Тексас? Санкции, санкции трябва да му се наложат. Да живее демокрацията в САЩ и нова Европа. . "Тексас бе част от Мексико... Аз съм девето поколение американка и ние никога не сме минавали границата, а границата мина през нас.

Тия кифли си мислят, че с това, между краката, могат да си купят всеки милиардер?! Е, не могат. Има и умни милиардери (всъщност, не познавам глупави). С това, което упоменах, могат да си купят само медийно внимание, за зомбираното стадо.

Като почнат актьори и музиканти да подкрепят някой политик става отвратително. Гледали сме го в България, гледали сме го и по света. А иначе Тръмп направи нещо, което малко си позволяват: каза кой е спонсорирал и организирал Арабската пролет, която прерастна в ....

Тръмп е бял, а ти си църна.

айде Ево, лунгоросвай се и не се коси...

И какви са тия истерии срещу Тръмп? Има избори, гласуват за Килъри и готово. Не е нужно месеци наред да плашат с лошия Тръмп, да правят протести, да плащат на различни селебрита да говорят срещу него.

Забелязвам каква злоба лее тая, когато някой й казва истината в очите. Но явлението не е някакво изключение. От истината боли!

Факт е, че 90% от изливащите се откъм Мексико (от цяла Южна Америка) нелегални са необразовани и нямат желание да правят нещо повече от това да лежат и да получават социални. Евентуално тук-таме някой прокопсва. Това, че Ева Лонгория и още една ШЕПА са успели в живота не променя общия план. Все пак говорим за МИЛИОНИ изливащи се всяка година.

Щом е обидил/засегнал Евчето Лонгорията, задължително да се гласува за Килърито, нищо, че тя по принцип си била от демократите!Толкова пошло........

Белият дом от кога е станал частно владение на семейство Клинтънови? Я да каже някой, колко беди донесе на човечеството тяхното управление? Я да видим кой командваше американската политика, когато започнаха тия войни по Близкият Изток? А на наш Бойко, кой му дърпаше конците, като на марионетка. Не беше ли тая същата Клинтън. На Америка в момента е нужна нова политика. И тая нова политика може да я донесе само коренно нов човек. И тоя нов човек се казва Тръмп. Много важно, че някаква си Лонгория била обидена. По важното е да не бъде обиждан повече целият американски народ.

Та тоя Тръмп си е класически случай на психопат,ако някой още се съмнява,това са неговите колеги от психиатриите...

Нормален статукво не премахва.......!Проблемът не е Тръмп, а подкрепата на думите му, от голяма част на обществото!Това е ясен сигнал!

Изказали те се тук в полза на Тръмп, май не разбират , че за него са по-долни и от най - долния мексиканец. И ако той спечели ще видят Америка през крив макарон. А Лонгория като американка има право да подкрепя ,който си иска и да го прави публично, като известна личност.

Само в твоето промито съзнание Америка е на пиедестал!

Навярно свири във филхармонията на Билито. Не виждам друга причина за подобна настървена защита.

е, щом Леди Гага решила да подкрепя Хиларито, значи ще стане работата :)) ..да иде на следващия митинг пак с някоя рокля направена от месо както преди време... или пък облечена като папуаска? ще събере папараците одма... и всички откачалки които са на същия акъл, сигурни гласоподаватели за Клинтъновица...

Американската терористично-пиратска демокраДция ще се разцепи на две.Май затова и английските крадци се махат от ЕС.

на латинска америка, та и нещо по-лошо,

по голяма простотя не сме чували. A... и да те питам, ти да нямаш акции в компанята на Tръмп ?

Дай да чуем ти от какво разбираш! Щото досега слушаме само реплики-квалификации. Я ни просветли като как трябва да разбираме нещата, пък и може да ти благодарим искрено.

Несъмнено Тръмп е идиот, а килъри е амбициозна и тъпа жена. Жалко за тази велика страна, която е постсвена пред избора на по малкото зло.

то още преди това Тексас си е била индианска територия, но видно е, че индианците нямат претенции по простата причина, че вече ги няма...

Вие направихте хората расисти и нетолерантни,като все повече хора гласно казват, че им писва от тая измет!

Американците ше избират Президент на САЩ, а не на Мексико. Така че, ако Лонгория не се счита за американка, нека си ходи в Мексико !!! И от там, всички Пришълци, влезли незаконно, би трябвало да ги връщат обратно, включително и такива от Мексико...

Не вярвам Тръмп да отвори толкова войни като Килъри. САЩ разруши света, Ирак, Либия, Сирия, а тя обещава ако стане президент да нападне Иран. Освен се опитва да фракне света - тя е спонсорирана от Шеврон, ако си спомняте като имаше протести срещу фракинга и шистовия газ, тя долетя веднага да дава тон и да се налага.

немаш друго, телото ке обижда.

како логореа, баща ти е престъпник.... убивал по светъ и плащащ данъци на днешното американско правителство да продължи да убива. стига драми, играй играта. кво се размекнА?

Интересно че няма критики към Тръмп по същество. Това са просто женски емоции, това не е критика.

Тръмп е новият Горбачов на Америка...!!!

Горбачов ева мамата на великия СССР. Тръмп ще направи същото с Америка

Ева Лонгория адски се излага като се намесва по такъв долнопробен начин в политиката. Даже евтин ПР не може да си направи като се занимава с напълно неизбираемата кандидатура на Хилари.

Ти па кой си ве Ганьо, че даваш и акъл!?

Просвещава тъкмо такива вилиджъри като теб!

Мастиите на демократическата партия изпълзяха от дупките. Мъ бъща ми. Аджеба как Тръмп ще е против имиграцията, като жена му е имигрант ?! Той е против мазни мързеливи шишкави м..гали, които живеят на помощи, плодят се, за да им вземат децата гражданство, и взимат работата на американците.

американцитр са живи благодарение на мексиканците, които им работят цялата черна работа, а сащо и на емигрантите от източна европа - самите американци са прости, пословично марзеливи, а и те имат и по 10 и по 15 деца , раждат като ненормални за да получат помощи

Ега ти и великите американци, щом тия двамата са им най-достойните кандидати за президент. Да хванеш единия за краката, па да удариш другия по главата.

И аз съм хора, бе батеее! Сичкуту хинду-мириканец ша гласуваме за кака! Какоооу, ша има ли текила и тортийяс за избурити ма?

Абе Килъри една симфония на кавал не може да изсвири като хората /справка Моника / тръгнала държава да управлява!

Това латино-жуже ако го видите без маска и без грим ще ви опадат зъбите от ужас! Прилича на настъпена плюнка! Тръгнала да агитира (платено естествено) за оная вещица.

И тая не е разбрала. Става въпрос за политика срещу незаконната миграция през границата с Мексико, за хилядите които прескачат и имат по 100 деца, за да се закотвят в Щатите, работят на черно, плаща им се кеш, не плащат данъци, използват системата, точат социалните фондове, живеят безплатно и т.н.... Това трябва да спре, защото заради такива плащаме огромни данъци и не ползваме никакви облаги за това. Всички честно работещи хора плащат за пришълците, които не учат език и използват законно всички блага на системата, въпреки че са незаконно в страната. Не се отнася за мексикснците, които да законно там и като тази вреслива коза са 5-то или 10-то поколение там. Истината трябва да се казва, независимо колко боли. Трябва да се сложи край на политически правилното говорене. Заради това Европа е на в това положение, защото сме удобно коректни, толерантни и политически подлоги.

Ти не си разбрал, че тя е разбрала, ама се прави на неразбрала.

ти не си разбрал или се правиш на неразбрал. Тръмп "мачка" всички мексисаканци подред, също и араби и всички които са не-бели американци. Без Путин обаче... той му е скъп на сърцето.

Проблемът на САЩ не са мексиканците. Проблемът на САЩ е простотията, която масово се шири отвъд мексиканците, из цялата държава. Тръмп е продукт на тази парвенющина и дебелащина, поради която обществото взема идеи на ангро, защото "пакетът" им се струва най-добър, само и само да не мислят и да продължат да потребяват и да трупат сланина по тялото си. Тръмп е пакетен оферент. Отделно Клинтън е представител на статуквото, т.е. с мнението си за Тръмп не подкрепям непременно Клинтън. Но поне съм убеден, че Тръмп може да вкара в пакета си всяка пошлост и няма да се заслуша в гласа на хората за детайли от пейзажа, които могат да се превърнат в ключове за Ада. Комунизмът точно така опита да даде пакет с етикет "грижа за народа". Резултатие отдавна са отчетени и са очевидно плачевни. Клинтън, дори и да носи етикет "статукво", не е от тези безумци. Далеч по-малкото зло! Много по-малкото! Тръмповото си е направо е Злото. Италия отнесе от един шут за десетилетия напред, сега дано САЩ се опазят. Тръмп е типичен предстгавиел на простата демокрация, която се проявява единствено по изборите - това е измамна демокрация и е много опасна. Тръмп не е демократ, той е угодник по изборите. Опасен, нестабилен и противоречив.

я, кат в БЪЛГАРИЯ?!?!?!?

Приятелю,ти къде живееш? В Америка ,или БГ?Наистина си много странен специалист.И Ева Лонгория не е вреслива коза,нали ти е ясно?По-добре да не казваме нищо,отколкото глупости!

Какво искаш?....Лонгория!

Тя не разбрала, феновете й не разбрали, но всички имат право на глас. И ще гласуват. Либерална демокрация е. Друг пример. Иван и Петър работят и плащат данъци. Грую и Ганьо с безработни и получават социални. Иван, Грую и Ганьо гласуват за човека,който да разпределя парите (Петър е за гъби). Избраният е Сергей(или още по-зле - Георги)... Петър пък си казва: "Ако изборите решаваха проблеми, щяха да ги забранят"

само да попитам кой тоно блага ползват нелегалните имигранти в САЩ? здравеопазване или някакви социални помощи, от които дори легалните и работещи граждани трудно се възползват ли?

Ева да каже колко й платиха.

За кой филм?

а теб как те обиди ма ево?

Изключението само потвърждава правилото. Цялата страна е някаква колониална пародия. Какво стана с Детройт - центъра на автомобилната индустрия?

Aбсолютен паляк е този Доналд и явно има някаква такава мода и в Америка да си избират клоуни за вождове. Както казват това е човек, който на 2-3г. си сменя жената а е тръгнал да гради моралните устои на Америка ... въобще републиканската партия се опозори с този кандидат.

привържениците на Тръмп са патологично и нелечимо прости индивиди - най-ниско образованите американци са неговия електорат. Ако този нацист спечели може наистина да има трета световна война.

А ти защо се имаш за толкова компетентен да раздаваш такива определения?

Жалко за свестните хора в тая държава. Повечето пишещи тук напълно си заслужават съдбата! Жалки, нещастни хорица....

Ти без съмнение си от "повечето пишещи".

ахах бе вие изобщо гледахте ли конгреса та говорите ей така наизуст. Много сте зле. Вие сте за Тръмп? Човек със теза антихуманна политика и Анти-Европейски ценности и дискриманационни възгледи? Не искам такъв президент не благодаря... Тръмп иска власт и сила, а не че му пука за хората, целта му е да разделя и владее... ама са ви малки мозъците да го осмислите, и се удавихте във тази злоба... Защо не си отидете при путин в Русия, и не оставите останалият цивилизован свят да си има "евроатлантическите ценности", пък вие си живейте добре... да видим колко путин ще даде на вас... мен ми е жал за вас, защото сте станали такива Руски подлоги, че забравихте Българсктото в себе си, а това умишлено се постига. Вие знаете ли, колко лош ще бъде един свят със Путин и Тръмп? колко назад ще се върне цивилизацията? Много жалко мислене имате, и това няма да ви доведе на никъде, а само назад... жалко, за което...

Аз пък искам американски президент, дето да си гледа доктрината Монро и да не се прави на световен жандарм, ама де такъв късмет.

Явно мечтата ти е милиционерите да ръководят света, ама ще трябва да те разочаровам.

Светът с Обама опря дотам, че хора биват изгаряни в клетки, а в Швеция властите обвиняват топлото време за ръста на изнасилванията. Такива като теб още 30 години ще си заравят главите в пясъка, но един ден реалността ще ви удари като мокър парцал в лицето. Направо си мечтая да спечели Клинтън, за да ви се случи.

А ти си толкова заблуден, ама толкова си заблуден. Направо си с промит мозък.

Всички се напъват срещу Тръмп. Явно е сериозна заплаха за Килъри. Впрочем президентската кампания не трябваше ли всеки кандидат да представи визията си за управление, а не разправа с опонента си.

ЕЙ ТАКА ВСИЧКИ СЕ НАПЪВАХА,ЧЕ ЧАК СЕ ОБЕДИНИХА СРЕЩУ ЛЬО ПЕН !!! ЗАЩО ЛИ ?!

Евче, кажи си,как те обиди?.Болеше ли, гадно ли ти бе, или до време?.Признай си, може и да ти олекне.