Даян разтревожи феновете си със снимка по бански

Актрисата Даян Крюгер публикува в "Инстаграм" снимка по бански, на която изглежда болезнено слаба.

Обратно в новината

Коментари - Даян разтревожи феновете си със снимка по бански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип мисля, че една жена е по-красива когато е слаба, но и според мен Даян на втората снимка е болезнено слаба. Главно в талията и ръцете, които приличат на клечки. В талията изглежда прегладняла. Може и да е търсила този ефект и да не изглежда така в действителност. Ако беше Виктория Бекъм или Венета Райкова щяха да се пишат обиди и обвинения в анорексия, но тук не е така. Двойни стандарти...

Бозава, безлична германка, с каквито са пълни немските филми, които се излъчват през уикенда. И на такова ниво като актриса. Просто имла късмет.

Нали завинаги лентата я е запечатала като хубавата Елена от Троя, какво ни пука сега как изглежда?! Я се вижте вие с дебелите си изхвръкнали славянски тазове.

Когато ми покажеш със семитски произход арабка, еврейка, гъркиня...руса като сълза :) Приам е Прям. Еак е Як. Медуза е Медуша(Медената ) Парис е Борис. Еней до днес има само в България - Еньо. Еньовден е пикът на Слънцето (Синът). Лятното слънцестоене. Нито едно от тези имена ги няма нито при евреи, нито при братовчедите им гърци. Елена е от Бела. Семитите не произнасят твърдо "Бъ". Бела е 'ела. Бел е 'ел. При познатият еврейски бог. Елохим. Тракийската Белона става "гръцката" Елена. Но досега нито евреи, нито гърци имат Богиня Майка. При тях няма божественна женска същност на светът. Нямат Великата Богиня Майка като представа и жената при тях е стока и инкубатор. Троя е тракийска земя до 1912г. Напиши в YouTube "Богдана булка хубава" и виж каква песен ще излезе.

Божествена се пише, а не "божественна", неграмотник! На сто години стана, а се излагаш като мингянин!

Ти май не си наясно с произхода на Елена, за това бълнуваш някакви арабки и ти се струва, че Елена трябва да е мургавела. Нещо с четенето си скаран! Елена е наполовина богиня - дъщеря на Зевс. А майка и според митологията е родена на Запад от река Ахелой - тогавашна Западна Гърция. Та какъв ти е проблема, че Елена от филма е със светла кожа и Руси коси? Трябва да призная обаче , че има и друга теория и тя е, че Елена има изцяло божествен произход - нейният баща е Зевс, а майка и е богинята на Възмездието. Та, както се казва, хубаво е да се чете, не само да се драска.

А ти от къде си се родил? От някой червей? Щом пишеш тук, и ти си се родил от "изпъкнал славянски таз". Така че иди и наплюй майка ти.За да не я плюем ние, че е родила и възпитала идиот

Може да се нарича Хубавата Елена във филма, но това не значи, че е хубава. Още при избора и за тази роля имаше недоволство и несъгласие, защото тази жена с нищо не прилича на образа на хубавата Елена. Да не говорим, че е никаква актриса.

за този велик филм, понеже ...

"Болезнено слаба" е буквално преведен американски идиом. Тука им викаме "ба'ти жената"

Да, бе. Ако обичаш да те убиват костите на скелета и и да те ръгат по някои места.

Не обичам да ме "ръгат" както си написала. Просто жените имат своите морфологични особености в областта на ханша, така че няма "ръбене". Господ създавайки човека е помислил за всичко, всичко. Иначе над тези килограми жените не са така привлекателни. Трудно се постигат- вярно е.

Да пие повече юнашко млеко и ще се оправи каката.

Доизяж си пражените картофи и след това говори, че е слаба.Момичето е БОМБА.

Когато някой каже "бомба" си представям нещо закръглено, плондиресто, готово д а се "пукне" Тази такава ли е? Явно си съвсем сбъркан, защото я наричаш "момиче" , пък тя отдавна е минала 40-те.

Не се казва "ПРАжени", а "ПЪРжени"

пражени кифтета чурбъ от бобиц пълнини пиперки тиквиник

Щях да коментирам раева, ама няма възможност. Сигурно това бе условието й - ще дам на дира снимки, ама да не ги коментират злобарите.

К.р оправя, к.р разваля.

Бих я е...л до сутринта,в понеделник(от петък)

Лиценеприятна жена, с прекрасна фигурка.

Шрьодер го знам, ама Крюгер за пръв път чувам.

И на кого точно му изглежда прекалено слаба? На биволици, които преяждат с хамбургери, и на е6ачи на биволици, които са свикнали да стискат сланини. Екстра си е момичето.

Какво момичее, бе? Ако беше българка щяхте да пишете, че е баба на тази възраст над 40. Комплексирани мъже, на които никой не им "Пуска " и тука си избиват комплексите ръчно чрез такива кикимори.

В България в трудно да се намери жена на 40, която да бъде наречена момиче, трудно е да се намерят и на 30, които да приличат на момичета, тъй като още на 25 слагат силикон в гърди, уста,правят скули, изкуствена коса и т.н. , същото на 40, в резултат и младите и по- възрастните са уеднаквен пластмасов продукт без възраст. За справка може да погледнете снимката с трите Раеви/ Сиракови, изглеждат на еднаква възраст, майката нелепо подмладена, дъщерите нелепо състарени, с две думи жалка гледка. Сега за Даян - изглежда точно като момиче на 40, свежа и младолика.

Абсолютно съм съгласен. Страхотно изглежда жената! Просто заради храните с ГМО, стандартите за красота налагани от САЩ (Ким Кардашиан и др. едри жени) и новите фитнес мании при жените да тренират само за дупе и бедра деформираха разбирането за красота, нежност и изящество в повечето хора.

Има и такива извратеняци, на които им харесва явно да го правят със скелети. Болни хора бол

едната ви изглеждала дебела, другата слаба... и това от разни дето вече години карат на ръчна ...

Изобщо не е слаба. Много си е добре. Стига с тез дебели лелки.

'ич не съм разтревожен, да зна'йш , даянче!

Или е анорексия или се подготвя за роля на затворничка от Освиенцим ! :)))

ми жената явно си знае, че е предраположена към пълнеене като маика си и се пази, правилно.

Че много си е яка даже

Ето значи защо не мога да спя от няколко дни насам...

Анорексичка, страсроубийца

Много добре си изглежда даже. Просто фотографът снима от тъмната част на стаята, а светлината идва срещу нея и променя силуета й.

Е, и с фотошопа е прекалила на места...