Ненчо и Йоанна показаха общи снимки от морето

Актьорът и имитатор Ненчо Балабанов и певицата Йоанна Драгнева след дълго мълчание отново споделиха няколко лични снимки с феновете си.

Обратно в новината

Коментари - Ненчо и Йоанна показаха общи снимки от морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на кого му пука?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Толкова са ми измислени тия двамата, не ми е ясно нито той какъв актьор е, нито тя каква певица е!!!! Пълни смешници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

момче - ваш проблем, ама що беше нужно тези снимки, тези ухилени физиономии до уши, нали знаехте че ще се стигне пак дотук. Бих искал да разбера къде играеш, да те видя като артист - иначме си добър имитатор на Боко. Той и Тато имаше още по-добри имитатори и не бяха малко, но нямаха този късмет, щото беше опасно

И кой се вълнува от тези та и от ''интимния'' им живот..Имам чувството че освен за ''работа'' за поколение и за секс тия дето ни ги показвате в множество публикации от друго нямат нито познания нито думи за изразяване

На снимката изглеждат красиви и щастливи. Пожелавам и да бъде така през целият им живот.

Абе Ненчо, ако не можеш, поне барем да дойда да ти помогна, белким се научиш как се правят деца ! Аман от некадърници ! Ненка да сваля гащите и да ме чака, идвам да я пълня като агне и да я поря като риба !

Тия пък от къде изникнаха ни съм ги чувала. И. Не ме интересуват ама. Изобщо

Незнам за вас но на мен тези двамата са ми много симпатични. Пожелавам им много любов и щастие. И да няма такива изпълнения като миналата година дето се разделяха.

Пак ли за Ненчо и Ненка? Хайде, стига вече..... повдига ни се от тях!!!

скоро не сте писали за иванчо и марийка, те къде са сега. С копането на бостана приключиха ли?

Яяяя,тези ги бяхме позабравили?!

Тез двамцЪта са за обща употреба с неква тарифа,не баш от най-скъпите. Къртят го двамата по бански,за реклама за работата и клиентите да са спокойни ,в обществото ко ги среШнат не са на работа ,а две Флюбени ГъПчета разпускат. Ех море,ех Хайлайф,ех Борци за свобода. Що се жертваха-туй ли да е наШта Гордост. Същински Бойчо Огнянов и Рада Госпожина. Мдааааа

давай Ненчо, ръгай чушката във боба, и семето вътре.

Драгнева по бельо ли се разхожда в СОС?Чакаме София да върне дълговете с парите които взема от нас за да се качим на автобус.Изключитело завишени цени .Като има заповед за вдигане цената на билета изпълнява обаче за непристойно държание се изисква оставка.

Пивичката стана герберастия и харчи общинските пари за яхти и скъпи почивки.Нима пейнето на запис и никаквите и песни я правят певица ?

Понагласени усмивки, стик и куп селфи- снимки от "ежедневието" им, после оплакваници повсеместни по телевизиите за това как им се нарушавало личното пространство :)

Любов, любов, ти париш кат' картоф...

Пак ли за тия, бе госпожо редаторке? Преди време ги натрисахте всеки ден или през ден! Нито са чак толкова красиви, нито пък талантливи- , да не говорим за морала им!!! Ментета в прекия и преносен смисъл- това е съдържанието им. И вие с вашия критерий ни ги предлагате за развлечение и подражание- мерси- отвратени сме от тях, знаем ги в цяла София, пък и в България. Дайте нещо по- стойностно, стига с тия............п....ри!

И двамата са неприятни.И двамата имат по един фен-фенове са си един на друг.

Не й отива на положението да си пуска разголени снимки, все пак е общински съветник. ГЕРБ да си си свалят доверието, Боко да я уволни.

Щом на Бузлужда се мръкне, Боко плийз тейк ми ауей!

певица от тази няма.В това тъпо парче повтаря 600 пъти лока в един монотонен ритъм.Това може да го изпее 90 процента от българския народ.А този лигльо с еплираните гърди ми изглежда като гол охлюв.Абе страшно неприятна двойка.

голяма новина

Този Ненчо ми е много измислен, не заслужаава такова внимание.

Преди харесвах Ненчо, но откакто го свързват с тази и ми стана неприятен.

Не, брато, откакто почна да прави ножки на бОКО, ми е антипатичен. Еле па като го зеа у Госпударите.

Рядко противна жена! Неприятно лице, флегматична... абе гадна. За Ненчо...нямам думи. Щом е способен да изостави семейството си заради този крокодил....толкова е мъж.

Ех, че хубаво...............

И преди съм го казвал, и сега ще го кажа - тоя Ненчо ми е супер отвратителен! От мазната му физиономия, до факта, че е оставил жена си и детето си заради подобна шаврантия като Йоанна..

Тъпо,по-тъпо,най-тъпо, мега-тъпо....

а тези пък кои са?

Само се чудя, кой от двамата е с по-обръснати гърди? Аа, а и на 4-та снимка, Йоана не е обща.

Йоана е обща, Ненчо също. По принцип.