Денис Куейд се среща с 32 години по-млада манекенка

Новата възлюбена на актьора Денис Куейд е с 32 години по-младата от него канадско-френска манекенка Санта Озина.

Обратно в новината

Коментари - Денис Куейд се среща с 32 години по-млада манекенка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният изчаткал дъртак и момиче гладно за пари и жадно за слава!

Само така, никаква прошка за младите пилешки кълки - щом си го искат, ще си го намерят! Нека му е лошо между недрата й и когато е най-зле, така да е!

Този пък кой е и къде играе. Прилича на каналджийски работник с ощавено от слънцето и вятъра лице.

Красавица! Не знам, на мен ли ми се струва само или има в нея известна прилика с Линдзи Лоън?

Тази прилика някакво предимство ли е или какво?

Денис Куейд е голям симпатяга в периодите, когато не пие. Явно това маце го е хванало в симпатичната му фаза. Само да не се върне обратно към чашката от много щастие. Фигурата му е чудесно запазена като за 60-годишен, но за съжаление лицето е станало подвластно на бурните фази в неговия живот.

Ейййй, Денис, бе много е хубава...радвай се на живота, но не подписвай... Ама страхотна е...

Ами като може да се среща с 30г. по-млади, нека го прави! Аз ако се срещам с 30г. по-млади, ще ме закопчеят за педофилия. Но нищо, ще ми дойде и на мен времето, да се срещам с 30г. по-млади, ще почакам още десетина годинки...

Идеята сигурно му е хрумнала, когато игра във филма за Джери Лий Люис :P

Абе такова чудо. Да е талантлив и добър актьор ,да е добър, колко да е добър? Не е по-добър от Чарли Чаплин, но мисля че неговата разлика беше по-малка. Ще взема да приемам гейовете по-лесно от този тук.

говори ми, говори ми за парии ООО

Хайде и този тръгна по пътя на Мел Гибсън...

Фалш,лицемерие ,измама и бягство от реалността!После се оказва,че става дума за пари!Но може би и двете страни са доволни- единият продал,другият купил!Цената е договорена и е приета за изгодна за двете страни!Лошото е,че в един момент се разбира ,че парите не са всичко!И това ,което остава е опустошението и дрогата!Специално с дрогата мисля,че няма проблем -откакто американците са влезли в Афганистан,производството на дрога в страната се е увеличило 44 пъти!!/официални данни/.Но от опустошението няма спасение!

За славата и парите няма възраст!

Пък мене ме осъдихте за 20 г. по млада, а? И това ми било държава! С уважение: Вл.Кузов

това младите девойки "оная си работа" , я нямат за нищо, щом носи изгода. Стига сродната душа да е мангизлия. Какво и се върти из главата на младата кухавелка...незнайно !

Та тва си важи за всички жени по принцип. Все пак приза за най-древна професия се държи от жена!

Kak какво и се върти - илюзията, че кинтите и известността на Денис ще я вдигнат над тълпата, че тя е нещо повече... Е, Куейд не е капо също - за него остава мимолетната илюзия, че не е дъртак още, щом такова младо гадже го е "харесало"

следващата новина ще е или брак или бебе, а по-следващата ще е развод и олекване на банковата му сметка, ама "мерак с пара се чеше"

Целият зор е за една шепа вълна...

Вълна вече отдавна няма по тези места. Явно не си правил секс от много време.

Ех, като се хвана с 30-годишна, току-виж и аз съм се почувствал по-близо да младостта, а не до дупката черна...Борбата, казват, е безмилостно жестока:)

""" През изминалия месец Санта Озина е качила в "Инстаграм" снимки с Денис, наричайки актьора своя "любов" и "сродна душа". """ нищо против но отново става въпрос за пари :(

Да се среща , заслужил си го е , прекрасен Актьор ...

"...Жените, жените, ах, ангели са те... "