София Вергара: Джо никога не ме вижда без грим

Звездата от „Модерно семейство” признава, че не позволява на съпруга си Джо Манганиело да види несъвършенствата в нея.

Обратно в новината

Коментари - София Вергара: Джо никога не ме вижда без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... Истината е, че най-женствена се чувствам, след като професионалните гримьори и фризьори ме подготвят....Така и баба знае...

Него го щади, а на нас си показва всичко!

Много комплекси...

Хубава жена е Вергара, е, прекалила е доста с големината на бюста, забавен акцент... Но е толкова повърхностна и празноглава. По-добре да си играе в шоуто, да си гледа семейството и да спре да си отваря устата и да се излага.

ако не искаш да му е за последно виждането - не му се явявай без! нека вярва ...

Затова жена се избира като се събуди сутрин, след сеансите, нагазила боса в росна ливада или сняг. ;)

Върви при другите намазани с грим!

Браво маце!Само така-мъжете не трябва да знаят всичко

Стою

Само повечето, необходимото и достатъчното. Булш..... пиша, дано разберете защо.

как бих искала да сум звезда. доиде време да промотираш някакув фил, казваш пурвата измислица , която ти хрумне и хоп! диванетата се хващат, почват се едни коментари....... абе хора, не е вярно това. бузика се с вас и ви гледа сеира докато си пече гуза на плая в мехико а вие работите за нея. правеики и реклама.

Пази , боже, сляпо да прогледа. Това е тая въздухарка. Непричтна ми е , неприятен е и образът и в "модерно семейство" и не ми се струва много реален. Като цяло сериалът залезе и отдавна трябваше да е свършил, а не да продължава с клизма.

и не трябва!

жалка история.. като махне грима сигурно изглежда по-зле и от Адел без грим.. и тоя сериал, в който се снима, е най-малоумната "комедия" на света

Баси жалкият живот

От опит знам , че няма по-голяма измама от жената.

коя жена? която искаш да купиш с пари ли ? Щото майка ти едва ли е измама.

То при наличието на гърди и задник всякаш някой грима и ще гледа.

то те обхваща едно заслепение, не виждаш и не чуваш нищо, не ти е работа! Само тя си мисли, че е ѝ гледаш боята. ама да , добра реклама си прави, хващаме ѝ се, читателите.

Е това е голяма мъка. Но тя пък все пак е актриса, а имам съседка, която и боклука не изхвърля без грим и токчета.

Джо може и да не те е виждал, но целият останал свят те видя - нали скоро беше постнала снимки без грим! Е, верно, яко филтри и фотошоп, ама под снимката пишеше "Без грим", как да не ти вЕрваме!:)

и аз съм така, само че мен никой не ме вижда с грим

Оффффф, жените като прехвърлят 40те, яко почват да ги хапят зайците. Като спи с грим, на какво прилича като се събуди, ако не е тайна? Такова селфи ще видим ли в Инстаграм?

то и жени на 20 спят с грима, че и на 18 ! Някои ги мързи да го измият, други ги е срам да го измият. Други пък си носят с гордост истинското лице - без маска, както майка им ги е родила.

Лежиш си в леглото, възглавниците в грим. Къпеш се, текат черни ивици от "водоустойчивата" спирала. Целуваш, а там вкус на руж.

"Дори когато отивам просто да се изкъпя, пак слагам по нещо малко спирала, руж и червило.Доповръща ми се...тая умирисница,като ходи да се къпе,сурата си не я ли мие?И изобщо мила ли я е някога в живота си?За другите части от тялото и няма да питам,защото "звьозди" от ранга на тази,смятат че ако се залеят с едно шише парфюм,няма смисъл да се къпят.

Абе, ако махне грима, поразроши се, слезе от токчетата, обуй долнището... изтрие усмивката си... Тури я на опашката в кварталната бакалия и не мож я позна.

Предполагам, че Джо знае много добре нейните несъвършенства, няма човек без такива. Но тя е толкова жизнена, усмихната, енергична, че струва ми се за него точно това има значение. Или се жениш за кукла или статуя, или за истинска жена. Неговият избор е очевиден.