БГ студентка спечели конкурс за красота в САЩ

Българката Лора Асенова бе избрана за "Мис Лято 2016" в Мъртъл Бийч, САЩ.

Обратно в новината

Коментари - БГ студентка спечели конкурс за красота в САЩ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-ми харесва на снимка 18 и то дясната й подмишница:)) Добре че има рамо, ръка, глава наоколо, че иначе не знам как да го тълкувам:) И държа да отбележа, че не съм с мръсно подсъзнание:)

Това е Емилия

WOW, така е!!! А на мен в първия момент ми заприлича на Нона Йотова и Вики от Мастило :DDD

Била е хубава...Преди силикона ....

Най ми харесаха снимки 3 и 5 отзад напред. Но защо няма таз това момиче?

Не е лоша, но устата й естетствено ли е толкова огромна или сама си я е развалила?

Сама си я е развалила, естествено. На по-старите снимки се вижда как е била преди да я напомпа.

Идеална е!

Тя май е само по документи студентка по информатика,много пластика на носа,копие на Емилия,старичка изглежда

Защо ли на мен, на повечето снимки, ми прилича на фолкпевачката Емилия?!

Момичето е прекрасно. Всичко му е истинско, вкл. излъчването. Надявам се, че вече е получила прилични предложения в САЩ. С нейният интелект бърза ще влезе в средите на световната мода. Дори ще може да си финансира престижен университет и да има американска диплома важаща и в България.

Ъ? Това опит за ирония ли е?

Пълен вампир е тая и май страдаи от недохранване горката:)

Не че се заяждам, но защо ходи на конкурс по красота, а не на Информатика?

Щото е оставила първото място по информатика за тебе

Благодаря ... и на двама Ви!

това се казва да си нарисуваш дупката с уста

Няма значение какъв е конкурсът.Важното е ,че момичето е хубаво, личи си че спортува, а не гладува, освен това там е отишла на бригада и да работи.Заслужава много повече уважение от всички тук златки други шматки, където по неизвестни причини присъстват в медийното пространство.

егаси колко ви се сбъркал мозъка - първо кой участва по тия ужасни конкурси и какво означава наградата!? на тоя конкурс всичките парцали от пайнер щяха да със същия успех, защото под красота днес разбирай "мръсница"...разгледай хубаво снимкит, студентката ти го е обяснила нагледно с кадри и ти пак не си го разбрал...

да каже само на какво го играе тази увавица - на строгата господарка или на мръсна проститутка??? малките деца да не гледат тия "кОнкурси"

Мъртъл Биич може да не е много известен на българите курорт, но през лятото там се събира много хубав народ. Като се има в предвид, какви красавици са американките, нищо чудно, че наше момиче е спечелило конкурса. Бяхме с приятели в един ресторант на плажа, където сервитьорките бяха студентки от Молдова - румънки. Спокойно всяка една от тях би спечелила короната за най красива. Все пак нашето момиче е излязла късметлийката. Нека е пожелаем гуд лък.

ей го пак тоя досаден специалист - американист

То пък голямото постижение - конкурс на някакъв местен клуб. Нещо като "Мис Син Сити". Да се пръснеш от гордост! Иначе момичето не е било лошо на вид... преди да се изкифли.

Недейте така с лошо, всичко има все някакво значение, нищо че е само местно. И момичето, и бъдещето му, и конкурсът, и барът. Само новината е в национална медия, щото е международна. В един друг живот би се писала истината, както във вица - филма не бил шведски, ами съветски, и не бил сексуален, ами социален, и не се казвал "Баба дава на войника", ами "Балада за войника". Та и тука така. Не било конкурс, а кастинг, и не бил за миски, ами за трътки, и не топлела изобщо, щото била студенТКа

Стигнах до четвърта снимка и направо ми се доповръща от разперените два пръста на мъжа отляво... Защо перят пръсти по снимките ,не разбирам. Развалят хубавите снимки.

Синузит ли има, че диша с отворена уста?

"Мис Лято 2016" в Мъртъл Бийч, САЩ. С десет участнички.Едно от многото нищо не значещи конкурсчета.Нищо повече от Мис Долно Нанагорнище.

Браво, сега вместо 100 ще взима 200 долара на час... евентуално.

Ами да много е яка момата,абсолютно заслужено първо място.

Хубаво си е момичето, нищо пошло не виждам аз. Млада е, пък и хубава...но нека да не я мразим ;)

Не се косете! Мацката е извадила табелата на най-големия пазар в света, родил посланието "секса продава" :) Хубав ден на вас, а на нея дано не й потрябва един ден образованието, което сама ползва като рекламен етикет.

Голяма глава.. С професионален грим хваща окото, ама на личните й снимки е обикновен батал.

не и ли идва в повечко силикона на устните - типично по нашенски издула устни и гримирана безобразно- изглежда поне над тридесет - преди силиконовата интервенция вероятно е изглеждала по-добре

ПИПО

Малеее, ще се пръснеш от злоба и завист, а?

3a какво да и завиждам- за родното място ли - просто е много далеч от представата за истинската красота- неподправената, натуралната

Няма да коментирам Лора, а титлата. Прилича на Мис "кръчма"

ПИПО

Това е защото харесваш мъже и не разбираш от жени.

10 участнички в клуб, с неизвестно жури... и контакти с гостите (надявам се не епидермални) Баш си е мис кръчма. аре да е по фешън: мис клуб.

Ами момичето е отишло в САЩ на студентска бригада, т.е. за да печели. Следователно защо вместо да се блъска да не спечели пари от конкурс? Напълно добре е постъпила.

сега какво я чакааа ...

Мис св...ки

Учи информатика! Бравос! Друго си е да си програ-миска. Ама няма миска в конкурс по информатика. Явно си е мислела, че информатиката обучава за миски по конкурсни програми.

Българка ли? Продала е хубостта си на американците все пак.

Красиво е момичето, но някак ми се струва по-възрастна от 22г. Дали е от грима и прическата, но бях сигурна че виждам 30г жена

Че какво им е лошото на 30 годишните, даже изглеждат по-женствено. Иначе + от мен за мацката, яка е!

Определено си права за 30 годишните!! :-)

Хубава дама няма спор.Поздравявам я за спечелването на конкурса!

Много ми е мъчно за хората, които не правят разлика между значението на три думички: дама, мадама и мадам. Явно си от тях. Вземи ги проучи, преди да пишеш такива глупости.

Сега в България всички кифли, уредили се на работа в телевизия, казват "дама" вместо "жена" В БГ дори тоалетните вече са за "Дами" . пази , боже, слепите да прогледат.

Вижте сега може и да е мис на някакъв клуб, но момичето е хубаво. Нека се знае, че българките са хубави, защото онова недоразумение Анита Шмайзер /Мейзер/ бая ги беше стреснала, като най-хубавата, омъжена българка.

Изглежда много изкуствена. А и колко е бил сериозен тоя конкурс само с 10 участнички? Нещо като оня Мисис Свят, дето оня урод Мейзер ни представляваше ?

и дето само в България знаеха за него, хахаха

Доста момичета имат право да се почустват хубави, и почти всички от тях - с основание. А тази мацка не е никак фотогенична. Предполагам на живо само като мине покрай мен ще ми се размекнат костите, но тук каквото видях - цъ. Което е добре за нея, защото доста от разните красавици са точно обратното - на снимка богиня а на живо плашило. Въпреки видимо нездравия и неестествен та чак плашещ вид, предполагам девойката си е наред и е дори приятна компания.

Да те светна само малко, за да не очакваш толкова много от миската на живо - при фотографията и телевизията фотогенично и телегенично лице (и в двата случая) е синоним на симетрично, т.е. симетричното лице апаратът и камерата го обичат и стои красиво на снимка и екран. Това лице, което коментираме, явно е несиметрично, така че видяно на улицата абсурд да ти хареса.

лицето е болезнено изпито

Само да питам айфоня е задължителен атрибут към визията на кифълс нали? За една позната питам...

С грим, прическа, боядисана коса, цветни лещи и странно плътни за физиономията и устни. Липсва само бюст. Ама има време. Тези конкурси за красота трябва да ги прекръстят на конкурси за златотърсачки. Друг е въпроса, че един мъж с пари ще я мачка 3-4 години, ще и купи мини купър и ако не много умна да я вкара в някаква друга употреба, ще я изхвръли.

Аз на 22 г. приличах на нейна дъщеря

там хубави мацки са само а киното или в рекламите . Ако си за първи път ще си помислиш че тези от нежния пол са всички ударени с мокър парцал или особенно негритянките всичките дебели - каква то им са жените такава им е и политиката

Викаш не са като онези коне рускините, а? Ооо извинявам се, забравих че женските братуши са най - красивите красавици на света.

Батета, сериозно бях в Москва на командировка, после Рига, Талин, Вилнюс и за десерт Хелсинки и Стокхолм. Изпадаха ми ченената навсякъде от гледката по мадамите, руси, черни, шарени .... но всички стройни, слаби, с хубави лица и много често с гоооолеми очи. Няма значение къде се намираш в метрото - в магазините....по улиците, всяка минута имаше какво да отбележиш на радара. Ако не бях ерген, щях да поискам да ми преместят работното място. Толкова "красота" и сексапил, особено в Швеция и Литва. Вярно българката си е българка, но не мислете, че сме "най-)(убавите" на света.

Хубаво момиче, прилича на фолк певицата Емилия :) може би това е целта в крайна сметка

е има ли грозна за вас надървеняци прости

Няма грозна, пие ли вода ...

Много завист, омраза и плюене, вместо да се израдвате, че някъде някой е избрал за най-готина наша студентка.

да се "израдваме", та повечето от тия селфита са стряскащи

хахаха...не е това...аз например ме е яд че е решила да се връща тука...както и предполагам повечето хора писали негативни коментари!

Ма оно и у наше село кон с курсите така ги праиме, бе. Сигур е било бригадирска вечеринка, ама нали джурналенцето трее си заработи залъчето...

Отвратителна кифла.

Снимка 15, доста са се постарали, ако това е българската красота .....

не е лоша.. подобно на никол станкулова докарва

Много голям професионалист тоя фотограф,дето е правил тая сесия,бе.Особено на фона на дуваря, с практикерския ламинат(апък за селфитата да не говорим).ЦЦЦЦЦЦ....бравос. Иначе момата като от наш'та черга...бива.

Поредната жертва на чалга-стилистиката спечели първия си пиар! Деформирала е хубавите си устни, като ги е докарала да форма "срамни", чрез засмукване на бузките изпъкват скулите, а това е сред приоритите на всички от жанра и на още един, прическата й е подобна на тази на Гергана, Андреа и още много други при церемонията за връчване на годишните награди на продуцента... Благодаря за настроението!

Не ви ли е срам да наричате Родината си БГ, бе, простаци?

А теб не те ли е срам да променяш името си на Хх ?

Това е съкращение и не виждам как обижда България. нЕ МИСЛЯ, ЧЕ е нормално да се пише Родината България ( Вероятно и така тълкуваш съкращението РБ). Какво да кажем тогава за USA или за UK. Ако не друго, те поне се славят като големи родолюбци.

Красива си е!!! Българките са си красавици!

нашите след 30г са за хвърляне

Е стига де, не е така. И след 30 са си красиви, които се поддържат.

Но устенцата й нещо много кофти и издайнически кълъп са хванали.

"На конкурса нашенката се озовала на една от почивките си, тъй като е настудентска бригада" - тя на почивка ли е или на бригада? Иначе да, ще спечели билет за чичко паричко със сигурност.