Джагър ще плаща издръжка на бременна балерина

Вокалистът на британската рок група Rolling Stones Мик Джагър е обещал да плати солидна сума на балерината, която е бременна с осмото му дете.

Обратно в новината

Коментари - Джагър ще плаща издръжка на бременна балерина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли не правят парите. Да Джагър е велик,но да си геронтофил и да спиш с една мумия само за парите си е долно нещо. И майоре не ми казвах,че е от любов и страст. Просто по света има елитна проституция,както и в нашата мила родинка. Всички олигарси си зарязаха жените и налапаха боклуците.

Мацката е много яка. А Джагъра - тоя пич е легенда. Легендите нямат възраст. Не спира да твори дори на тая възраст. И най-важното - и на 100 години да е, постъпил е като мъж. Не се цигани за издръжка и всичко останало.

Балерина,жена 32г-туй е време за размисъл. Верно Джагър е дрът но е легенда,така че -хубави гени и солидна издръжка. Браво на момичето,браво и на Джагър,че още ги владее нещата и като мъж ще си плати. Всеки знае себе си.

ами ще плаща кво му дреме, и без туй не мож ги взе на небето

Да е жива и здрава Меланито много добре е направила... мисиата на една жена е да ражда дица иначе няма да саществува света... Аз въпреки мойте 52 години все още забремявам от време на време, а понякога ги раждам...родила съм кажи-речи 9-10 дица и нито едно с цезарево течение. Поне 76,5 % от дицата ми са заченати от олегнали маже над 70 години, а другата част съм ги закачила чесно казано по инерция и много не си спомням от кого. Ествественно че старите котаци ми плащат издръжка... ама аз я изисквам на живо тегло и сметнете сами за 10 деца колко пари зимам. Зотова не работя,,, имам пари, ходя на екскурзийки по манастири да се пречисвам духовно от опитните монаси. в момента пак съм бремена обаче тоз път от един известен паркетен лъв, тои нее много стар около 50те... ама се чудом чудя да го раждам ли тва дите или да не го раждам тва дите. Това така ли е или нее така? моля за бесплате савет.

Голям е Мики! Най-големия! И ще помоля най-любезно ако може разни агро-ткзс-поп-фолк-пайнер фенове да не коментират по негов адрес!

а ми разправят, че многоженството било забранено...

Не мога да определя, тази балерина дали е проститутка или геронтофилка?! Но права е нашата поговорка - "Ден година храни", макар в случая не е било ден, а може би нощ, и не е година, а цял живот :):):)

Джагър..... рулз

Щом си я е харесал Мик-71 си заслужава. На неговите ресурси може да спи всеки ден с топ моделки и 20-годишни.

Застраховката "живот" чрез раждането на дете на чичко-паричко не е изобретение на нашите моделки явно. Браво на мацката, хем хубава, хем умна, уредила се е за следващите 21 години.

всички мухльовци, които коментират, защо мислят, че балерината ще спре да работи и повече няма да се занимава с балет, а само ще харчи? и какво странно има, че джагър ще плати издръжка? да не го е насилила? онази пианистка одруса в пъти повече мел гибсън

Странното е, че забременяват при толкова много опции за предпазване!

Чудя се как на тази възраст и с този начин на живот(наркотици, алкохол) е успял да запази качеството на сперматогенезата си и способството да оплодява?! Уцелили ли са и овулацията по време на турнето. Това наистина е феноменално.

Бе недей да се чудиш. Човека си има пари, дофтури, прави си деца от време оно и то с много и различни жени, които са млади и фертилни, явно си го може. Сега ти като не го можеш, защо завиждаш? Може да спи човека с много и хубави жени, и му се получава. Кой ти е виновен на тебе, че не го можеш?

интересно, как през устата е забременяла????!!;)) сигурно има вече "нов софтуер"??!! ;))

Ти пък завиждаш, че не те е на*бал теб.

Аз като приказвам, че по-старите поколения имат по-качествена сперма. Доказано е, че по-младите поколения мъже са стерилни и не могат да правят бебета. По-младите ядът ГМО, тъпчат се с хормони и лоша храна, живеят в стрес и безперспективен живот, а циганизацията не прощава, всички вългарни и венерически болести допринасят също за влошаването на сперма и овулация. По-старите поколения, които сега доживяват 60-7080 и нагоре, са израснали на органик храна, без такъв лош стрес и да не забравим, живота в последните 30 години се забърза много, а технологиите всички до една влошават фертилитета и на жени, и на мъже. Затова по-старите поколения са по=-запазени, по-живи и по-фертилни. Дори по-способни. По-оправни. Сегашните са ...безствие, пълен провал. Нищожества с много претенции. Некадърници. Абе ...пълга деградация.

накратко, сегашните са гейове

Хе, то това е станало след 1000 подобни такива опита, явно не му пука на дядо Мик, газ до ламарината.

Гювендиите нямат почивен ден.Тази за пари ще запее и песента "Елате хиляди младежи" от времето на соца.

Само така ще се спаси бялата раса и европейското семе! давай, осмото е на хаир, карай така до 12-13. Дядовците ни са знаели какво правят - по 12-13-16 дечица, да има! Това е начина! Аз като описвам, че хората си правят деца и и даже им се радват, че им плащат издръжките, че глезят и майките, и дечицата си - на оскотелия бълХар това му се вижда нелепо и не верва! Да - хората по света правят бебета, за щастие! не като в бълХар, да ги е страх от бебета и майките им! Балерината е хубавица, евала на Джагър, избира си ги, и не пропуска хубава жена! всичките му жени до една са забележителни и са личности и умни, и интелектуални, и пробивни, и с характер - абе има вкус пичагата!

"глезят и майките" - това е показателно за начина ти на мислене

Аха. Леми си взе грозна негърка и доколко доживя.

и на юбилея да зачене 10-тото . джагърче

само аз ли се съмнявам детето да е от Джагър :)))

тои не се е сетил да се усъмни. обади му се да го светнеш

Само ти! За такова нещо на днешно време не се лъже - много лесно е да се провери!

ама как не я е било гнус да си легне с тоя джагАр

какво ли не правят хората за пари :( повръща ми се ...... жалка картинка е тази жена :(

Хубава е мацката! И детето ще е хубаво като нея и талантливо като баща си. Заслужава си жертвата. Ще осигури на себе си и на детето добро бъдеще.

А ако е обратното? Хубаво като баща си?

То хубаво пари, ама тази дама явно е геронтофил. Та Мик Джагър е на 71 години! Да е жив и здрав, ама верочтността да дочака пълнолетието на детето не е много голяма.

Е, ... то е ясно, че детето е плод на чистата любов между младите ... ;-)

те на това му се вика "Па дьо дьо"

А не е ли па-дя-до ?

Чиста търговия и един от многото примери до къде е паднал "модреният" човек.

Не мога да си представя млада жена с нормален външен вид да си легне с тоя дядо, който и на млади години не е бил пръв красавец.

Защо да не можете да си представите?!?! Аз напримерно съм си лягала с мъж, защото съм подразбирала по някакъв начин че му е голям....било ми е интересно и да ви кажа никогаш не съм се разочаровала. Ана на господина - артиста ми е голям колкото остата /сега го видях на снимка, майко мила..../ я разбирам!

тфа прилича повече на баба /Яга/

Всичко е за пари. За 15 мин. ще стисне зъби и после рога на изобилието ще се излее върху нея. Вече няма нужда да бачка 18 години. Ще си гледа кефа. Мик, освен издръжката, ще завещае някое друго милионче на това дете. Пък и детето с фамилията Джангър ще има доста повече шансове отколкото ... с моята.

Да живее виаграта,тези мънички,синички патрончета,превърнати в куршумчета стрелят много точно!Ами да се спре този дядо,да.известен е,но айде сега!!!

Тоя номер с "мило, ти си лежкай тука, аз ще изхвърля презерватива" жените го умеем още от създаването на кондома. Инак светът не би съществувал. :)

Аз друг номер играем...като се изфърга на корема, сбитам сичку и у дупката...! Те така съм на 3-то вече с 1200 лв издръжка от батките!

А пък колко не знаят, че са станали многодетни татковци ........

кутрето си уреди живота!!

Искаше да кажеш "Курвето си уреди живота"