Графа композира песента за ”Детската Евровизия”

В процес на създаване е песента, с която България ще бъде представена на "Детска Евровизия" 2016.

Обратно в новината

Коментари - Графа композира песента за ”Детската Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси пичове.....от прочетеното за мен наистина останах доста изумен! Не съм и предполагал, колко фенове имам сред Вас обикновенните хорица! Ще стане голям хит детската песен! Благодаря за подкрепата и Ви пожелавам малко по-добър от мизерният ви животец сега. С най-добри чувства. В. Ампов

не се прави на утрепан,мноого добре си знаеш колко си некадарен :)

Учудваме ме Вашият коментар! Вие колега ли сте или...покажете нещо Ваше да видим и ще коментираме, анализираме. Не може просто така с лека дума да хвърлите нещо в пространството. Освен това не виждате ли колко много обикновени бедни хорица ме харесват и уважават. Вие имате ли такива поддържници!

Че ще е хит, хит ще е. Ама ти не ставаш бе момче. Предполагам, че някой друг ще е истинския композитор, вероятно Любо или Ясен.

Ало много си високомерен,, хорица,, за какъв се мислиш Беееее.!

"Песента е с работно заглавие "Вълшебен ден" и задачата на екипа на "Монте Мюзик" е да вплете в мелодията и текста послание за силата на детските мечти, които могат да превърнат света в по-добро и светло място за живеене. ...." ?!?! Ма тоя сюжет не се ли изтърка вече, де??!? Нали същия сючет беше и предния път с лицемерното същество Крисия и двамата грозновати турчета пиянистите!??! А спрете се вече де ...и в музиаката сме леле мале!

Може ли се без Графа!?!? Лансират го от 30 години! От малък го помня, как мама и тате го пробутаха в БНТ да пее по предаванията, после телевизия ММ го въртеше до спукване и БГ радио не знаеше друг певец освен Графа, има песен, няма песен всички награди за него! А лично аз не харесвам нито една негова песен!

Аз пък харесвам почти всички негови песни и го намирам за много талантлив. Един от малкото, да не кажа единствения талантлив съвременен певец/композитор/текстописец в българската музика. Не мога да разбера защо е цялана злоба срещу него. Прави прекрасна музика.

ГРАФА!!! МНОГО ПРЕМЕРЕН И В ТЕКСТОВЕТЕ И В СЦЕНИЧНИТЕ СИ ИЗЯВИ! НЯМА ЛИГАВЕНЕ,НЯМА ПРОСТАЩИНА!!! СУПЕР Е!!!

Този конкурс е адски тъпа работа, този Графа е от моете време и не мисля, че стила му е подходящ за млади хора!!!!!

Като му слушам песните на Графа и все за Моканина си мисля,то бива мъка........много се мъчи това момче.Няма ли кой да ни отърве и нас от таз мъка!?!

ако на някой трябва да се даде орден стaра планина графита плагиад ще е перфектният кандидат

да се даде орден стара планина за некадърност и връзкарство с използване на родители

Освен Граха, Тиквата некой друг зелен-чук нема ли да роди БГ-то да ни излага по света и у нас???

Който се уредил, уредил! Графа ще композира песните Поли Генова ще ги изпълнява.

коий стои зад некадърника и некадърницата?генерал любен гоцев?

Графа за нищо не става, пълен ташак e, а "музиката" му е в стил поп-чалга. Най-голямата му заслуга в изкуството е, че е връзкар от комунистическото време. Късметлия момче родило се в семейството на музиканти, не знае какво е да нямаш, винаги е получавал най-доброто, не е подавал молба за работа, нито е участвал в конкурс. Обикновен паразит, който си изживя един много хубав живот в две епохи.

Е има развитие за 20 години - сега е хипстър.

Графа, с неговите два тона - едно и също цял живот. Ама къде са сега Славето и екипът му, нали голяма кауза е българското? Или понеже вече победителката не им е подопечна, не им дреме. Далаверата свърши, съответно и тяхното участие. Вярно, те сега с референдуми се занимават...

значи полигенова ще я пее .

Графа вярно прави комерсиален боклук , но пък това е много харесвано от пуберите. Може и да има успех

ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК !!! Жалко за момичето !!!

Графа е най-големия !!! Влади обичам те !!!

верно е най-големия, некадърник.

Графа е гений а ти си глупак !!!

Това ще е някаква боза. Но въпреки всичко мисля, че баща му ще я напише, щото това т. нар. графче е яко некадърник.

УЖАС!!!

Спрете това некадьрно музикантче! Уважаема БНТ , това е провал преди старта

Егати измисленото музикантче... :D Ако не го бяха пробутали с връзки, щеше да свири в някой подлез... най-много!

Измислен конкурс, измислени композитори.

Само така, с връзки напред към Европа!!! Какво да се прави, малка държава сме и от връзкари място за наистина талантливите не остава.

Какъв успешен композитор е Графа?Всичките му песни звучат по един начин,няма мелодия,няма ритъм.Важното е Графчето да се уреди с поредният проект.БНТ е те направиха капитал с тази Евровизия.

е сега савсем е ясно че нема да спечелим нищо,щом този капут компосира песента.този е варха на бездарието , в случая и враскар :) сорри,не сам неграмотен,но така транслира дир.бг :)