Симона от „София ден и нощ” със снимки от плажа

Калина Иванова, която изпълнява ролята на бунтарката Симона от „София - ден и нощ”, показа как прекарва лятото.

Обратно в новината

Коментари - Симона от „София ден и нощ” със снимки от плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте на всички от София Ден и Нощ Моля се запознаем Казвам се Габи моля обадете ми се на

не харесвам филма, героинята на Симона също не ми харесва. Но помислете в София живота не започва ли в 24 ч. Не говори - като вършиш същото. Няма да се измиеш оставаш като тях,огледай се, приятели същите.Филма показва живота в София не в Пакистан. Момичета на 12 год в 24 ч на дискотека - това на село го няма.Тези деца да не да ходат сами .Софийските девойки шият гоблени в същите кръчми. Престанете да се мислите за нещо. Това е в човека-или го има или НЕ ,

Кифли- софянки-не можеш да кажеш кифла на едно дете от село .Знае как се работи. От 15 год. съм в СофУ ужасена съм от столичанки - от 15,00 почва дъ търси с кой да излезе в кръчма- на това може да кажеш кифла-да не казваме друга по- лоша дума.

Не знам , кой нормален човек би седнал да гледа тази безвкусица. Страхотна простотия . Феновете на този сериал предполагам са между 13-16 годишни или са много ограничени емоционално с други думи прости душици . Отидете на театър бе хора или на кино . Как може тая боза да ви забавлява . 30 мин жертвах за да видя някакъв на който не му се разбира какво говори, руса кифла/ дайте й едно изкуствено цвете и ще го полива редовно/

Чалгарията София ден и нощс дошли от провинцията кифли и тутманици.Нова тв и БТВ-опростачващите медии.

Малко евтин пиар няма да й навреди. То това София - ден и нощ е като Забранена любов навремето. Аматьорска работа създадена да задоволява непретенциозни вкусове.

Грозноватичко и простичко момиченце.

Ше и сложа мустак (просветените ще разберат)

Какво е "София ден и нощ"? Реалити като биг брадър ли?

Оказва се , че не е риалити, не е "такъв е животът" или " нещата от живота" или както там се казват бозите на продуцента Кр. Ванков в Нова, а е СЕРИАЛ, където "играят " еднии набедени актьори ,Така е в тая полудяла, откачена българска действитвелност на денонощно промиване на мозъци на младите и опростачаване на народа. Стига да намерят такива малоумни "актьори" като тия.

стройна фигура??????- бих казала суха ....изкривено общество с изкривени представи

Само чалга му е майката, докато и на последния булгаристанец му изчезне последната мозъчна клетка.....прашки бвм-та и мускули разбираш ли !!!!

Тая дори не е кифла, а направо пача

Кой гледа тази простотия, приличаща на проект на сценаристи и режисьори 2ри курс?!

Мусайбе не му са учи.

Чисто мършаво цигане.

На мен пък филмът ми харесва. Харесва ми и играта на актьорите, независимо дали са завършили или не НАТФИЗ. Филмът го изглеждам на един дъх, което означава, че ме грабва. Това е важно за мен. Като погледна това момиче, виждам Симона от филма. Явно образът се е запечатил в съзнанието ми.

кога се освобождаваш преди, повреме или след "филма" или повсяко време.

Симпатяги са, само малко диалекта да оправят........................И моля, не ги наричайте актьори, че е обидно за истинските.

малко тъмна ми се види.

Малко прилича на цигане от Столипиново или Факултето, има някаква азиатско виетнамска жилка във визията и. Нищо чудно някой от родата и да не си е обогатил генофонда навремето когато у нас пребиваваха виетнамски гастарбайтери. Но определено е с грозно и кльощаво телце, кокалести стави, огромни капачки на колената за това тяло като крака на луноход са. Има голям луфт между краката, куче захапало погача ще мине между тях. Подмишника и е космат, явно и куца и личната хигиена. Отвратителна лигла е.

Айде,ще едни си поверваха! И пуснаха цигането по пистата! Глей народе - то не е предаване, не е филм, не е и сага дори, това е чудо! Коледно чудо!

.

Така и не разбрах - това риалити ли е, сериал ли е , идиотия ли е? Просто не може да има такова предаване

Така е- колкото и пъти да ми е попаднало това " произведение" ,наречено помпозно " София ден и нощ" , толкова пъти се питам- коя София е това, където толкова различни хорица с чалга ориентация живеят в нещо като бункер- комуна и закусват полуголи, чифтосват се без значение кой с кого, по възможност всеки епизод с различен образ. Тая София не е днешната, а една от мутренските години,май.

Това е реалността. Деца, дошли в София да учат, готови на всичко, за да останат. Винаги е било така, винаги ще бъде. Това, че вие не познавате децата си и не допускате, че могат да правят такива неща, е друг въпрос.

Вярно е, че има злобни изказвания, но има и обективни такива. Момичето не е хубаво. Лицето и е невзрачно, а в тяло е прекалено слаба, с плосък задник - не представлява интерес!

Младо, стройно, скокливо момиче, каквито трябва да са повечето момичета. Има време да налее и задник и бутове. Ако на тази възраст е с пищна фигура, на 30 ще трябва да гладува, за да не прелива отвсякъде. То от местна и презокеанска чалга и напоследък, заради долнопробна храна - мощни в долната част тийнеджърки ала Джей Ло (ама Джей Ло е на 50), нормално изглеждащите девойки започват да ти изглеждат необичайно.

Джей Ло е на 47 години, не на 50.

Е много злоба се лее тук!!! Злобен народ сме!!!!

ПРОСТО МАЛКО ПО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА СЕ ВЪЗМОЩАВАТ НА ПРОСТОТИЯТА КОЯ НИ ЗАЛИВА ОТ ТАЗИ ПАРОДИЯ.

Първо се "възмОти" на неграмотността си, която /а не "коя"/ блика от написаните два реда коментар.......а после се "възмОщавай" на всички останали, включително и на мен.

Тая е от "боята", затова й правят евтнин пиар. Аман от циганета

Това филм ли е??? Коя е тази?

При кастинга да подберат хора, които говорят правилен български език. Че сегашните са едни мекащи... една книга не прочели.

Тази кегла е от Дупница бре ! Говори на "оти" и на "шо"

Пълна идиотия е ценното време вечер да се пълни с тази софт порнография, наречена "София ден и нощ". ТакЪва боза, толкова пошло и малоумно предаване, сбироток от идиотизирани самозванци, дето са им втълпили, че са представителна извадка на младежта... Да не говорим, че логото на тъпото им предаване - ТВ кула на фона на полукръг... е все едно снимана отдалеч джамия с минаре...

Отговаря на умствения багаж на по-голямата част от аудиторията.

Никой не те кара насила да го гледаш и да сипеш помия във форума!

Гледах половин епизод от тая помия. Значи вече и участниците стават обект на народно внимание. Само как звучи - Симона от "София ...", като Ина от Правец или Валя от Шумен.

От загара ли е или по рождение?

Бунтарка ? По-скоро разхайтена ,развратна пикла, която не знае какво иска. Хубав пример.

не съм гледал предаването, ама ако хубаво колкото тая, кофти работа

Новите Златки

Изключително тъпо предаване и много ниско качество.

Участниците едва ли са чували за НАТФИЗ :) По-скоро са завършили шивашки техникум. И най-силното нещо в представянето им са диалектите, с които са обременени :)

Ооо, какво тяло има

Какво тяло има? Това на 20-килограмова анорексичка.

тоя май не е виждал скоро жена....