VIP Brother тръгва в ефира от 11 септември

11 септември е датата, на която „играта ще загрубее”, а най-известната къща ще посрещне своите нови съквартиранти.

Обратно в новината

Коментари - VIP Brother тръгва в ефира от 11 септември | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бех се затъжил за Мики Водката Пънчеф.

Предаването представлява малка извадка от нашето общетво.Може спокойно да се огледаме и да направим равносметка, какви сме всъщност.Неграмотни,злобни,завистливи, не приемаме чуждо мнение и от истината се обиждаме. На показ излизат нашите морални ценности и предпочитания.Някой от Вас ще кажат,че с това предаване не може да се каже,че всички сме такива.Така е, но повечето от хора са точно такива. Има много ценни и стойностни хора,на за съжаление все повече намаляват или са извън страната. Така,че предаването е добро и на който не му харесва да смени канала.

.НякоЙ от Вас ще кажАТ "- моме слузлива, научи българския и тогава се опитай да пишеш. Но е безнадеждно - няма акъл в главата ти.

Как може да се плаща за излъчване в праймтайма на сбирщини от деградета? Не гледам телевизия от години, но самият факт, че тези новини присъстват и в интернет медии, дразни.

Абе продуцентите, защо смятат, че т.н. "випове" ще им вдигнат рейтинга. Пълна простотия.

БОЖЕ СПАСИ НИ ОТ ПРОСТОТИЯТА!

УРА!!!

бах толко випове в тая дурява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...вселенска простотия! Боже, трябва да намеря начин да изтрия тази програма или поне да си купя натриев цитрат против повръщане! Честито на нас, българите - поредната доза опростачване! Ха, наздраве!

Много ми любопитно откъде се намират толкова много пари за това нелицеприятно предаване? Огромни хонорари за участници, които са съгласни лесно да направят малко пачки, макар, че стават за резил. Но....нали си имаме "всяко чудо за три дни" това е оправдателна утеха. За водещите-също, несменяеми и това ги подхлъзва към излагателно поведение, досадност и скука. Признавам, че гледам понякога, но не бих се охарчвала с пращане на SMS. Същото ми е мнението за всички риалити, с които ни заливат телевизиите и се чудя кои са тези будали, дето набутват парите си в джоба на Ники Кънчев и сие?

Ще има пари за пиячка.

Простотия до шия с поредния сезон по Нова тв-надпреварваща с БТВ да прави българина от глупав по- глупав.

Само идиоти или нямащи възможност да гледат други програми може да ги интересува това

явно ники кънчев и Сърчаджиевата също са си похарчли парите и ега ще се правя т на идиоти , за да изкарат пари , и то доста.