Сърчаджиева и Ласкин с комично видео от морето

Под знака на покемон манията мина ваканцията на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Сърчаджиева и Ласкин с комично видео от морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ласкин, отслабни! Щом Люси може, можеш и ти! Такава хубава двойка сте, не бъди чудовището в нея.

Весели хора, харесват ми. Мили хора усмихвайте се и си пейте повече!

Алекс е голям бонбон. Бих разпорил с шпага всеки неин хулител. Който не я е гледал на сцена, просто няма думата!

Баджанак, аз също бих я "порнал" бялата еврейка. При такава жена и ангелче дете да пробваш да се самоубие с алкохол е достойно за Гинес. Иван даваше толкова надежди в "Дунав мост" а подобно на Иван Иванов от секс символ се превърна в алкохолик.

Снимка 12 може да се ползва в Уикипедията за статията "Тежък махмурлук".

Поне детето им е много сладко, да им е живо и здраво, че няма да му е лесно с такива родители...

Такава скука ги "гони", че се чудят каква простотия да "изработят"! Толкова ли няма какво да се прави на гръцкото крайбрежие, та ще си пеем за Покемоните! И най-интересното е, че знае текста на чалга-оргиналите!

С две думи, еe и се на Сашка, та две не вижда, ама оня не може да изтрезнее и да я опъне.

нищо лично,но и аз имам десетина албума,може ли да ми ги публикувате.На кой му пука за ласкин от село Алино

Божееее, боже! Колко злобна завист чета тук..... типични български цървули....

а колко простотия демонстрират тия, които ние уж мразим.

Големи! ;)

Селяни

Явно и на тях им е писнало от покемони навсякъде.... :)

Много съм я прал /да се чете разпрал/ тази Сашка! Като се напие не знае какво прави , иначе е добро и хубаво момиче. Ако Ласко знае какви ги върши като пине.....много нахуйници е яла и продължава да яде!

Хората се забавляват, ваканция, слънце, море.................... Споделят с приятели. Е затова не бива да има много приятели във Фейсбук, ЧЕ НЯКОЙ ПАПАРАК ДА НЕ ТИ СЕ ПИШЕ ПРИЯТЕЛ.

Браво на Алекс и Иван! Това се казва реклама без пари и вдигане на акциите. Сега всички разбрахме, че са били на море в Гърция. И даже без папараците на Лозанова. Пък това кой ги харесва или не, ближете си покемоните.

Бих с удоволствие облизал розовия покемон междукраката на жена ти иване.

Кому е нужно всичко това ......

Хайде оставете Александра бе ейй. Значи щото сме известни и богати, а не като вас цървули значи дай да пишете каквото си искате, а? Плюйте, но знайте, че винаги ще си останете цървули! Цървула, трандафор не става е казал един много обичан от мен човек - Евгени Минягата!

Да ти имам самочувствието, кухо неграмотно к... е ( коте). Но не ти искам тъпотата и необразоваността

Май това намирисва на упадък в кариерата й!

Че тя кариерата кога е била във възход?

120 минути показаха изкуфелия Сърчаджиев, сега пък дирчо показва кухата Сърчаджиева. И се мислят за "големи". Боже, Боже пази България!

Като цяло твърде донопробно излъчване и поведение си има сърчаджиева. Но, това си е тя.

Много важно,като че л и ни интересува!

Скоро ще има "Мюзик айдъл" само, че за хора, които пеят фалшиво. Алекс може да се яви с чиста съвест на това състезание и дори да го спечели!

Семейство Чалгаропитекови.

Алкохола не прощава мили пиятели! Майка и навремето беше пианка, после мъжа и, а сега горката и тя! Баща и затова не искаше да ги види нито майка и, нито тази повлекана! Още ми разказва Йоско как се прибирала майка и кьр кьотук вечер и дигала скандали.....пфу мани, да не дава господ!

Ама ти ми се пишеше приятелка ма дебела краво такава. Не съм го очаквала от теб да ми забиеш нощ в гърба. Мислех, че никога няма да стигна да пипша туй в диркоча, но ти ма презивика ма......фъфла малко за което ша ма извинете, че сам малко пиана...ай съз здрае и на тия дето ми искат покемона...хих их хи их моооожееееее...само ванката да не се събуди до мене, че....

Това видео може да бъде показвано като образователно за вредата от алкохола и наркотиците.

Много забавно! Ама това са си лични глупости, защо да стават публично достяние? Иначе Алекс е сладка, но ако беше и по-мъдра цена нямаше да има.

Ти по какво преценяваш мъдростта? По сладките приказки дето ги приказва някой или по това как се е уредил в живота?

О-Ооо Б.же, слез и си прибери вересиите. Тая пиянка Иван Ласкин, ми е толкова анти, че хич не го трая. С какво е известен тоя палячо? И той , като Катето Евро е известен с една единствена роля ..и то като малък. Така е за съжаление в България...завират ни едни и същи бездарни "звезди" всеки ден-във всяко едно предаване.

Ако беше отишъл на театър поне веднъж през последното десетилетия, щеше да знаеш с кои роли е известен. Ама пусто не си, та за това демонстрираш колко си невеж.....

Запознат си с оня дет ми е в гащите. Гольо с просран задник и един цървул, вкаралите един-два пъти на театър през кенефа, и взе да се пишеш на интелектуалец. Такива културоведи(погледни какво означава) сте ми ясни. И как разбра , че не ходя на театър?!! Това , че 90% от актьорите,са абсолютни бездарници и протежета на старата номенклатура....трябва ли да ми харесват? Категорично НЕ. П.п: А бе Ласкин, това ти ли си?

Хм, хареса ми, може би защото нямам колонки на компютъра и го гледам без звук...

Не искам да ближа сладоледа, а рошавия покемон в гащиете на алекс иване!

Простотията няма почивен ден. Майка и стана известна, с ролята на циганка с едно дайре, а щерка и с лов на покемони. Е, няма лоша реклама. Даже и най- тъпата !

Права сте! Той и баща ми ми разказваше едно време, че баща и е харесал майка и за това, че била малко откачена и дива. Тоя тази повлекана е същата! Крушата не пада по-далеч от дървото!

Да си прост е приемливо. Да си прост и да държиш да го оповестиш на всеослушание, остава загадка за мен.

Голямо удоволствие ще ми доставиш,ако го напишеш това на стената на Васко от село Рупча:)

Безкрайно съм благодарен на всички медии , отразили тази "новина". Чувствам се много по-образован и знаещ! Само да питам: как става това ловене на тез жълтите неща? Трябва ли да имам "жълта книжка"? Или я издават с изтеглянето на приложението?

Снимка номер 11 :(

Бая тъп трябва да си за да пуснеш такова видео да го гледат всички.Погледах около 3 сек и ми се доака ...

Ама тя била много музикална - напълно неочаквано за мен - мислех я за по-бездарна. Браво. Хареса ми :)

хората си се забавляват бе хора, не бъдете бастуни.

ма те хубаво си се забавляват, но трябва ли да е "новина" и да се пише за това?! леко е ненормално..

Ами хората си го слагат на личните стени във фейсбук, демек за консумация от техните приятели! Какво го дирят т.нар. журналисти там?!?

красиво луди сте. радвам ви се. За да си щастлив трябва да си малко луд идиот.

?!?!?!??! Харесвах ги, но..........пропиха се и двамата и пропаднаха много тея хора! Жалко за тях, родителите им и децата им.....?!?!?!?

Boringggggg !!!! Такива песнички и подобно поведение са за съвсем различна възрастова група - макс 16-17 години. Явно имат нужда от нов PR. Този не става.

Трагедия....

И като си помисля, че някой е седял и писал "материал" за тази олигофрения.. Журналистиката съвсем се изроди.