Как изглежда Бар Рафаели 3 седмици след раждането

Бар Рафаели изуми със стройната си фигура само три седмици след раждането.

Обратно в новината

Коментари - Как изглежда Бар Рафаели 3 седмици след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вселената и Човешката глупост. Думите са друг евреин -Алберт Айнщайн. От всичко. Снимка в гръб във вода-може да е всеки. Тя беше бременна. никъде не видяхме бебето, Ласката Сал един гол г.з. А в друга книга от друг евреин е казано-По плодовете им ще ги познаете-защото събират ли хората смокини от трънки. Библията. Та никъде не видяхме плода .

Не мисля, че обикновените жени може да се сравняваме с моделите. В крайна сметка на нея това й е работата и е хвърлила сума ти пари по диетолози, лекари, треньори и т.н., за да може да не си загуби работата ако вземе да напълнее. Освен това е публична тайна, че заедно с раждането използват времето в болницата, за да си направят няколко интервенции - я пластика на корем, я на нещо друго.

тази прилича на надето на коцето на раина.

Че как да знам това кой е на снимката. В гръб, не се вижда ни лице, ни корем (колко е сбръчкан). Аман от тази война колко супер съм след раждане, колко съм супер на 50. Абе, а душите, а сърцата. Това става опасно за младите момичета, от 13 годишни искат пластични операции и глупости. А какви са идолите, грозотии като Ким Кардашиан, дето нямат и грам естественост. Осъзнайте се бе хора.

Как изглежда бебето кой му пука. А майката да е слаба и стегната, че затвор я чака. нали забременя и роди да избегне пандиза за данъчни измами. е, сега се налага да ражда често следващите години да избегне пандизата.

Щях да се учудя ако не се беше оженила за евреин.Те не се женят за друг освен от тяхните заради парите

Това по- го вярвам, че е тренирала, за да запаси 'идеалното' тегло. Колко е идеално е спорно, защото природата си знае работата и природното тегло е най-идеалното. Щото то какво е идеално за професия манекенка не е същото като какво е идеално за бебето й. Също, никога няма да повярвам, че Уейти кейти имала 'идеално' тегло, и лесно смъквала килограмите от бременност. Първо, хормонални килограми са най-трудните за сваляне. После, природата НАРОЧНО слага допълнителни килограми върху бъдещата майка, в полза на бебето. После, бебето си има естествени процеси на развитие, които си имат логично обяснение, и всякакви опити да се редактира природата са обречени на провал и отнемат от бебето и развитието му. Та, никой не може да ме убеди, че Уейти кейти беше наистина бременна, а не носеше възглавница. Ето, бременните жени се снимат и им личи, че са бременни. При Катерината нямаше и помен от нормален корем, нищо не й беше нормално на катрината освен че си държеше възглавниците така, че си личеше отвсякъде че възглавница й е трапосана. После, момиче бебе се носи различно от момче бебе. Абе, Рафаели е хубава и богата, сравнявайте с катрината - ясно е в чия полза са сравненията.

Е па да и напрайм още едно, какво и е :)

абе тая у бар Рафаели ли е зачената?!

След раждането не е важно как изглежда родилката, а какво е състоянието на новороденото. Явно светът се е обърнал с гъза нагоре.

Дамаджаната е яко разпрана, но в ханалчето е цепелинка

Какво, канелката ти ли е малка или гроздето е кисело?

Супер яка мацка...Ето това е жена, истинска красива жена.....

Ей, не се научиха да и преписват правилно името. Бар РЕФАЕЛИ се казва а не РАФАЕЛИ. Впрочем, няма роднинска връзка с художника Рафаел.

Едва ли на някой му пука как точно се казва!

Перфектна е ....

Изглежда като Ресторант

Барът е винаги "Наздраве!".

На снимка 2, очертаното е проект за транжировка?

на нея! Годините тренировки показват ползата от спорта и балансираното хранене. Живи и здрави да са :)

Спортът и балансираното хранене са от значение, разбира се, но бремеността води до промени в тялото, които нито могат да бъдат избегнати, нито заличени само за 3 седмици. И аз за три седмици си върнах килограмит еслед раждането, но не случайно н аснимката коремът не се вижда.....

как след раждането си върнала килограмите "след раждането"? Може би искаш да кажеш "килограмите преди да забременееш"? Тогава 100 кг. ли беше?

Има и други снимки в галерията ;) и с голямо коремче, и без, просто гледайте ;)