Ким Кардашиян показа как живее с псориазис

Американската звезда страда от псориазис, но вече се е научила да живее с болестта.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян показа как живее с псориазис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси не знаех, че и неграта ги лови псориазиса

отвсякъде, сега хукна и от псориазиса да печели. Свиня отвън и отвътре.

Пък ти една минимална не можеш да докараш. Мъка, мъка...

Толкова са еднакви с тези операции, грим и фотошоп. Тук е едно към едно с Меган Фокс. Май си е турила и светли лещи за целта. Нема що.

Ким Пердашиян пак се ръга в новините...

Ми досега не й пречеше да се снима гола и да си вее дирницата наляво-надясно. Да не би рейтинга да се е посмъкнал, че пускате статия за нея?

ПсориАЗИС се хваща от слушане на чалга! В случая от негърска музика и негърски краставици

аз имам псориазис и страдам много... не ви го пожелавам, не коментирайте , тя си е и без друго известна...

Hяма ли, да спрете да показвате този "Kамион", бре?? плаша се вече!;))

Боже, тази жена е като тежкотоварно добиче. (Да ме прощават добичетата, само външно прилича)

13 снимка показва до какви върхове може да стигне пластичната хирургия, а на 17-та момите направо къртят мивки!

Ким Кардашиян показа как живее с псориазис.... Гххооохггхххх сега ша покажа как живея с мойте глисти...оххххх гъзоми...

Не мога да ги разбера американците. Хубаво де, купила си роб, купила - иди доди. Ама да се омъжва и да му ражда, ей това ми идва в повече.

защото ти е тесен кръгозорът!!!

Тази 1.20 ли е! Леле какви бутове за този размер....

Жената е поредното доказателство как от нещо само гъС с лишеи,може да се направи модел за подражание,да занимава милиони и самото то да изкарва милиони. не се сърдете на кукловодите сърдете се на себе си.

Псориазисът и е най-малкия проблем при ръст 150см и този ханш, а най-големият ѝ проблем е между ушите!

... и между ушите (както и в ), не е проблем.

Дълбокото гърло, нали? Един хваща рак на глътката, тя псориазис.

Не знам защо (?) може би тъпа приумица на PR-а на "актрисата" - напоследък нашумя името й първо със саудитски принц , който уж й бил давал 10 млн. $ за една нощ с него (нещо от рода на филма "Неприлично предложение" с Деми Мур ) , след това била крала в еди кои си хотели хавлий (?) , а сега й изкараха и "псориaзис" ! Не знам тези дни каква новина ще се "пръкне" още за нея ?!

А бе к'ви 10 млн.долара бе, за тия пари тая к*рветина ще иде на Марс , била му отказала на принца ? Ега си тъпнята ! Просто си придава тежести , понеже вече е бая поулеГнала и поулеКнала с парите , следствие на поулеГването.

Не може. Това е религията на Вавилон. Втренчване на човекът в себе си и самовеличаене до небесата извън всякаква трезва мисъл и желание за реализъм.

На снимката може да няма фотошоп на краката й, но на лицето хубаво са я барнали! П.П - Кога ще спрете да ни занимавате с тая и просташкото й семейство?

Тя милиони направи след секс касетата с оня негър. Просто има си бизнес нюх. Който си го може, си го може. Който не може, да бърза да не закъснее за работа.

Няма да се учудя ако Кимката си ги "нарисувала" само и само да се пише за нея в медиите. Пък нали сега отслабна, трябва да се покаже на всички

Като прочетеш коментарите веднага стигаш до IQ то на средния българин. По принцип всеки шарлатанин в България лекува псориазис , но Ким още не знае. Това е нивото.

така е, не е лечим, но глупаците се интесуват от задника ... много е неприятно.... кортизони... сега и биологика....но нищо не помага за дълго, гените ни помнят дефекта, 3-4 % го имат и невродермит ...ох ... не се присмивайте, тя си има пари...

ПР-а на Ким е имал лош ден.

ПРЕДАЙТЕ МОЛЯ, НА КИМ ЧЕ ЕДИН МЕСЕЦ ПРОЦЕДУРИ НА МЪРТВО МОРЕ В ИЗРАЕЛ ИЛИ НА КРАСТАВОТО КЛАДЕНЧЕ В СТЕФАН КАРАДЖОВО /ОБЩИНА БОЛЯРОВО/ ЩЕ И РЕШИ ПРОБЛЕМА ЗА ПЕТ ГОДИНИ ПОНЕ !!!

Хе-хе-хе, това за мъртво море и пр. е пълна заблуда, нищо не става! Който си го има си остава до края на живота, с временни подобрения и обостряне. Това е най-малкия дявол на автоимунно заболяване, но отърване няма. Просто си е наследство....

има лек, не говорете глупости. С билка сапуниче /може да се замрази във фризера/, Маже се мястото колкото време трябва. Може десетина дни, а може и около месец.

глупости.... само за един сезон.. имам от 35 години, ремисия и пак.. не лъжете... имунната система има памет ... при проблеми... и идва отново, само за пари се говори тук... става въпрос че и богатите боледуват...

В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛЕКАР КОЙТО ЛЕКУВА ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ .

Има, дръжки!

Аз знам как се лекува псориазис.Знам точно какво трябва да се прави.Процедурата трае около 2 или малко повече месеца.Мога да бъда полезен ако някой се интересува.

Изобщо няма такъв, всички се пишат, че могат, но и самите доктори и учени не знаят как и защо се получава, така, че не лъжете хората. Който го има ще си го търпи и трябва да свикне да не му обръща внимание, това е лека!

Има, има - казва се д-р Димитрова.(мисля, че е Иванка Димитрова)Вече е доста възрастна.Мъжът ми се излекува при нея.

Евала!Това е голям проблем,моят баща страдаше от псориазис и лятото ходеше с ризи с дълги ръкави. Отключва се от силен стрес ,добре се повлиява от спокойствие и диета и от слънце.

Тая другарка не пропуска да си прави реклама... Без значение с какво и по какъв повод... Само и само да се говори за нея...

Тъй,тъй,другарко Михайловна.Ей затова ви харесвам аз вас.Винаги сте толкова скромна и прозорлива.

На негъра не му пука, блъска здраво.

Защо да не блъска? Нещо лошо ли виждате в това една съпруга да получава подобаваща любов и подкрепа?

Тъй, тъй, подкрепя я ...отдзад, много отблизо...

Каквато и да е му е жена все пак. Тебе ли искаш да "блъска" ?

ще блъска ми .. това му е работата , всяка жена иска да я блъскат като животно в това няма нищо лошо , но определено тази не си заслувава да я изтраеш и за 5 мин :)

5 са много...максимум 11 секунди....преди да повърна отгоре и.