В дома на Крис Браун няма наркотици и оръжие

Полицията не намери оръжие и наркотици по време на обиска на дома на Крис Браун, след като манекенка се оплака в полицията, че той я е заплашил с пистолет.

Обратно в новината

Коментари - В дома на Крис Браун няма наркотици и оръжие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горкият човек, нищо си нема. Да му дам малко?

Аре стига....

явно я плашил с чернио си "пистолет", ама я срам да си каже!

Ко ша прайм сеги, а? Нема ни тва, ни онва! Сакааатлък, баце!

И къф е тоя циганин? Що ни занимавате с бандити и наркомани?

Брато, не може да оставаш доволен, а да не даваш кинти. Айде сега дай й бижуто, щото подарък не се иска обратно. И дай някой лев на момичето за създадения комфорт. Писна ми да слушам за циции. Никой не ги харесва, особено жените.

След като липсата на наркотици при обиска е новина ...

Пак поздрав за екипа на Омега от екипа на Rolex

очте един безобразен черрн

добре, че ни казахте за оръжието. кофти, че нема бижута, ама дано има суха пара, ценности и прочее неща. идваме.

Дами, накъде отивате. От 5 г. съм на сухо; искате: любов, пълна издръжка, жилище, подаръци, пълно внимание... И ето, този г-н, е могъл да предложи всичко това на г-цата, и тя пак му е врътнала номер?

Не,жените го искат,то си е нормално и необходимо.Нима има мъж,който да не иска да ги има изброените неща и да може да ги сподели с дамата на сърцето си!?

Не,жените го искат,то си е нормално и необходимо.Нима има мъж,който да не иска да ги има изброените неща и да може да ги сподели с дамата на сърцето си!?

Ивче, аз не на дамата на сърцето, на целия свят го бих дал всичко това - ама като го нямам, и аз, и светът, вероятно и ти, си стоим на сухо. За тожва ми беше приказката.

Нито той ме интересува, нито музиката му, но в случая определено съм на негова страна, защото ми писна от алчни к$$ви , опитващи се да разбият живота на мъже с пари или положение , само защото законът е направен в тяхна полза. Надявам се обаче този път тази лакома шаврантия да получи заслужена присъда , за назидание и на останалите като нея.

А какво да кажем за богатите педер$$си, които си мислят, че щото са богати, могат да притежават която си жена поискат, да я тормозят и бият, щото са голямата работа, щото имат пари и си мислят, че всяка жена, която поискат, трябва да е тяхна???? Значи е нормално да пребие Риана, но не е нормално някоя жена да се оплаче??? аре у лево, бедняк смотан!

Макар да не подкрепям боя искам само да те питам : Риана не е ли за бой??!! Германия става световен шампион - тя се снима с целия отбор. Ди Каприо е някъде си - тя с него, Хамилтън с нея в Барбадос и т.н. Вярно, че жените не се бият, обаче тази точно си го е заслужила , за да се стигне до там че да я удря повече от веднъж.... И това накрая дето каза на момчето бедняк смотан е поредното доказателство, че и ти с от оня вид..... до това доведе криворазбраната еманципация и феминизъм..... Всичко хубаво.... :)

Пич, в теи афери винаги има две страни. Интересно, що пък Крис Браун предпочита да излиза със зализани златотърсачки, вместо да си хване едно скромно и негримирно момиче? Щом си падаш по определени работи, трябва да си готов да си платиш цената.

да донесем ли ..