Орлин, Саня и Ники пяха с госпъл хор в Харлем

Орлин Павлов, Ники Илиев и Саня Борисова посетиха служба във First Corinthian Baptist Church, един от големите храмове в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Орлин, Саня и Ники пяха с госпъл хор в Харлем | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ники, що не направиш един филм за болните деца в БГ например. Мноу ще е готино!

Защо злобеете и тримата са красиви.Стават за кино. Вир като сте гр..

С крадени пари и аз мога. А да ви видя ако нямате милионите дет мама ви открадна.

От тройката единствено Саня е със съмнителни качесва на актьор. Не знам повечето които плюят дали са му гледали филмите, но за мен са доста добри...а Орлин и е добър певец и актьор..

ауу лелей, ми да вземат да обяснят каква е таз църква и как в САЩ това си е бизнес и нищо повече. Попяли порадвали са хапнали по някоя американска курабия и готово!

Мамин Ники и снаха са талкова бездарни,че самите те не могат да го проумеят и само се надскачат натрапвайки се с безсмислени "творби". Орлин поне може да пее,но се е хванал с тях явно за пари.

Мамин Ники п-р Кадурина здраво работи за да изтласка синчето си.В тази история има пръст и вуйчото.Не така лесно се стига до телевизия за коята всички се натискат.По важно е че филмчето е пълна боза, и не заслужава да бъде показвано където и да било.

Всичко е толкова смешно и простовато а още повече че още има хора които вярват че просто така много са кадърни и работят здраво и ето "ФИЛМЧЕ".Абе хора къде ви е мозъка не знаете ли че нищо случайно няма за да се стигне до телевизия реклама и тв Повече не ми се коментира повръща ми се от обстановката в която живеем аз и семейството ми.

Тия келемета ходиха на екскурзия с пари, крадени от бюджета за лечение на болни хора. Гнус.

Интересно, кой им дава толкова пари на тези звезди за да си играят на кинаджии????????

Аз си пея в банятя. Казвам го защото и от двете "новини" хамериканците се интересуват еднакво...

В Харлем яко Гетооооооо

Били са те в Харлем таратанци. Отишли са до киностудиото в Бояна. В щатите VW Polo не се продава. Червента колилчка на снимката на Саня е само европейска. Е по това се изложиха.

Все ми е тая кой плаща за слабоумията на тази компания, но едно е сигурно: От тези не стават нито режисьори, нито актьори, нито музиканти. Творбите им го доказват и ако не все още имат средства да ни ги натякват, то утре никой няма да се сеща за тях. .. Това е истината. (Запознат съм с творчеството им и затова се изказвам)

тя ууубавзи знаят ли че трябва да искат и платаят разрешително от общината за да снимат филм в NYC и сащо трябва да си платят данази на бадещите доходи. ако ги хванат свят ще им се извие за какви глоби става вапрос. ....смешнизи.

Скоро на Саня ще и предложат 300 000 за един филм за възрастни ... Но ако приеме няма да се разбере,компанията ги разпространява по частен път!

знам и английски и немски но при тях такива мръсотии не съм чел. Може би у сърбско да има подобни.

толкова кинти открадна от ВМА , 20 млн.,че и пет филма ще снима ...

не разбрах тая дали роди какво стана нали беше бременна ?никой нищо не казва...

Абе що не си гледате турските сериали, ами сте тръгнали да плюете хора, които се опитват да правят нещо в живота. Евалла на Ники за "Живи легенди"! Супер приятен и забавен филм, с готини актьори. С каквито и пари да го е направил, важен е крайният резултат. Защо все трябва да плюете българското, как пък един нормален човек не седна да пише в този форум освен мен...

абе я пък ти не казвай кой какво да гледа ама ходи си гледай живите легенди :)

Малко са хората, на които им харесват филмите на Никито. Обикновено са пръснати много пари за уж готина идеа, която като се реализира е по-скоро плосък сюжет. Кой друг режисьор в БГ набира толкова пари за сравнително посредствени филми? Другото нещо е, че актьорите му са винаги почти едни и същи - семейство и приятели.

просто питам,тъй като и аз съм актьор и режисьор,който иска да си заснеме филма,как и откъде това момче Ники Илиев,намира пари да снима филми толкова често.Да са живи и здрави,но на мен ми се стъжни живота докато събирам средства да си заснема късометражния филм и поне още 5 месеца ще къртя здраво...просто ми е интересно

Ники Илиев филмира с крадени пари от ВМА. Майка му - проф. д-р Мирослава Кадурина - директор на Клиниката по дерматология е любовница на предишния шеф на ВМА ген. Стоян Тонев, с когото са направили схемата за източване на пари, предназначени за лекуване на болни пациенти. Говори се, че са отклонили в собствените си джобове около 20 милиона лева държавна пара...

Ivan Ivanov

сега току що гледах филм с тия тримата по БТВ .. голяма глупост .. и 100 да снима още все тая :)

да не ти дреме ..устискай и си го направи сам , не се обвързвай с БГ .. не стават . .аз така правя но моя е анимация 3д ... и там работите изискват доста пари поне от техническа гледна точка но ще издържа , трудно е но каквото си направя мое ще си е :)

КОЙ КОГО ОРЛИН- НИКИ ИЛИ НИКИ- ОРЛИН ?

А после Ники и Орлин даже и свириха!

...на ко свириха?

Как на ко?На мандолина,разбира се!

Защо Кадурина не е в затвора?! Докога некадърният и син ще харчи откраднатите пари за воаяжи ?

Е, ти пък в затвора! Нали знаеш приказката "За кокошка-няма прошка, за милиони-няма закони".

Екскурзиантски снимки на съвременни банкетаджии, които после ни обясняват как се скъсват от работа, колко тежко им било и как проблемите на Българска Кинематография пренесени и днес са същите - с намирането и никога с харченето на средства. После пак никой няма да оцени филма, а виновна ще е държавата и ограниченото финансиране. Дано бъркам в преценката и най-после роден филм се прочуе по света.

Я па пех между два рикиени маратона на сбора на село Долно Линьево. На ората им ареса и ми ръкоплескаа а я рева от мъка че ми откраднаа новия каскет. Сега познайте от три пъти приликите и разликите между мене и Орлин!

е па нема ни разлики ни прилики :))) същио убавец си али за тебе никой не пита дека певаш и пиеш ...то не че за тех боб дръпаме али натрапват ни ги за звездно присъствие и с тоя нашио клюкярски медиен жовот ...мани мани добре че няма вести дека ходят до голема нужда

На тая Саня няма ли кой да й каже да не се усмихва и да не се зъби. Пуууу, то тъп да си, като се видиш на една-две снимки и ще си направиш извода. Ама тя не - години в зъбене минава.

е на тебе нема ли кой да ти каже да не ръсиш бисери у форумо - то тъп да си ше се прочетеш ше се сетиш че мнението ти нема смисъл ;) ...ама като си от тъп по-тъп де да ти дойде на акъло :)

то хубаво че във форума няма снимки да ви видим и вазе к'ви сте зъбати носати пъпчати змейовье :)))

Като се върнат е ред на Столипиново, Факултета и други не по-малко известни гета. И пак чакаме снимки с местните!

разгеле и тук има гета и цветнокожи набожни дека певат госпели на службата в неделя

Евангелистките църкви винаги са се стремили да приобщят колкото може повече малоумници за да им промият мозъците и след това лесно да ги манипулират !

нали нали туй малко ми прилича на инкубатор за промиване на слаби акъли

важно е да се изфукаме, че сме имали пари да се правим на заети туристи за 2 седмици.

Абе какви пари имат тия смешници???Пълна смрад!

Пели с хора, ами да е пял може би само Орлин, ония дето играят семейство само са се усмихвали.

Еййййййййй,че арно си го рекъл,бре папионе:))))

Bсички ,завистливи копелета, да ви E.. п...та M..на!!!;))

готиното е че всички те лайк'ват и подкрепят ...епа де се скриха тея завистници че не ти слагат минусче :))) бахси май и нийй сме от тях а ? с тебе начело :)))

Ей сега те изтрих дето псуваш!

fakt!....и съм пяла с черните те поне имат гласове...нашите само са им припявали....

А ВЕ КВО СТАНА С ДОЦ.КАДУРИНА ? ТЯ ЛИ Е СПОНСОР НА ФИЛМЧЕТО ? И ТОЗ ОРЛИН И НИКИТО ДА НЕ СА ГАДЖЕНЦА ? НАВСЯКЪДЕ ЗАЕДНО ? ЖЕНСКАТА ЯВНО ИМ СВЕТИ .

БиТройка си правят.Сега това е модерно.Зъблата им ги вдига колкото може,а ония после си ги тикат по дупките.Тъй,тъй.

Орлин трябва да е бил много щастлив... ;-)