Катя и Здравко разгледаха Виена и Будапеща

Дует Ритон се завърна преди дни от пътешествие в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Катя и Здравко разгледаха Виена и Будапеща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига сте плюли по хората. Имат си официална страница във Фейсбук, публикували са си снимки от пътешествието и сега медиите се надпреварват да копират, за да запълват дупките за интересни събития. То и аз бях на пътешествие на друг континент, но кого ли го интересува :)

И аз така - качих се на Килиманджаро (мани, излезна ми джигеро!), след това на Мачупикчуто, ама ни килии видЕх, ни манджа ми дадоха, само двама мургави мачовци да препикават Пикчуто видЕх. Но поне излОвих нЕколко злокобни покемона (те на мен че ми бегат!), че си нЕмаме у нашто село, и беж обратно да нанижем нЕколко 7-8000 снимки у Фейсо и Инстаграма (оная Кардашиян да не си мисли, че само нейнио гАз ще гледаме), та да ме знаят у селОто, че съм пътувАл и язека по широкио свет. Айде, Кате, изпей нещо за душата и повей малко балоните за вЕтър на оня чироз Здравеца, че глей го к'во се е зализАл. Аре, със здраве:) Кили-Пикчуто (така ми викат вече у селото)

пътешествие в чужбина - бравос. А на чий разноски беше пребиваването им. Дано на собствени.Щото като ги беше поканила Кичка Бодурова в Лос Анджелис у дома си - там хотелите са особено скъпи, та те за благодарност я сринаха с земята в Биг Брадър където уастваха заедно.

че живяха по соцвремената, когато освен тях и подобни нямаше какво да слушаме и гледаме.

при възможността да слушаме и гледаме върховете на световните попизплнители. Трийсет години ни се навират в очите - познати естествено лица, особено някои атрибути.

Културата на един народ се познава и по отношението към артистите му, когато те вече не са в блясъка на славата си. Французи и руснаци се отнасят с пиетет към старите си артисти, а онугундурите( историческо име на българското племе, от което произхождаме) - с охулване и подигравки. И тук не става въпрос толкова за Катето и Здравко....Дива и проста нация!

И какво очакваш, след като ни информират като за държавни глави и то без друг повод, къде и какво са посетили като екскурзианти. Да, известни са, но и колко още като тях, че и повече, но тогава що само за тях - да ни информират за всички, по азбучен ред, за да няма прескочени и сърдити!! Само че, освен хората от шоу бизнеса, дали и другите не заслужават, дали не са по-интересни, дали не бихме и научили нещо интересно от учени, интелектуалци, например ?? А тук, поне да се съобщава нещо "за полза роду", нещо добро за други хора да са направили, да са открили или извършили нещо необичайно или изключително, поне за накакъв концерт да беше, а то ... какво, а за останалите триста и колко дни да тръпнем ли в очакване къде са ходили ден по ден или ще си тънем в неведение?? Голяяяма новина:-((( Явно опит за рекламен трик - да им се върти името в публичното пространство, дори и след като толкоз пък няма с какво ... :-((

която може да превърне всеки чикиджия от Кардашянгъз- на Катецици-фен!

И-их, де ще да беше науката на такава висота - да направят един хибрид от двете - бюста на Катето и глутеусите на Ким Кардашян. Два издигнати амвона , от които да проповядвам любов и мир между человеците!

"Облякани","натокани" като циркаджии.

Кате, обичам те!

ЕЙ ТУКА ОСТАНАХА САМО ИЗМЕТА В ДИРА.РАДВАЙТЕ СЕ И ВИЕ ДА ДОЖИВЕЕТЕ ТЯХНИТЕ ГОДИНИ И ДА СТЕ НА СЦЕНА В БЪЛГАРИЯ ТОЛКОЗ ГОДИНИ.А ЗАТОВА,ЧЕ НЕ ГИ ПОЗНАВАТЕ ПОНЕ ЗА ОБЩА КУЛТУРА КАКВО ДА МИСЛИМЕ ЗА ВАС.ЗАТЪПЯВА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ СЛУШАТ САМО ,,ТИГРЕ,ТИГРЕ.. ИЛИ ДРУГИ ПРОСТОТИИ.А ТАЗИ ЗАВИСТ,ЧЕ НЯКОЙ ХОДИ В ЧУЖБИНА ,А ТЕ НЕ ВИЖДАТ ПО-НАДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ.РАДВАЙ СЕ НА ДРУГИТЕ ЗА ДА ТЕ СТИГНЕ И ТЕБ УСПЕХА.УСПОКОЙ ТОПКАТА ЗЛОБАРИ.

техните

Ей това са феновете на Ритон - прости, злобни и ограничени като кумирите си. Само че имам няколко новини за вас: Първо, писането с главни букви не прави постовете ви по-ясни, даже напротив. Неграмотността също не помага. Второ, екскурзиите до Виена може да са будили завист у комшиите преди 30 години, но днес няма как да стане. И трето, откога непознаването на творчеството на Ритон е показател за ниска обща култура?

Chefo77

Какво познаване на какво творчество бре, пич? 3 акорда и 2 мелодии, в различни вариации. Песните им (дори и последните) са разпознаваеми като техни, без да е необходимо да споменават чии са. Цялата им "слава" се дължи на ц*ците на Катя и безгласието на Здравко чехълчето. Иначе тези двамата са рядко злобни и надути хора. Да речем, че имаме общи познати.

Абе за творчеството им не съм съвсем съгласен. Те имат три песни и всичките са на над 30 години, не може да си чувал за Ритон и да не ги знаеш. Разбирам да бяха издали 30 албума от зората на демокрацията, ама те и една "нова" песен нямат.

се поогледат и намерят някое дете, което да отледат. Жалки и сами ще останат в егоизма си, колкото и да ги показвате !!

баба и дядо да отглеждат дете - минало им е отдавна родителското време, сега са вече на възраст да си гледат пенсията А тази баба Катя дали не разбра колко е отблъскваща с тези вимета запасани в пояса

Пена и Теньо посетиха Волуяк и Каспичан.

Ебати саморасляците жалки...

Само Кичка!А тия злобни джуджета и на луната да идат все същите неприятни лицемери ще си останат!

Кои бяха тези? Жената е с огромен бюст, а мъжът прилича на гей, но не съм ги чувал.

бюст имат хората, тук говорим за едни млеконадайни чифтокопитни

Много важно, тези докога ще ни ги навирате, ходили в чужбина...., а аз мислех, че ще "заведат децата" си на виенското колело!

А Моро и Валя, бяха ли с тях? Люти чушки??? Или к'во?

СТРАХОТНА НОВИНА . ПЪК АЗ СЛЕД ТРИ ДНИ ЗАПЕК СЕ ИЗСРАХ. РАХАТ ОЛСУН. БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ.

Леле,колко" важна" новина!Пък и хората много "важни" трябва да знаем!Благодарим за "хубавата" новина ,пък и те са си прекарали добре,да не се притесняваме де!

Това новина ли е

обща култура!

А аз всяка година си ходя до Виена а сега по Италия си карам лодки и се кефя на изгреви и залези...:)

Язе па разгледах Столипиново, много е арно.

Видяхме колко струва дуета Рапон от Биг Брадъра, само картини им липсват и Пратера на тези малоумни еснафи.

Еснафи, разгледали Пратера, какво могат да разбират едни прасета от кладенчова вода?

посетихме казана за ракия в Горно Уйно! Красота! От вси страни смърди на култура и история! Цивилизовано, някак си...

ev57tim@

Аууууууу . .у.у.у.у.у.уууу колко интересно. Браво, много хубава новина!! Я сега напишете с какви обувки са били и с коя ръка си пият кафето.

и провинциална щампа лъха от "новината". Когато нямаш лична себестойност, единственото, което ти остава е подражанието...на световните "звезди". Това важи както за нашите "звезди", така и за новинарите.

Много важно.

Тези двамата както са тръгнали ще ударят "Валя и Моро" в земята!

Кои са тия ????

Много красиви крайдунавски градове са посетили ..... Да се наслаждават на прекрасната атмосфера :))) И Русе е един от тези чудесни образци . Живи и здрави , хора , забавлявайте се ;))) Да пътуваш , значи да си отворен към Света , да се забавляваш ;))) Което пожелавам на всички ! И кинтите не са най-важният фактор ...... Трябва си любознателност , която е производна на интелекта .....

...Д. още Аспарухов! Понеже съм любознателен още от малък ,мислех че всичко се състои в кинтите...като пораснах се УБЕДИХ В ТОВА!!!!!!

левът скочи, доларът падна, юанът побесня... циците на ритонката подскочих

След развода на бранджелина, това е втората потресаваща световна новина.

Не се усещат колко са жалки и че времето им е отминало.

Кате, Здравко, не обръщайте внимание на зложелателите! Ние, истинските ваши фенове, винаги сме с Вас! Дано и Калафат успеете да разгледате! И в Турну Северин ще Ви следваме! Обичаме Ви!

Тези, световно неизвестни клоуни, пресолиха манджата - в крайна сметка, кому е нужно да се знае какво и къде са пърдяли, насрали или каквото и да е... Не разбират ли, че колкото повече тъпотии измислят за себе си, толкова повече стават гадни за хората. Но..., плащат си, журналята доволни, доволни са и те самите... Боже, каква отврат!!!

А Виена и Будапеща разгледаха Катя и Здравко :))) Със сигурност Катя повече.

Браво! А папкаха ли, пикаха ли, акаха ли?

Тоя път направо се насраха...

А аз с Ели разгледахме Маями. Сега сме в Насау, Бахами!

Luna0102

И аз ходих до музеите в Насау- снимах се пред един музей на пиратите, вътре не влязах, а в Маями имам снимка пред мотора на Елвис в Хард рок кафето- да вземат и за нас да пишат.

Сподели снимки!

Позьори

Тези чак сега ли разгледаха тези забележителности..............

Тази женица е едни ходещ кич!

Здравко изглежда много добре.Някои хора стават все по хубави с годините.не си отиват вече.разминават се.сега си давам сметка защо мъжете си търсят по млади жени.защото имат по красива старост.

Ма вЕрно ли? Просто на вас така ви се иска-истината е, че мъжете масово не си дават реална представа как изгледжат и си въобразяват, че са копие на Антонио Бандерас на 30. А колко сте жалки и смешни като се лигавите на някоя на възрастта на внучка ви няма да се хабя да обяснявам :)

Малеее, като се наредили едни красиви стари пръчове. Да се чудиш кой да си вземеш

Luna0102

Един такъв, който си е въобразил че е неотразим дори с огромният бирен корем и окапалата коса е сложил минус. Такива убавци жени на тяхната възраст не ги искат вече, те обаче за внучки се гласят.

От известно време ритонците се опитват да лъснат позападналия си имидж. Първо искаха да се изкарат големи купонджии и се фотографираха край софри, отрупани с мръсни чинии, оглозгани кокали, смачкани салфетки и празни кутийки от безалкохолни напитки. После обаче усетиха, че снимките в компанията на плеймейтки и пишман манекенки не им носят точки и взеха да се снимат на фона на културни забележителности. Както е тръгнало, до края на годината ще започнат и на театър да ходят. Само някой трябва да каже на Катето, че докато продължава да носи впити блузки с брокат и дантелени потници с щедро деколте, увенчано от ланец с огромен кръст, ще изглежда булевардно, пък ако ще всеки ден да ходи по музеи, дворци и катедрали.

Това би било новина преди 30-на години .

Гнус!

Катенце, ела си при мен! Остави го Здравко!

Само най-красиви пожелания от мен за Катя и Здравко. Когато съм в чужбина и ми е криво, те са първите ,за които се сещам да ми изправят настроението. Символ на върховен професионализъм и дисциплина - изобщо висока топка за много други бълг. изпълнители, а какво да кажем за пигмеите, които бълват фекалии тук.

Но ако си крив Катето ще те изправи....:-):-).:-)сериозно : много е комплексарско,малоценно и несебеуважаващо да се опитваш да попаднеш под светлините с хвалби че си бил във Виена!

Това не е хвалотене. Не говорим за Пурко от "Господин за един ден".

Имат пари - отиват. И аз искам да отида, но, нямам пари.

Трайно безработен си, щото те мързи, не е заради друго. А те имат пари не защото много работят, а защото много са скатали още от комунизЪма.

Катето винаги е била много по-хубава от една София Лорен например!

Верно е София гони 80 годинки и Катето все пак е за предпочитане,нали тъй!