Ашли Греъм засне гола фотосесия

Plus-size моделът Ашли Греъм позира гола за британското списание Grazia.

Обратно в новината

Коментари - Ашли Греъм засне гола фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пищна е мацката,но е готина.Какво я плюете че е дебела и че не било здравословно.Ами половината свят не сме кльощави.Това е натура.Не може всички да са стройни тополи.Аз съм пухкава,но нямам никакви здрав.проблеми а съм на 45.

"Не може всички да са стройни тополи." В Япония могат. Там процентът на затлъстелите е едва 1.5% от населението. Глобите, които се предвиждат за затлъстелите ясно напомнят, че здравето е в своите собствени ръце. Масовото затлъстяване в други страни е липса на хигиена и култура.

Аз съм като теб, но мисля обратното. Не желая да съм пищна. Знам кога и по какви причини започнах да ставам дебела и не е натура. Ако беше натура, всички щяхме да пазим спомен от училище и детската градина за много дебели деца, но не. Помня, че някога имаше най-много 1 дебело дете, и то изглеждаше дебело спрямо нас, иначе само леко пълничко. Дебелината, както всички болести идва със затвърждаване на лошите навици.

Само си мислиш, че нямаш здравословни проблеми. Със сигурност имаш, но просто още не са се проявили. Неизбежни са при наднормено тегло и още повече - при затлъстяване.

Една фотошопирана праска.

Някои не вярват, че е фотошоп. Могат да я видят в реалния й буцест вид на ето тези снимки - пишете в Гугъл: Ashley Graham proudly reveals what she looks like without Photoshop

Тази фотосесеия ще е хит сред тарамбуките. Те си умират за подобни форми. Иначе тази си е направо дебела и то доста.

Много красива, но трябва да поотслабне. Да не става скелет, но това си е наднормено тегло. Няма 30 годинни, колко килограма смята да тежи на 50 да речем??? Майната му, че не е достатъчно естетично, важното е, че е вредно за здравето!!!

Не харесвам дебели жени като тази. Но още повече не харесвам пропагандата, която се опитват да ни налагат.

Тази жена е пищна но е хубавица. Има такива жени - пълни или не, са си хубави. За не толкова хубавите пак е вярно, пълни или не, са си все..не толкова хубави.

едричка е...

Бая едричка :-)

Много си е хубава жената :)

много е хубава машала малко бяла да беше екстра и аз си търся такава ама не искат ме. викат много си черен много си слаб като им викам ше те правя да умираш от кеф бягат

ако имаше красиво или по- интересно лице , излъчване , някаква индивидуалност , някакъв талант...нещо хубаво да беше облякала, или нещо умно да беше казала , нещо красиво да беше създала - никои нямаше да забележи многото килограми . отвратителна е просто !

За жените и за обратни и/или болни нещо мъже може и отвратителна да е, знам ли.

По-отвратителни от делебината са суетата, позьорството и пресиленото ухилено лице. Разгледай пак и кажи - не е ли истерична гримаса.

изглежда доста добре, за разлика от модното дефиле!

Сещай се...Компютърни манипулации до дупка.

Истината е там някъде, по средата.

Абе не ми харесваха онези тапицирани скелети, които бяха станали модерни преди време, ама и това с целулитестите модели не го разбирам. Какво се случи с нормалните жени, къде изчезнаха?

кви-кви

хааа разсмя ме

Не бях виждал и чувал, че имало модели на сланина. Че то прасето на баба ми няма такива дебели и мазни бутове като тази.

Колко много любители на сланина с червен пипер имало, ако се съди по минусите. Ами тя сланината върви с глава лук. Шарената сланинка е добра, но т'ва тук е чиста лой. Сипвам ви по чаша червено винце и може да започвате да нагъвате лойта със супена лъжица. Приятно омазняване.

Добре де, това здравословно ли е? Дебелите модели са другата страна на същата монета - анорексичните, макар и малко по-добре.

Благодаря ти Боже! Колко добре изглеждам за разлика от това превтасало тесто!!!

Аз виждам само фотошоп. Прикрит е целулита, който щедро размяташе на пътеката оня ден.

класи пред тази лоена топка.

ох, на дяда шопара

Хубава жена, жалко, че не се поддържа в добра спортна форма. Ако се храни правилно и спортува, хем ще изглежда по-привлекателно, хем самата тя ще се чувства много по-добре!

Браво много си красива ашли много си готена... все едно виждам себе си....като 2 капки вода сми с теп... не обръщтаи внимание на жалките утрепки тук /// те лаят от завис щото не могат да те имат... това са импотентни шкебеллии и грозни хомосексоалисти с бради и гарди... пфуй... ти си жена... и полвина . ама те саветвам да искараш едно вишо защото моделите са несерьозни бунаци!!! аз можех да стана модел но освен красива сам умна затова записъх бългърска фелологиа... сега препродавам по бългърски в едно училиште и всичките ми колеги са луди по мен.... преспала съм с повечето,,, ама за ништо не стават. импотентни геьови... ама сам решила да се захвана с политика... хем ништо няма да правя хем ше зимам пари... в парлъмента всичките жени са дебели.... не знам дали да не стана една вицепрецедентка я виж моята колешка ьотова как се набута и ше я избират сас сигурнос... колко му е да изманипулираш една тумба цигани, една с юриянезадоволени унанисти и 2 000 000 скрерозирали пенции на бузлужа.... ама да не ви казвам там в храстите кво става на събора на наща партия айде сега да спирам трябва да са гримирвам и да утивам да върша едни работи....

Браво на учителката ! Сложи ги в малкия си джоб всички мангали с българска фелология !

Иванке, тил' си ма? Мноу хубаф пос си пуснала.

Тоя превтасал корем - НЕ! Пада ми от тая гледка. Мерси!

Как ще ти пада? Я виж какъв усмихнат пъп има на снимки 3 и 4 :)

Не!

Turkish delight! Комшутата ще гледат снимките, ще цъкат мазно с език и ще мърморят "А... ашколсун... машалла!..." и ще се пипат под масата.

Те тва по прилича на жена вече !

Много красива! Пък и повечето мъже предпочитат да има за какво да се хванат в леглото, а не да ги бодат кокали.

Я си спете всички при закачалките вкъщи!Не мисля нито че е грозна, нито че е дебела, камо ли отвратителна.....Явно пишете само да си правите проветрение на устите.Смятам, че изглежда доста щастлива в собственото си тяло, а освен това мисля че е доста секси!

Ми аз пък си харесвам закачалки, можеш да си ги премяташ както си искаш в леглото, по-подвижни са, енергични и не заемат място.

Ами няма лошо щом си ги харесваш, всеки си има вкус,освен това всеки намира за секси и възбуждащо различни части от женското тяло.Някой път опитай и нещо по-сочно в леглото, може пък да ти допадне повече.Само да не ти прашасат закачалките в гардероба после!

Това си е секс експлоатация на жените. Къде са сега gender активистките да осъдят тази фотосесия?! Или, бидейки от свитата на рогатия, вътрешно в себе си ликуват! ПС. Някой да е видял жена да се възмути на глас от изложени на показ на вестникарски сергии порно списания?! Хааа...

Всяка жена, подсъзнателно, вижда себе си реализирана на една порно снимка или сцена, тъй като това е единственият начин да привлече вниманието. Затова тя не само не се възмущава от порнографията, а вътрешно в себе се радва и ликува, когато вижда мъжете да се тълпят пред щанда с порно списания.

този сайт чрез публикуването на тези снимки ми нанесе необратими морални и нравни щети, ще съдя!

е, защо ако отидеш в музей няма ли да видиш картини на Рубенс ..

повърнах си здавословната закуска.

Може и да си бял,но не си мъж!Мъжете не повръщат при вида на разголени жени,било то и по-пухкави,а и никой не те кара да я обладаеш или харесаш. Имайте уважение към другите ,пък може и да се очовечите!

Бааа, Гафе, ма ти ако излезеш навън ГОЛ, няма ли да те опандизят, м??? То едно е да се покажеш, друго е срамотиите...

Що за Т/ч/удовище

Едра буца безформено тесто!! Ако не са голи няма да са те!! Тъпи , кухи кифли навсякъде!!!

Ама колко много месо...