Део и Мариана кръстиха сина си

Деян Славчев-Део и половинката му Мариана Станчева кръстиха сина си Борислав.

Обратно в новината

Коментари - Део и Мариана кръстиха сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да си обясня това позьорство-Пих кафе -във фейсбук. Изпиках се- пак във фейсбук. Дивотия...

марянка откак удари 100 кила съвсем е заприличала на комшииките от квартала

Когато има брак е съпруга, а когато няма е половинка, така ли?

Ха, интересно, таткото присъствал на раждането . . . . . . нетърпелив . . . .май не е сигурен че е присъствал на зачеването . . . . дали са му разрешили . . . . спомням си по телевизията викаше . ." г-н Караджов . . ." . . .Караджов явно не го е харесал . . . . . . както и да е . . . да е живо и здраво дете и майката, е и бащата . . . . .

Състезание по дебелащина или най-обикновена БЪЛГАРСКА простотия? От "умни" коментари просто ми се повръща!

Верно ли, че бил къдрав като баща си?

преместих си го

Да е жив и здрав Борислав и много щастлив !

Да са живи и здрави и много да ги радва християнчето!

Браво на Део и семейството му. Ама тази Марияна Станчева негърче ли е, ромче ли е или просто е много почерняла от слънцето...

Много си противен/а/.Много обичате да обиждате хората,ама като ви наричат СЕЛЯНДУРИ скачате до небето.Какво те бърка цвета?

абе човека си пита. наполовина черна наполовина българка.

Тъп ли си, прост ли си или майка ти просто те е изпуснала на главата ти?

Браво на родителите! Честито Християнче! И ние тази година кръстихме сина ми, но беше на 1г. и 7 месеца и изобщо не слушаше. Само дето платих за църковен хор, малкия огласяше цялата Църква :-) Но край, да са живи и здрави и много щастливи! Много здраве и щастие на семейството на Део и Марияна!

Благодаря, че ни осведоми в детайли за вашето кръщене. За мен беше важно.

Мога и снимки да ти пратя, ако толкова се интересуваш ...;-)

" Християнче " - но моля ви имайте малко уважение към Бог и религията. Използване на умалителното за християнин е не само неправилно, но и дразнещо, дори обидно. А дали сте плащали на хор или сте викали диджей супер слабо ме интересува.

Отново на хоризонта водеща новина за първите вестници. Световноизвестния български VIP Део е в центъра на въртенето на Земята. В основата на гравитацията и т.н. Приятелю, стига вече. За теб е по-достойно да се скриеш малко. Да не продължавам, че си добро момче.

след негърката Део остана без работа и без Куини.Наркотиците увреждат мозъка и водят до пропадане.

"Део и Мариана кръстиха сина си" Разбрах, че са го кръстили Сенж Мамунков?! Вярно ли ? Тея хора се надпреварват кой кой по-европейско име да сложи, а Българските ги забравиха. Но има и по зле...например, Патрик, Давид, Лоренцо...

И не разбирам какво лошо виждате в името Сенж. Напротив, звучи някак френско и изискано...Сенж. Възможно е да е кръстено на баща и!

пък кръсника е чичо Джоинт на галено чичо Джони

Да им е жив и здрав. Никой не си избира родителите.

Аман от изрусения недорасляк. Мине, не мине, и пишат за него, се едно на некой му дреме. Аз си кръстих и двете деца! Без да пища на всеослушание.

Део е пич як купон в угърчин браво

А вие от угърчин сте изпаднали селендури. Как нема да ви се види як купона?!?! Вие не знаете мърши, какво е купон и как да се забавлявате там. Аз например си рева ама се разцепвам яко от реване на такъв купон!

Честито за кръщенето на детето. Но Део да излезне и да каже, защо участва в манипулацията на хората и кражбата наречена "българско тото"!!!

Как защо - за пари разбира се!

кражбата че парите на българския спортен тотализатор отиват в частен канал?